KÉRÉS:Asztalos Judicának kérek energiát tőletek!!! (beszélgetős fórum)
Igen, a blog nem árúl el annyit, mint amekkora a baj. Én is csak priviből tudtam meg min ment már át ez a szegény kisgyerek. Sok felnőtt nem jut el eddig, amit már ő átvészelt!
Judica, veled vagyunk lélekben, csak rősődj és gyógyúlj meg! Pusszxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Láttam a blogot, láttam a hsz-t, és nem találtam semmi konkrétat.
Egyébként csak priviben kaptam infót.
Mielőtt kérdezek olvasok.
lásd 4. hsz. és a blog
Nagy ölelés nekik és szerető enrgiák,hogy legyen kitartásuk!
Judi jó lenne ha bekapcsolódnál és pontos infót adnál a lánykádról,ha nem teszed majd én érdeklődöm hogy mindenki tudja jobban van e Judica!
Tudom hogy még kellenek az erők,energiák..........mennek---------->♥♥♥
Elárulható, mi történt vele? Vagy az nem publikus ennyire. Bocsi, kíváncsi természetű vagyok.
Egyébként kitartás kicsi lány!
Mennek a gyógypuszik pusssssssssssssssssssssz....
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Köldöm a kislánynak a gyógypuszikat!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Felhozom, hátha valaki mégis szeretne a gyógyulásotokban segíteni!
CSAK SZERETNÉM MINDEN OLVASÓVAL TUDATNI, NEM EGY SIMA MANDULAMŰTÉT ÁLL CSAK A HÁTTÉRBEN. SAJNOS ENNÉL SOKKAL NAGYOBB BAJ IS VAN.
Szia Zsuzsi! Még mindig nem találok igazán szavakat, arra amit priviben leírtál. Csak ismételni tudom magam, szörnyűek azok a dolgok amin ez a kicsi lány Judica keresztűl ment kicsi lány létére! Neki játszania kellene és nem egy ilyen szomorú és fájdalommal teli életet élnie! Vigyázzon nagyon magára és legyen már boldogabb kimenetele ennek az egész betegségnek. Nagyon sok gyógyító gondolat és puszi repüljön hozzá, ami erőt ad ennek, és az elkövetkező műtétnek elviseléséhez vagy inkább átvészeléséhez!
Vele/tek vagyok, figyelek csak jelezzétek mindig mi van Vele!Sok-sok puszi....xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ne aggódj kérlek, és egy pici türelemmel hidd el nagyon sokan mellettetek állnak a bajban is!
Az viszont igaz, hogy mindazt a sok bajt és bánatot nem mutatja és nem mondja el a blog oldal. Sajnos sokkal nagyobb a baj mint amennyit arról meg lehet tudni!
A kicsi lányka meg próbáljon minél többször keveset enni, mert szüksége lesz az erejére! Pusziljátok meg a nevemben is!
Sziasztok!
Elolvastam a kislány történetét, hát, bizony szomorú, amikor egy gyerek szenved a fájdalomtól.
Kivánom, hogy minél hamarabb tudjon rendesen enni hogy megerősödjön a műtét után.
Gyógyulj meg Judica!
A családnak és az anyukának is erőt és kitartást!
:)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Hisztek a karmában, és abban hogy energiavámpír belőlünk szívja az energiát?
- Miért nincs igény asztalosra manapság?
- Az ösztöndíj jövedelemnek számít az energiatámogatás szempontjából?
- Hogyan, miből szerezzünk energiát?
- Miért energiatakarékosabb a zuhanyzás, mint a kádban való fürdés?