Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Káposztaleves virslivel recept

Káposztaleves virslivel recept

A Káposztaleves virslivel hozzávalói:
30 dkg baromfi virsli
25 dkg savanyú káposzta
1 dl kefír
2 ek étolaj
5 dkg vöröshagyma

köménymag
pirospaprika


A Káposztaleves virslivel elkészítési módja:
A savanyú káposztát vízben feltesszük főni,őrölt köménnyel,sóval ízesítjük.A finomra vágott vöröshagymát az olajon átfuttatjuk,fűszerpaprikával meghintjük kevés vízzel felöntjük.,majd a leveshez adjuk,amikor majdnem kész hozzáadjuk a karikára vágott virslit.Végül simára kevert kefírrel összeforraljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A káposztaleves virslivel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook