Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint? (tudásbázis kérdés)
Azért szeretem, hogy itt senki nem használ margarint pl kenyérre vagy sütibe. Mindenki csak a 4000 Ft/kg te/márkázott vajat (vagy házit, ami még drágább) használ..... Mindig rájövök, hogy bazi keveset keresek, mert nekem pl nagyon drága egy 500 g-s margarinért 800 Ft.
De ezek szerint még mindig sok embernek van nagyon sok pénze, ha ennyire finnyásak és kidobálnak mindent is.
Ne jöjjetek a zsírral, mert az is alsó hangon 1000 Ft/kg és az sem jó mindenhez!
Sütik, goffri. Linzerbe pl sok megy, vagy almáspite tésztába.
Burgonyapürében nem ajánlom, mert ott túl domináns a vaj íz, ha rossz az íze az ott érezhető lesz.
Én pl sütni pennysel sütök, de a pürébe ráma megy.
Nem elég nagy a baj, ha kidobatnátok vele a lassan 1000Ft/kg os árú margarint.
Főzd el bármilyen ételhez amihez zsiradék kell.
Húst/palacsintát sütni.
A legjobb? Nem. Fel lesz használva? Igen.
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Hogyan lehet itt a portálon felhasználót letiltani?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- Mit lehet tudni a gyömbér felhasználásáról?
- Milyen női neveket lehet római katolikus keresztnévként felhasználni?
- Olivabogyót mihez lehet felhasználni? Találtam a hűtőben, de hogy mihez kellhet, gőzöm sincs, kidobni meg nem akarom.... :)