Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Hú régen jártam én is erre,de látom Ti is!
Mi van veletek?
Yvottka persze,hogy emlékszünk rád!
Dorkinc,hogy állsz?
Olgám Téged mindennap olvaslak,úgyhogy hozzád csak gratulálok!
Sziasztok lányok! Remélem, még emlékeztek rám :P
Tudom, nagyon eltűntem :( Beleestem abba a fatális hibába, hogy jó pár hónapig sikerült súlyt tartani, minden nagyobb erőfeszítés nélkül (ekkor is tűntem el), aztán az utolsó hónapban, nem tudom, mit csináltam, de visszajött 4 kiló... Legalább is kb ennyi, mert a mérlegem összevissza mér. Úgyhogy ha megengeditek, ismét csatlakoznék hozzátok. Kicsit visszaolvastam, és erőt merítettem abból, hogy milyen ügyesek vagytok :) Gratulálok! kb 66 kilóról indulok, cél 59 kg, minél hamarabb. Egyelőre most vigyázok, év végéig, s január 1-től indul a 90 napos!
Puszi mindenkinek
:-(
Hát írjál neki levelet! :-)
Sziasztok!
Heni,nagyon jól hangzik!
Ja és nagyon bejön a Te masinád!Tetszik nekem!
Sziasztok!
Krisztám,remélem jól vagy.Szépen haladtok a festéssel?
Kilókkal hogy állsz?
A hastánc tanulásom,kicsit eltolódik,de ami késik nem múlik! :-)
Dorkinc,olyan jó képeket tettél fel!Hol lehet beszerezni hastáncos kendőt?
Sziasztok!
Dorkinc olyan ügyes vagy! Ne keseredj el,csak folytasd tovább,és a következő mérlegelésnél meglesz!
Olgám Tőled meg el vagyok ájulva!
Köszi szépen Dorkinc!
Űgyesen haladsz Te is! :-)
nagyon gratulálok Olga! nagyon ügyes vagy :)
értékelje is ha már ennyit küzdöttél érte!! :)
Édes Krisztám,hol tartasz?
Én napok óta találkozom a nullával az ötös után :-)
Lacikám,nagyon értékeli az elért eredményemet.Most már végképp a megtartása a cél! :-)
csak kipróbálásra mentem mert az kedvezményes volt, a teljes bérlet nagyon nagyon drága, érdekes volt és egész kellemes is :) bár a végén az áramütéses rész kicsit sokáig tartott és kicsit fájt is :D
egyszer jó volt, de többet nem megyek
Édes Krisztám még nem jutottam oda,főleg,hogy most após is itt van.Elötte meg végképp nem akarok ilyent csinálni.Na de ahogy mama leszek nekifogok hastáncot tanulni.Lacikát mindenképpen elfogom vele csábítani! :-)
Lányok 51 kilós vagyok kereken!
Előre is köszönöm Édes Krisztám!
Olyan izgalommal tölt el már most a gondolat :-)
Puszi érte!
Dorkinc,nehéz hastáncolni?
Eljátszottam a gondolattal,milyen jó lenne meglepni Lacikámat egy ilyen kis tánccal....