Lecsó (beszélgetős fórum)
Tegnapelőtt főztem lecsót, volt egy bontott tejföl a hűtőben. Néhány pillanatig szemeztem vele, majd visszacsuktam a hűtőt XDDD
Majd egyszer...talán...
globus Szia:) Igen,a zsír .. szerintem sem jó az olaj mindenhová..
reload Szia:) Na, ezt a rizikót nem biztos, hogy vállalnám:)
W.Bia Szia:) Úttörő gombóccal is szuper, igen:) Köszi:)
Én a paprikát teszem bele először (persze a hagyma után). Lehetőleg zsíron pirítom, vagy szalonnán, olajban nem olyan jó.
Pirospaprikát nem teszek bele csak sót.
Hallottam olyat, hogy tejfölt, esetleg tejszínt tesznek bele, de én még nem mertem kipróbálni :)))
Sziasztok!
Az alap nálam is,mint Szilvamamánál,de én egy kevés ételízesítőt is teszek bele,és legtöbbször bő vízzel öntöm fel,és tarhonyával főzöm készre.
Nagyon finom!
(De mondjuk a tojásos változatot is szeretjük.)
Sziasztok!
Egy kis kutatást tartanék, ami kielégítené a kíváncsiságom:)
Mégpedig: Arra kérnélek benneteket, legyetek szívesek a LECSÓ elkészítés módjait leírni:)
Jó, jó, tudom, a neten ezer helyen lehet találni..
De én arra lennék kíváncsi, TI mit , hogyan szoktatok, nagymama,dédi receptek esetleg:)
Köszönöm szépen :)