Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Konyhafőnök 2016. fórum

Konyhafőnök 2016. (beszélgetős fórum)


1 2 3
39. Cilumiluci (válaszként erre: 35. - 12d083b51b)
2016. okt. 1. 14:51
Én sem :)
38. 12d083b51b (válaszként erre: 29. - Cilumiluci)
2016. okt. 1. 14:49
Kerestem a net-en a séf életrajzát, mert szerintem nem határon belül tanulta a magyart, és meglehet, hogy azért beszél olyan érdekesen. Én nem találtam sehol a születési hely, dátum adatait. Valaki esetleg tudja, hogy hol született???
37. ina87
2016. okt. 1. 14:40
azért egy kicsivel t9bb időt kaphatnának a versenyzők vagy kevesebb feladatot szinte senki sem tudja teljesíteni az általában megadott időre...
2016. okt. 1. 07:45
Azt én sem tudom elképzelni, hogy töltött káposztát készítek káposzta nélkül. Cukkinivel, meg akármi mással, persze a darált hús jó azzal is, csak ne nevezzük azt a kaját töltött káposztának! Nevezzük töltött cukkininek, vagy húsos cukkininek, akárminek.
35. 12d083b51b (válaszként erre: 24. - Cilumiluci)
2016. okt. 1. 07:42
Bocsi, elírtam. Nem fóliába (alufóliába) tekerte a húst, hanem folpack-ba. Persze az ugyanúgy egy mesterséges anyag, de én eddig egyiket sem próbáltam még ilyen módon használni.
34. 12d083b51b (válaszként erre: 22. - Roza78)
2016. okt. 1. 07:38

Egyetértek. Akkor sem volt Rozina szimpi, amikor még versenyzett, de most ahogy ott játssza az eszét. Kár volt berakni ide.

Vajon az az étterem, amit mutogatnak vele kapcsolatban, valóban az övé??? Eléggé csili-vili, a 10 milliót nem ő nyerte meg, akkor miből hozta össze a rávalót? Szerintem ez inkább csak reklám fogás, és ezt az egész zsűrizést csak a gázsiért vállalta fel.

2016. szept. 30. 19:47
Oti szemét
2016. szept. 30. 19:26
De Oti is furán beszél.
31. Cilumiluci (válaszként erre: 30. - Gyöngy:))
2016. szept. 30. 19:25
Jaj Rozinát utálom :)
30. gyöngy:) (válaszként erre: 29. - Cilumiluci)
2016. szept. 30. 19:23
Egy kicsit igen, de inkább ő, mint Rozina.
2016. szept. 30. 19:17
Olyan furcsán beszél a séf,nem ?
2016. szept. 30. 19:16
Mindig kapkodnak a végén...
27. Cilumiluci (válaszként erre: 25. - Gyöngy:))
2016. szept. 30. 19:10
Azt sem ettem még,nem szimpi :)
26. Cilumiluci (válaszként erre: 24. - Cilumiluci)
2016. szept. 30. 19:09
magyaros :)
25. gyöngy:) (válaszként erre: 23. - Cilumiluci)
2016. szept. 30. 19:09
Cukkinis is lesz? Jesszusom!:O
24. Cilumiluci (válaszként erre: 19. - 12d083b51b)
2016. szept. 30. 19:09

Dolgoztam étteremben,használják pl.tekercseknél az alufóliát.De én sosem ettem belőle :)

Nekem ezek a kaják nem jönnek be jó kis magryaos gyomrom van :)

2016. szept. 30. 19:07
Ez a töltött káposzta jesszusom ,meg nem enném.
22. Roza78
2016. szept. 30. 08:12
Én nagyon szeretem ezt a műsort. A zsűri jobb volt a régi. Rozina nekem nem túl hiteles. Talán annyiból nem rossz egy régi versenyzőt betenni, hogy ő tudja milyen ott állni és versenyt futni az idővel meg megkinlodni az alapanyagokkal, de inkább egy győztest kellett volna.
2016. szept. 30. 07:48

Ezek az apró sütik meglehet, hogy rajtam is kifogtak volna, de én nem is igazán szoktam sütni, szerencsére nem vagyok rabja a sütiknek.


Én azért inkább Gáborékat versenyeztettem volna meg, nekem Gábor igen-igen ellenszenvessé vált. Ezzel az állandó dumájával, hogy minden hülyeséget összehordott. És már bocsánat, hogy állandóan törölköznie kell, hogy az izzadsága bele ne csöpögjön a kajába, eléggé gusztustalan.

Arról nem beszélve, hogy ez rengeteg idő-kiesés, és talán ezért is van, hogy szinte mindig időzavarba jön.

2016. szept. 29. 14:26
Tudja valaki, hogy ma esti mit sütünk-főzünk?
19. 12d083b51b (válaszként erre: 14. - Cilumiluci)
2016. szept. 29. 06:51

Igen furi kaják. Ez a kékre-zöldre festett díszítő elemek a tányéron, egész biztos, hogy ha nem tudom, hogy alma, és hasonló valóban ehető akármiből van, bele sem kóstolnék.


Egyébként ez egy totál jó ötlet, hogy a kicsit vastagabb húst fóliába csavarva egy kicsit átforralni-gőzölni.

Pedig valahol réges-régen olvastam valami leves-betét receptet, batyus-levesként, vagy milyen néven. Ha jól emlékszem a májgombócot főzték így a húslevesbe és amikor kivették, utána szelték.

2016. szept. 29. 06:47

Ez a glutén mentes kaja készítés. Miért gondolja azt a séf, hogy aki erre kényszerül, majd a legdrágább GM-liszteket fogja otthon használni.

Rakhattak volna oda olyan GM-es liszteket is, amelyeket talán jobban ismernek a versenyzők.


Persze ők is jobban utána-olvashattak volna, hogy miből mit tudnak készíteni,hiszen azt, hogy most GM-es kajákat kell sütni-főzni, azt már az előző adás végén közölték velük.

17. 12d083b51b (válaszként erre: 15. - Cilumiluci)
2016. szept. 29. 06:39

Ha jól emlékszem, tavaly is volt egy hasonló kinézetű szőke nő, az még ráadásul úgy forgatta beszéd közben a szemeit, mint a gazda a villával a marha-trágyát. És ráadásul ugyanennél az tűzhelynél dolgozott.

Remélem ez a csaj is gyorsan belekerül a levesbe.

16. 12d083b51b (válaszként erre: 13. - Cilumiluci)
2016. szept. 29. 06:37
A halászlé + a bográcsos marhapörkölt a férfiak, férjek szerint az a kaja, amelyeket a nők nem tudnak megfőzni. Szerintük ahhoz mi buták vagyunk. De én sohasem akartam bebizonyítani nekik az ellenkezőjét. Annyival kevesebb volt az én dolgom.
2016. szept. 28. 19:37

Ez a szőke nő taszító nem ?

Ahogy beszél.

2016. szept. 28. 19:19
Olyan furi kaják
13. Cilumiluci (válaszként erre: 12. - 12d083b51b)
2016. szept. 28. 19:16

Halászlét azért szeretem,de soha nem én főzöm :)

Ja,és a hekket is :)

12. 12d083b51b (válaszként erre: 11. - Cilumiluci)
2016. szept. 28. 14:30

Valamikor réges régen annyi halat pucoltam (és persze ettük is), hogy azt mondtam, életemben többet inkább nem eszek egy falat halat sem, csak pucolnom ne kelljen.

Most már azért esetenként szívesen pucolnám, ha lenne mit.

11. Cilumiluci (válaszként erre: 10. - 12d083b51b)
2016. szept. 28. 08:13
Én hozzá sem nyúlnék :) Nem szoktunk halat enni :)
2016. szept. 28. 07:18
A szívem szakadt meg, amikor láttam, milyen bénák egyesek a hallal. Nagyon szívesen odamentem volna, hogy megmutassam nekik, hogyan kell akármelyik halat is megpucolni, feldolgozni. Minek választja ki az egyik legnemesebb halat, a kecsegét, ha halvány fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook