Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szinte teljesen leálltam a főzéssel. Félkész kajákat... fórum

Szinte teljesen leálltam a főzéssel. Félkész kajákat... (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
14. levarosbukta (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 17. 16:44
A konzerv lecsó alá én csak rengeteg hagymát sütök és friss kenyérrel tunkolom :)
2022. dec. 17. 16:31
Idejét sem tudom mikor vettem utoljára félkész kaját. Az utolsónál úgy megfájdult a gyomrom, hogy azt hittem a mentő elvisz! Fogalmam sincs miből volt. Sajttal sonkával töltött párnácska volt azt hiszem. ☹️
12. Amaunet (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 17. 16:19
Én hagymán pirítom alá a virslit, kolbászt vagy szalonnát és tojással sűrítem be.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Nemer Eszti)
2022. dec. 17. 16:19
Sajtszószt szinte mindig zacskósat veszek, 40 deka sajt ma már 1500 Ft 😬 kifőzök egy zacskó gnocchit, addig pici sonkát megpirítok, rá a sajtszósz meg a gnocchi és kész a kaja.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Babi11)
2022. dec. 17. 16:16
A konzerv lecsót például úgy javitom fel,hogy főzöm kb 20 percig, piritok hagymát, beletesuek még fokhagymakrémet virslit, és kifőzök mellé rizst vagy nokedlit. Kiadós kaja lesz. Amilyen áron van most paprika paradicsom, töredékéből megúszom.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
2022. dec. 17. 16:13
Azt a legritkábban készítek. De pl zacskós "bakonyi" tésztához veszek egy kis konzerv szeletelt gombát, belezuttyantom meg egy kis tejföl, fokhagymakrèm és kész is.😁
8. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 17. 16:12
Esetenként jó is az. Teljesen ráállni egy kicsit veszélyes, mert mindegyikben van valami tartósító szer, amit a szervezet nem tud lebontani, nem tudja "elengedni", és csak szaporodik májban, vesében, stb. stb. Szóval hosszútávon rászokni nem igazán célszerű.
2022. dec. 17. 15:55

A félkész étel kényelmes és finom, de ennek olyan ára van, amit én nem fizetek meg. Vagyis az egészségemet nem rongálom vele!


Egyébként ha már az áráról van szó, a legtöbb esetben drágább is, mintha alapanyagokat vásárolunk.

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Birebora)
2022. dec. 17. 15:36

Zacskós leves a gyilkos!

[link]

2022. dec. 17. 14:45
Zacskós leveseket én is szoktam. Rakok bele répát, karalábét, káposztát, zellert, májgombócot és nagyon finom:)
4. Babi11 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 17. 14:43
Egészségtelen, de kényelmes.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Bozsu55)
2022. dec. 17. 14:32
Azt találtam ki megveszem a "zacskósat" "üvegeset" és kicsit feljavitom.😉 Így kevesebb vele a macera.
2022. dec. 17. 14:26
Ês a félkész kaja honnan van?A felturbózás az mi, nem főzés?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook