Most már elég (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Fáradt vagyok!
Komolyan mondom a semmittevésben jobban elfárad az ember, mint a munkában! Nme állom ezt az egésznapos fetrengést! Holnap futás! Puszi
Ha nem bünteted magad a fogyival,akkor eredmény is van!
Szép napot,ma délelőtt dolgozom!
kösziiiiiiiiiii!!! Meg hogy olvasol is :-) Egyre jobban érzem magam,mostmár mindig feljebb kell húzni az 1 hónapja vett farmerom ami nagyon jó érzés :-)
Na ma esti vacsim ezért 3 virsli volt,igaz,belenyomkodtam egy kis majonézbe meg ketchupba de minimális volt :-)
Ma majdnem vettem csoki a boltba meg majdnem ettem sütit de aztán csak nem :-)
Holnap reggel viszon elmegyek a kedvenc péksütis helyemre :-) És igen is veszek egy hatalmas sajtos croissantot :-) Ez van :-) Reggel 7-kor még lehet :-D
Szia Mancicica!Vagy a fogorvos,vagy a szépülés,de valami oka van,hogy nem vagy!!!:)
Mostmárazonnak tudasd,hogy mizujs veled!
Java!Csak ügyesen,és olvasom a naplód,ne legyen lelkiismeret furdalásod!Úgy jó az ahogy csinálod,néha kell egy kis plusz,de azt ugyis ledolgozza az meber:)
Újabb nap!
Reggel rávettem magam és elmentem futni! Üdvrivalgás, minden! :D Mondjuk utána benyomtam egy kis adag, tényleg igazán kis adag szilvás-gombócot, de délután megpróbálok már csak zöldséget enni!
Szép napot!
Sziasztok!Köszi csajok! :-) Majd megyek hozzátok edzőnek :-) amúgy higgyétek el hogy gyorsabban mennek a kilók és látványosabb a változás egy kis tornával :-)
Fogorvos:utálom pedig nagyon kéne már mennem....
Akkor tiszta dőzsi,kényeztetés,szépülés neked,de jó!Na,én meg ezerrel ...na nehezebb perceimben emlegetlek majd:)
Én is bírom a fogorvosom:) Vagy ő a pénzt ,amit ott hagyok?Hu,mi ez a megjegyzés?Hajnalban gonosz is vagyok?:P
Szép napot,este leszek!
Valószínűleg kérek majd, aztán vagy adnak, vagy nem. csak egy pici lyuk van a fogamon, de el akarom minél előbb tüntetni. egyébként szeretek fogorvoshoz menni. lehet, hogy én vagyok a kivétel??
rengeteg dolgom lesz holnap, epilálás, szempilla festés, szoli, stb. (na, itt sajnáltatom magam...Bocs)
Mancicica!Gondolok rád holnap,kérj sok érzéstelenítőt!
Köszönöm,lesz munka,de este jövök hozzátok,mert elvonási tüneteim lesznek!Vigyázz magadra!
Zimmi, jó munkát holnapra!
Java, nagyon ügyes vagy, hogy tornázol!
Én holnap fogorvoshoz megyek.
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!