Miért történhetett így? (beszélgetős fórum)
Csak azért gondoljátok így ,mert képtelenek vagytok kiszakadni abból a verzióból,hogy ez egy megcsalás,egy normális kapcsolat.
Az nem normális házasság,ahol nincs 3 éve szex,kicsit illene más szemszögből is látni a helyzetet,nem csak az alapvető,közelfogadott sémában.
"Tényleg , mondanál egy párat , azokból a tökéletes megoldásokból???:))"
Ezt pont te kérdezed?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igazad van!
De ez egy"szarrá alázós"helyzet!
Méltán gondolja bárki,hogy a férj is eképpen érzi magát!
Persze,nem csak abból áll,de szerintem nélkülözhetetlen hozzá a szex,a testiség,az erotika,és a bujaság.
Ezen felül természetesen jöhet a többi nemcsakabbóláll dolog.:))
"Tökéletesen ki lehet elégülni".....??????:))))))
Tényleg ,mondanál egy párat ,azokból a tökéletes megoldásokból???:))
Én igen. És mindannyiszor amikor a másikhoz megy. Ugyanis egy figyelmes emberke pillanatokon belül kitudja szúrni (főleg ha a másik ember igen jól ismeri), ha valaki a randira megy.Annál szemetebb érzés nincs.
De kérdezz meg egy szeretőt, hogy milyen érzés egy szerelmes este után "visszaengedni" a családjához azt az embert, aki számára a mindent jelenti.
"Persze vannak nők, akiknek nem fontos, hogy a nőiségük megélése, de van akinek igen"
A nőiesség megélése nem csak abból áll, hogy valaki megk.fél.Annál jóval többről szól a dolog.
Mindazon által vannak olyan lehetőségek is-ha már ilyen problémák vannak némelyeknél, ahol tökéletesen ki lehet elégülni.
Csodálkozom, hogy te ezt nem tudod.
Nincs szarrá alázva,mivel tud róla,hogy az asszonynak szüksége van a szexre ,arról is tud,hogy emiatt pedzegette a válást,de ő azt mondta ,maradjunk együtt,a többiről pedig nem akarok tudni.
Tehát megoldották a dolgot.
Csakhogy a házasság nem BARÁTSÁG!
És akár tetszik akár nem ,a testnek ugyanúgy szüksége van a kielégülésre,mint a léleknek.
Persze vannak nők,akiknek nem fontos,hogy a nőiségük megélése,de van akinek igen.
És a második a természetes állapot.
"Ha szeretném a feleségemet,elengedném,ha kell durván."
Ha a topikinditó nem csalta volna meg a férfit,szeretné és maradni akarna (önszántából, nem a gyerekek miatt, nem az érdekek miatt) -én engedtem volna.
Amúgy, meg van olyan tkéletes barátság, ahol a felek boldogabbak, mint más kapcsolatokban.
Ez már a jövő titka:))))
Bármit tesz is ,meg tudom érteni.
Ha esetleg rám céloztál a dogmával akkor még annyit elmondanék,hogy legyen min rágódnod(ez is egy ilyen elv):
Nincs a világon olyan jól irányzott kúrás,ami miatt én hasonló helyzetbe hoznék egy embert!Nem csak a férjemet nem aláznám porig ezzel,hanem mást sem!Olyat sem,akinek nem fogadtam meg a dogmákat,mivel alapvetően tisztelem embertársaimat!
Ezt gondolom,és dogma ide-dogma oda nincs miért szégyenkeznem!
Szerintem..., de szóljatok ha mást gondoltok; szóval tényleg a szeretővel indult a dolog, aki most kereste, hogy Tyna rúgja fel a házasságát, de erre ő nemet mondott!
Na már most én azt gondolom, hogy azért, mert jó otthon a megszokott kis életben és ez a pasi (a szerető) nem akkora "kihívás", nem akkora durranás, hogy ezt megérje felrúgni. Viszont abban a pillanatban amikor valakivel szeretői kapcsolatból szerelem alakulna, akkor némi habozás után költözne a gyerekekkel.
Igen,mindenkinek meg kell oldania a saját problémáját,persze a társa segítségével,de akkor is neki kell szembenéznie ,az impotenciájával,és a vele járó lelki ,és kapcsolati tényezőkkel,nem de?
És nekem úgy tűnik meg is oldották,nincs evvel probléma.
Belegondoltam.
Ha szeretném a feleségemet,elengedném,ha kell durván.Soha nem várnám el a páromtól,hogy eltemetkezzen egy olyan házasságba,ami max tökéletes barátság lehet csupán.
Az én erkölcsi mércém ,ezt diktálná.
Persze a férjnek vannak problémái, de valahol egyikőjük sem akar kilépni és inkább próbálnak mindenek felett együtt maradni.
Kívülállóként nehéz ezt megítélni, mert többségünk valószínűleg menteni szeretné a dolgot bárhogy is van. Viszont a vége ugyanaz...
Te egyáltalán tisztában vagy a társas kapcsolattal?
Mi az, hogy "nem neki van problémája, hanem a férjének"? Közösen van problémájuk-egy normális, szeretetteli kapcsolatban-így gondolkodnak, és nem úgy ahogy te.
Az egész történet onnan kezdődött ,hogy a pasi nem jelentkezett semmilyen formában.
Mára kiderült ,hogy csupán azért tette,hogy hiányozzon Tinának,mert azt akarja ,hogy együtt éljenek,erre mondta Tina,hogy Ő ezt soha nem akarta,és itt az idő elengednie a pasit.
Milyen dogma???? Ne bosszancs...
Gondold magad a férfi helyébe-csak egyetlen pillanatra, már másképpen fogsz gondolkodni.
Hol marad a társ, hol marad a szeretet, a vele való tőrődés, a bajban melletteállás? hol marad a tisztelet?
Vagy számodra csak annyi, hogy "keresni kell mást" mivel nem tud teljesíteni. Hisz csak arra van tartva, hogy teljesitsen....a te gondolatod szerint. Nem de bár?
Semmilyen, ez számára nem bátorság vagy merészség kérdése, lehet, hogy igy gondolja.... nem tudom.
Tyna és a férje pedig éljenek úgy, ahogy akarnak.
Mi ezen vitatkozunk, de ők élik... helyetük nem fogjuk megoldani, remélem ez is elég közhelyes volt:)
Akárki akármit mond két lehetőség van,vagy elfogadja a férje impotenciáját és megoldják egymás között másképp,vagy borul a bili és szétválnak útjaik!
A többi variáció szerintem zsákutca.
"Ki meri mondani"...?
Mégis milyen bátorság kell,egy betanult,mindenki által dogmát leírni?:)))
"így tönkreteszed a saját és a férjed életét is, meg szerintem megcsömörlik egymástól így az ember.
Aztán nekem nagy félelmem lenne, hogy egyszer a gyerekeim megtudják. . .
Inkább azt tudják, hogy nem az apjuk a társam, minth szeretőt tartok"
Egyetértek.Tisztelni kell mindig, a másik emberi mivoltát és a lelkét-érzéseit.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- Szerintetek mi történhetett?