Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek fórum

Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
742. Lisy50 (válaszként erre: 741. - Mariann63)
2011. okt. 10. 20:36
Lehet más fajta, nekem pl. a muffin sütőmnek nem volt!:)
741. Mariann63 (válaszként erre: 740. - Lisy50)
2011. okt. 10. 20:28
Ilyen rossz lenne az orrom?
740. Lisy50 (válaszként erre: 734. - Zsuzsó64)
2011. okt. 10. 20:14
Első pár sütésnél én is éreztem, később elmúlik!:)
739. Mariann63 (válaszként erre: 737. - Zsuzsó64)
2011. okt. 10. 20:11
Nagyon fogod szeretni,mert tisztitani is könnyű.
2011. okt. 10. 18:17
:)
737. Zsuzsó64 (válaszként erre: 736. - Mariann63)
2011. okt. 10. 17:41

Nem volt rajta semmi papír, olyan műanyag szaga volt.

A kiflin nem lehet érezni és ez a fontos!

736. Mariann63 (válaszként erre: 734. - Zsuzsó64)
2011. okt. 10. 17:27
Nem igazán,lehet,hogy csak az első használatnál.Nem maradt rajta valami cimke?
735. Mariann63 (válaszként erre: 732. - Zsuzsó64)
2011. okt. 10. 17:26
Hát pont ezt mondom én is,hogy nem kelt meg szépen.Pedig idáig olyan jól működött a porélesztővel is.Lehet,hogy kifogtam egy rossz szériát.
734. Zsuzsó64 (válaszként erre: 733. - Lisy50)
2011. okt. 10. 15:55

Köszi!


Megvettem a szilikon lapot, nem is ragadtak le a kiflik, bár a lisztezett, zsírozott tepsiben sem.

A szilikon lapnak szagának kell lenni sütés közben?

733. Lisy50 (válaszként erre: 731. - Zsuzsó64)
2011. okt. 10. 14:59

Csak annyiban különbözik a kenyértől, hogy vajat teszek nem olajat,kb 1 evőkanállal,mikor megformázom ráteszem a tökmagot, utána a sajtot!

Ja és 1 egész friss élesztőt használok.

732. Zsuzsó64 (válaszként erre: 729. - Mariann63)
2011. okt. 10. 13:09
Mariann, most csinálom én is porélesztővel a kifliket, de nem nagyon látom, hogy a duplájára akarna kelni! Eddig rendeset használtam. Mondjuk van még egy félóra az idejéből, de nem hinném, hogy nagyon meg fogja erőltetni magát.
2011. okt. 10. 12:54
Lizy a sajtos zsemle receptjét is megtalálom, mer a másik fiamnak a sajtos a kedvence?
2011. okt. 10. 12:54
Bekevertem a magos kifli receptjét, már kel magok nélkül, majd a tetejére teszek némelyiknek, mert a pici fiam nem szereti, ha van rajta valami.
2011. okt. 10. 08:23
Na igy se jártam még!Napok óta morgolódok,mert nem kel meg a kenyerem a szokásos mértékben.Eddig soha nem volt bajom a porélesztővel,most valami nem jót fogtam ki.A mait igazi élesztővel dagasztottam,fél kocka elég volt a 65dkg liszthez.Gyönyörű,magasan megkelt.
2011. okt. 10. 07:35
:)
727. LauraJones (válaszként erre: 725. - Mariann63)
2011. okt. 10. 07:31
Minden esetre az mindenféleképpen jó megoldás, hogy nem sima feldolgozott lisztből sütögetsz, hanem valami másból, vagy van mellette más is. :)
726. Lisy50 (válaszként erre: 717. - Zsuzsó64)
2011. okt. 9. 18:48
:D
725. Mariann63 (válaszként erre: 721. - LauraJones)
2011. okt. 9. 17:31

Csak én nem mértékkel ettem se a kenyeret,se az édességet.

Most vettem észre,hogy a spagettiből is jóval kevesebbel jóllaktam,mint eddig.És nem eszem minden nap jégkrémet,csokit.

Más nyugibogyót szed,ha ideges,én a Nutellás üveget nyakaltam be.hónapok óta nincs is itthon Nutella.

724. Mariann63 (válaszként erre: 718. - LauraJones)
2011. okt. 9. 17:26

Én is szénhidrátfüggő voltam és ez nem múlt el a fogyókúrákkal sem.Most érzem,mióta én sütöm a kenyeret itthon,hogy elég belőle kis mennyiség.Már nem falok fel vacsorára 6-7 karéj tenyérnyi szendvicset.És ehez nem is kellett a Diabestar liszt,elég volt váltanom a sokféle teljes kiőrlésű,egészséges lisztre.

Nálam az vált be,hogy felesben Diabestar és telj.kiőrl.tönkölybúza lisztet használok.

723. Mariann63 (válaszként erre: 717. - Zsuzsó64)
2011. okt. 9. 17:19
Biztos nagyon finom lett,különben nem csomagolják el.A mienk is elfogyott az utolsó morzsáig.Nem úgy mint a pogi.Azt hiszem,maradok az édes sütiknél,pogit meg legközelebb akkor sütök,ha valaki olyan süti előttem,aki ért hozzá.
722. LauraJones (válaszként erre: 719. - Lúdanyó)
2011. okt. 9. 17:15
:D
721. LauraJones (válaszként erre: 715. - Mariann63)
2011. okt. 9. 17:15

Egyébként ebben teljesen igazad van!

Bár hozzáteszem, hogy általában az ember nem a mértékkel történő liszt fogyasztás miatt lesz cukros...

720. LauraJones (válaszként erre: 713. - Rozália)
2011. okt. 9. 17:13
úh, ez tényleg nagyon húzós!!!
2011. okt. 9. 17:12
:)
718. LauraJones (válaszként erre: 695. - Mariann63)
2011. okt. 9. 17:12

én olyan családból származom, ahol egy közös mondjuk szombat esti vacsira 4-en lazán befaltak 2 kiló kenyeret :D és ez nem vicc.


És mára már alig eszem kenyeret, pékárut és egyéb lisztes dolgokat.

Ha 20 dekát megeszek egy héten... Meg lehet csinálni, akarat kell hozzá, és egy ilyen függőnek, mint én, nagyon fontos a fokozatosság!!!

2011. okt. 9. 16:50

Lizy, azért elárulom, hogy én nem tudom, milyen lett, mert befalták a fiúk és a társaságból gyorsan elcsomagolták maguknak.

Gondolom, csak nagyon jó lehetett! Így jártam...

716. Mariann63 (válaszként erre: 714. - Lisy50)
2011. okt. 9. 08:31
A fiúk még este megtömték a hasukat,én csak ma reggel fogok enni,kis fokhagymás tejfölbe mártogatva.
715. Mariann63 (válaszként erre: 713. - Rozália)
2011. okt. 9. 08:30
Rozika!Úgy okoskodtunk a lányokkal a fogyis klubunkban,hogy ha 10kg-t rendelünk,már 700.-Ft/500gr.Kenyérnek sütve bekeverheted a jóval barátibb Diabestarral(700.-ft/1000gr)Ebből a Zeroból pedig nokedlit,tésztát,palacsintát,sütit süthetünk.10 kg igy nagyon sokáig elég.Palacsintához,nokedlihoz pl.zabkorpával keverve elég 2-3 ek.belőle.szóval igy számoltunk.Én is nagyon drágállom,de a cukorbajra,magas vérnyomásra stb.lévő gyógyszerek is drágák.Akkor már inkább ezt választom.
714. Lisy50
2011. okt. 9. 07:21
Sziasztok Lányok! Örülök hogy jók lettek a sütik!:))
713. Rozália (válaszként erre: 712. - Rozália)
2011. okt. 9. 03:56
Közben megtaláltam a neten... Hááát, 900 Ft/0,5 kg:(
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook