Szeretne valaki beszélgetni? (beszélgetős fórum)
Tudom,csak a mindennapos veréseket elég nehéz volt egyedül megélni,és az ordibálást. De nem is sajnáltatni szerettem volna magam,sajnálom,ha ezt vetted ki a szavaimból.
Sajnálom,ha Veled is ilyen dolgok történtek!
Nagyon köszönjük,/köszönöm! :)
Jó lenne még Veled beszélgetni..már ha szeretnél,és/vagy ráérsz :)
Igen,ebben lehet valami,majd rájövök akkor.:) No megnézem amit küldtél,mert vége a filmnek azután indulok,mert rám esteledik.:)
A legjobb dolog.:)
Összebújni valóban jó dolog :D
Van amelyik tömeg jó, és van amelyik nem :D majd rájössz neked melyik való :DDD
Nem vettek fel :D Ilyen egyszerű :))))
Nem nem Bp-en. Egy egészen kicsit nagyon keletebbre :)))))
:) Akkor biztosan jól érezte Magát.:)
Tudom tudom,utána olyan jó volt,mert át lettem ölelgetve,és megpuszilgatva,majd átkarolva aludtunk el,jó egy picit kinevettünk engem,de az jó volt.:)Amikor együtt alszunk mindig így van...az a legjobb érzés a Világon,akkor mindenről megfeledkezem..bárcsak ne kéne elválnunk. Nem vagyok én erre érett,bár lehet nem is leszek,mert nem bírom a tömeget,vagyis a hering-effektust.:)
És hogyhogy nem jártál oda?:) Pesten dolgozol?:)
Jaj, de fiatal vagy :D
Akkor hallgasd csak meg :)))
Lehet rá tempót futni :DDDD
Én fegyencedzek :)
Ő se diszkóban volt. Haverokkal háznál :D
Ha nem érzed jól magad valahol, akkor nem kell erőltetni. Annak általában nincs jó vége.
Értem,szóval bulizott?! :)
Akkor valóban az volt. Én életemben először idén "jártam" diszkóban. A Párommal elindultunk az egyik ilyen budapesti létesítménybe,de még a bejárat előtt azt mondtam,na én ezt nem.... Nem is az,hogy féltem volna,mert megvédett volna,ha valami történik,de valahogy nem nekem való ez.:)
Sajnos nem. De akartam :D voltam ott párszor :)
OK. Maradjunk ennyiben :D Szüleid elfogadják?
Hát..maradjunk annyiban,hogy idősebb mint én.:)
Igen,szeretnék majd nyílt napra is menni,megtetszett,bár a Pannon Egyetem is tetszik.:)
Oda jártál? :)
Most még gyorsan megnézem a Napsütötte Toszkána című filmet,már nem tart sokáig,aztán pedig elindulok futni,bár fáradt vagyok most hozzá egy picit,de voltam már ennél fáradtabb,mégis lefutottam a távot.:)
Csak mostanában unom már a zenéimet,nélkülük pedig unalmas lenne,de nem találok olyat,ami tetszene. :/
Különös elvárásaim vannak,hiszen nem szeretem ezt a tuc-tuc feelinget :)
Reggel jött haza a fiam....tehát igen, kicsit korai volt :)))))
Adminisztrátor vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- Jelenleg a terhességük korai szakaszában lévő kismamákkal szeretnék beszélgetni. Valaki?
- Német beszélgetőpartnert keresek, valaki esetleg? Alapfokú tudásomat szeretném bővíteni, külföldi munkavégzés miatt!!
- Van itt valaki, aki bulímiás és szeretne beszélgetni?