Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora? (beszélgetős fórum)
Lehet,hogy bekapcsolom a Barát Józsit, de az csak egy óra múlva kezdődik..
A maunika só is:))
Szóval semmi értelmes nem szokott ilyenkor lenni a tv-ben..
Ferkó szereti a Széfet nézni,így esténként az van bekapcsolva, én meg a Jóban rosszbant, Bariköztöt..
Nah naaah,ki akartál hagyni a fábriból????:DDD
igen,vízszintesre gondoltam én is,de abból alvás lenne,azt meg egyenlőre nem akarok! :(
:-DD Ja, nem alvásra gondoltam, csak vízszintbe helyezni magam. Ha délután alszom,akkor este kínlódom. A Fábryt még jó lenne megnézni..
De neked nem ártana az alvás..
Pihenj egy nagyot!!
Lassan én is leteszem magam:)
Én még soha nem csináltam pizzát.. Vagy mirelitet sütök,vagy rendelünk. De az ritkább.
Majd egyszer csinálok:))
Nekünk most lett kész a pizza:)
Szalámisat sütöttem:)
Ki ne hagyd!!
Mindenképp masszíroztasd meg magad!!
én is pizzát sütök! :))
most beszéltem a szomszédasszonyommal,masszőr!fél óra egy 1000 res,szerintem megéri! :)
Ja, pizzát, mert nekem sincs kedvem a tűzhely mellett ácsorogni..
De a főzelék is jól hangzik és hamar kész van.
Akkor tényleg pihentesd,használd ki, hogy itt az egész napod a pihenésre. És a házimunkát hanyagold!! Az egészséged fontosabb!!
Akkor nem az álompasi vitt haza hajnalban:)??
El kéne mennem a boltba,de úgy be van a vádlim durranva,hogy csak húzni bírom!Nem voltam én sosem ilyen kényes,de tönkre van mindenem a sok állástól!:(((( az lesz,hideg-meleg vizes,és szerintem fel is polcolom őket,a vérkeringésa miatt!vagy má nem tudom mit csináljak! :(((
hamar elmegy így is,elvagyok magamnak is! :))
huhuuuh,azt nem tudom,mert nem tudom,mi van a hűtőben!levest mindenképp,meg lehet valami főzeléket,vagy nemtom!ami hamar elkészül,mert nem fogok ám órák hosszat ácsorogni a tűzhely mellett! igen,holnap éjjelre megyek legközelebb!láttam,ti pizzát esztek!az is finom! :))
Jó reggelt:))
Szegénykém!!
Ne legyél beteg!! Kúráld magad! Látod,látod.. fogadjunk, hogy nem vettél vitamint..
A lábaidra a hideg-meleg váltózuhanyt javaslom. Nekem bevált régen is. Nem a legkellemesebb,de hidd el, hogy kevésbé érzed őket fáradtnak.
Legalább a társaság lenne jó.. Akkor nagyobb kedve van az embernek bemenni.
Mi finomat ebédelsz?:) Akkor holnap mész legközelebb?
Jó reggelt!Zsuuu,elment a 12 óra!!!Gyorsabban is mint gondoltam volna!Szerintem az égiek meghallgattak,mert ígértem valamit nekik,ha segítenek túlélni! :DDDDDDDDDDDDDDD
fél 4 re értem haza,és 4 kor feküdtem le!asszem megint beteg leszek,mert folyik az orrom,és kapar a torkom!:((
te is dolgoztál így?ájjj,állatnak nézik az embert,ennyi melóval!jah képzeld,el,hogy bedurrant a vádlim hajnalban,azóta is fáj!úgy fájnak a lábaim az állástól,hogy azt nem tudom elmondani!
a társaság már nem a legjobb...:((
Igen,december 2:)) Feriékét meg 3-án tartjuk.
Tudom, hogy szép gyerkőc:) Tiszta anyja:-DDD
Bizti jó pasi lesz belőle. A magassága eleve meglesz, mivel én 178 cm körül, Feri 193..
Igen,igen már megint vérvétel lesz.
Hallod! Melletted aztán nem lehet unatkozni:-))
Cekcőni?? :DD Ez aranyos volt!!
Remélem,hogy hamar eltelik a 12 órád! Szegénykém, baromi sok,tudom. Amikor dolgoztam,nekem a legtöbb 14 és fél óra volt, és egyszer 3 napig,mert helyettesítettem,de én a harmadik napon már szinte a bejárati ajtóból zuhantam az ágyba..
Akkor most jó sok kávé fog fogyni..
De legalább a társaság nagyon jó! Szereted a kollégáidat:))
Olyan szép a kisfiad! :)) hófehér bőr,kék szem!milyen jó kis pasi lesz belőle! :)))
Dec 2-ára kaptál időpontot?pont akkor lesz a névnapom!Ferenc meg 3-án! :))))
ááááh,nem rabló,valami jóképű pasit,térítenék el az erdő szélére!Cekcőni! :DDDD
igen,megnyugodtam! :))
Hogy jobb kedvre derítselek,a tegnapi fáradtság hozta ki belőlem:beszélgettem a mellettem lévő m.társammal!pasikról!aztán azt mondtam,hogy ezek szerint,nem bennem van a készülék! :DDDDDDDD mmint,nem az én készülékemben van a hiba! :DD
másik:vallásról beszélgettünk,aztán megkérdezte tőlem egy srác,hogy a fiú akiről beszélünk,római katolikus?én meg rávágtam,nem római! :DDD áááh totál hüle vagyok!
igen,tankolok minnyá,kajával,kávéval!
gondoltam,h.viszin voltál,azé nem jöttél!uhh má megint vérvétel?:(
Na,akkor nézem a híradót:))
Biztos benne leszel,mint taxis rabló. :-D És ha nő lesz? Vagy mindegy?? muhahaha
Örülök, hogy tisztáztál mindenkivel mindent!! Gondolom sokkal nyugodtabb vagy.
Az nem semmi.. 2-től 2-ig?? SZegénykém. Akkor tankolj fel kávéból..
Jól vagyok,köszi. Ma voltam vizsgálaton, legközelebb szerdán kell mennem. Vagy aznap megyek vérvételre is,vagy előtte valamikor. Attól függ, hogy a Feri hogy ér rá.
Szia drága barinőm!Már megnyugodtam,és mindent tisztáztam,mindenkivel!Nem szeretem,ha félreértenek,és belekavarnak a lekvárba,mert nem vagyok szarkeverő!
A hazautat túléltem!Ma 2-hajnali 2 ig dolgozom,ezt add össze!A csütörtök szabad!Még jó,hogy a cég állja a hazautat taxival!Remélem valami jó kis pasas hoz haza éjjel,eltérítem valami erdős résznél! :DDDDDD jól vagy amúgy?
Most már ne húzd fel magad!! Ma van a szülinapod!!!!:)) Mégegyszer Isten Éltessen!!
Vigyázz hazafelé!
ez egy állat!:DDDD mondtam neki,az isten csak a jókat veszi magához,ilyen szemét ember,mint ő nem kell még oda fentre sem! :)
jaaa,nem tegnap volt?nézzétek! én éjfélre érek haza! :S
:(( Nem semmi az öreglány....
Remélem, hogy szép napod lesz!!:))
Én a bunkó dánielt néztem este a Ferivel. Hogy mennyit röhögünk rajta:)) Pedig megfogadtam, hogy nem fogom nézni..
elhiszem!olvasd el az uccsó bejegyzésem!Nem tom,miért,de marha jót röhögtem ma!Esküszöm ez a legnagyobb szövege az öreglánynak! :)))
nem érek haza szülifelire! :( jaa,tötthetek megint! :)
puszi,szép napot!
Tényleg isteni!!
Jó munkát Barinőm mára! Holnap meg szülifeli:) Megint töltögethetsz:))
igen,olyan 12:10 körül!
óóó,én még olyat nem ettem,tuti fincsi,nyami! :)
most azt fogok keresni!karamell tortát! :)
Az finom!!
A sógornőm anyósa szokott csinálni karamelltortát.. Én olyan finomat még életemben nem ettem. Feri már megkérte,hogy süssön vagy kettőt Fecó névnapjára. Gyanítom, hogy én fogom elpusztítani a nagyját:))
Mikor indulsz? Délben?
További ajánlott fórumok:
- Kos férfival együttélni
- Bűn együtt lenni egy nős férfival?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?