Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok .
Voltunk bent párommal GYODot intézni mert a GYEST illetve a GYODOT is párom kapta , és a GYES átkerült az én nevemre igy bementünk és jeleztük a korányhivatalnál hogy változás történt illetve a papírokat is bevittük hogy meg tudjuk mutatni hogy lekerült párom nevéről a GYES ... Még a hölgy ott irkált a gépbe addig megkérdeztem a Decemberi utalást és a hölgy azt mondta hogy nem biztos hogy előbb el fogják utalni a GYODot , mert a hölgy állítása szerint nem jött tavaly sem előbb az utalás mint Január ... Annyit mondott hogy lehetséges hogy vidéki városokba előbb el utalják de hogy Budapesten nem valószínű ...
sziasztok!!
Napokban olvastam, hogy a dec 1-től emelkedett a minimál bér4 A gyod is emelkedett de kérdés, hogy dec 1-től vagy január 1-től? Ha Dec 1-től akkor most ami jön utalás az emelten jön már vagy majd januári? Meg olyan kérdésem van, hogy akinek ki vonják belőle gyes-t annak mennyi lesz az összege? Köszönöm szépen, ha válaszol! Sajnos nem igazodom el ebben a témában!
Nincs Incassom !
Egyszerűen nem érkezett meg az utasa a GYOD nak, Tájékoztatott a kormányhivatal utalás Megtörtént elsején , bankkal folyamatos a Kapcsolatom, van Net Bankom is .
Új számlát nem váltottam! minden a régi , számlám Tisza, -505 Ft van rajta , MBH bank .
Most írok újra a Szabolcs Nyíregyháza kormányhivatalnak.
Keressék az utalásokat ,hova tévedtek el az utalásban .
Karacsacsonyra ilyet művel felelőtlenül.
Nincs semmi zarolva a szamlamon , Tiszta !!!!
Üdv
6-án Szerdán!
Évek óta erre a Bank számla számra utalják a GYOD T, akkor mikor is adtam le rosz ,vagy Helytelen Bank számla számot?
Nem írtam sehol ,hogy Bank váltás, vagy Számla szám cserét hajtottam végre , Ilyet én nem írtam ki sehol !!!!
Rossz bankszamlaszamot adtál meg!!!Csak ez lehet a baj.
Ha mindenki más megkapta a megyédben
Jó estét,Sziasztok .
Ma írtam , hogy a GyOD ot nem utalták a lányomnak .
Írtam a Kormányhivatalnak ,Szabolcsban .
Tájékoztattak,hogy a GyOD ot ki utaltak ma rendes időben lányom után , De eltűnt ! Nem érkezett meg a Bankszámlára este 18 óráig sem .
Most tanácstalan vagyok , merre keressem.
Valaki tud segíteni ?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?