Isten egyszülött fia Jézus, vagy maga az Ember? (beszélgetős fórum)
Igy van, jól tudod, nem iskola kell hozzá. Tanulni az égiekkel történő kommunikációt nem lehet, ezt még maga Doreen Virtue is el ismerte, a képessége neki is veleszületett, és Ő valóban tud!
Ezzel a képességel születnek, ami már gyermekkorban is látható, és előjön.
Mi a bizonyossága - a beteljesülés, amikor egy-egy jóslat, jövendölés, üzenet tolmácsolás megtörténik, létrejön.
Annak aki valóban rendelkezik ezzel a képességgel, sok visszajelzése van, és általában olyanoktól, akik anno nem hittek ebben. Ez a legnagyobb vissza igazolás. Ez nem betegség, csupán egy kapott tudás.
Jól tudod, megtanulni ezt nem lehet! Bizonyos dolgokban lehet valaki jártas, de ebben nem!
Nagyon érdekes és elgondolkodható! Először mosolyogtam rajta, majd választottam kettőt, mert valahogy arra húzott a szívem.
Döbbenet, de mindkettő a jelenlegi helyzethez kapcsolódóan adott választ. Az első szám adta a fő iránymutatást, a második pedig, más aspektusban, más rávilágítással, de mégis bekapcsolódva adta meg a választ.
Érdekes volt...köszönöm szépen.
Itt olvasgatok, aztán eléggé összezavarodtam.
Hogy tisztán lássak, csak úgy megkérdezem, te kereszténynek tartod magad? Már csak azért, mert a topik cím Jézust emlegeti.
Nem idegesítesz! 😂
Baromi jókat röhögök!!!!!!!!!
(a felkiáltójelek csak neked!) 😘
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Isten az Úr, vagy Jézus? Soha nem kaptam választ erre.
- Ember tervez, Isten végez...
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ha Jézus Isten fia, akkor ki Ádám?
- Mennyire hisztek abban, hogy Jézus Krisztus az Isten fia?