Szívesen! Gyorsan megvan, finom. Az ilyet általában reggel eszem, kefirbe aprítom és ez a műzlim. 😀 De most muszáj volt vacsorára is enni, nem bírtam várni.😀
Most nagyon büszke vagyok magamra, mert évekig tartó kisérletezés után most végre rendkívül sokat javult a csontsűrűségem. A módszer része a következő sütike is.
Szívesen megmutatom, de ez kitalált süti, le se írtam.
Onnan indult, hogy máktejet iszok időnként, és nem akarom a visszamaradt máktöretet kidobni.
Saccra: 10 dkg darált mák (most máktöret), 3 tojás, 3ek. Xukor zéró, 2 marék mazsola, fél cs. szárított citromhéj, 2ek. tejföl, fél cs. sütőpor. Ha hagyományos cukorral csinálnád, 2 ek elég.
A fehérjét felverem. Aztán a sárgáját a xukorral. Ebbe megy a szárazanyag, majd beleforgatom a fehérjét. 180 fokon 30percig sütöm.