Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Pisztáciával töltött gombafejek recept

Pisztáciával töltött gombafejek recept

A Pisztáciával töltött gombafejek hozzávalói:
5 dkg pisztácia
3 evőkanál olívaolaj
1/2 gerezd fokhagyma
1 marék bazsalikomlevél
csipetnyi őrölt Cayenne-bors
csipetnyi só
2 evőkanál víz
4 db aszalt paradicsom
4 db nagy csiperkegomba

A körethez:
cukkini
8 bazsalikomlevél


Pisztáciával töltött gombafejek

A Pisztáciával töltött gombafejek elkészítési módja:
1. A pisztáciát éjszakára áztassuk be. Reggel öntsük le róla a vizet és öblítsük át. 2. A töltelékhez a gombafejek és az aszalt paradicsom kivételével az összes hozzávalót turmixoljuk egynemű masszává. Töltsük át a masszát a turmixgépből egy tálba ,az aszalt paradicsomot vágjuk nagyon apró darabokra és keverjük a töltelékhez. 3. A gombafejeket válasszuk el a tönktől és töltsük meg a krémmel. 4. A cukkinit mossuk meg és egy zöldséggyaluval vagy zöldséghámozóval vágjuk vékony szeletekre. Mossuk meg a bazsalikomot és rázzuk le róla a vizet. Tálaljuk őket köretként.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A pisztáciával töltött gombafejek elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook