Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Azt keloidos hegre szokták ajánlani, úgy tudom.
Keloidos a hasadon a heg?
szia, egyenlőre csak tapogatózom.
Leghet online érdeklődni erről arról plasztikai sebészektől, és válaszolnak is. Azt hiszem fel fogom keresni Jánky Györgyöt, ő bp-n rendel, a Gellérhegy mellett a Bartók Béla úton--ismeri valaki?
NNa neki írtam, most várom a napokban a válaszát...
Szia!
Melyik orvos szimpatikus Neked?
Vagy még nem tudod kihez akarsz menni?
Szia Nerni!
Szép a hasad, és szerintem is lapos lesz egy idő után, csak türelem. Nem hinném, hogy bármi gond lesz vele :)
Gondolom rendeződnek bent a dolgok, hiszen alaposan meg lettél bolygatva. Ez okozhat puffadást.
Viszont, ha nagyon aggaszt, kérdezd meg a dokidat, biztos megnyugtat!!
Végig néztem pár hölgyeményecske fotóját...nagyon szépen gyógyulnak a hegeitek :-)))
én nem vagyok ilyen szerencsés...sajnos hosszában van egy vágásom, 11 éves korom óta...most nézelődök, hátha találok valami megoldást a szépítésére, mert nagyon zavar, ronda ---
Szia RUKI!
Jó, hogy Te is jelentkeztél!
Mi van Veled? Sokat dolgozol?
Én is várom a 4 hónapos képeidet :))
Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen idióta sintér kezei közé kerültél.
Én azért a helyedben megmutatnám egy jó orvosnak, hogy mégis mit mondana rá!
Az még nem kötelez semmire.
SZIASZTOK!
NEKEM EGY HÓNAPS VOLT A MÜTÉTEM,KÉRDEZNI SZERETNÉM AKIT NYÁRON MÜTÖTTEK AZ MIKOR MEHETETT FÜRDENI NYILT VIZBE??!
Szia!
Most jobban érzem magam.Lázam már nincs.Vasárnap behívott a doki,hogy megnézze a sebemet,nyitni kellett még rajta,mert eléd sok folyadék van még a pocakomban.Így meg tud távozni.Csak állandóan kötöznöm kell magam,mert sokszor átázik a kötésem.A haskötőt nekem kínlódás feltenni,sosem úgy sikerül ahogy szeretném.
Nem tudok sokat pihenni a lányoktól,de elég jól érzem magam,attól függetlenül,hogy nem szoktam lepihenni.
A hasam mindig megrémiszt,amikor leveszem a haskötőt,mert olyan a hasam,mintha téglát nyeltem volna. A varratok feletti rész bedagad,és megtelik,és annyira,hogy nem látom a varrataimat.Remélem ez fog változni,és nem marad ekkora.Gondolom a benne lévő folyadék miatt van ez,a dagadást nem tudom megállapítani,de jó kemény.
Mindenkinek jobbulást kívánok!!!!
Aki pedig már leveheti a haskötőt,az mutogassa a pociját ezerrel!!!
Szia,
szép a hasad, ne izgulj, biztosan sokkal laposabb lesz pár hónap múlva. Kenegetheted már a sebet valamilyen krémmel?
Szia Edit!
Köszi jól vagyok, a hasam néha nekem is bedagad, bekeményedik, főleg akkor ha tornázom egy kicsit.
Amikor begyulladt a köldököm betadine kenőccsel kenegettem, és pár nap múlva rendbejött.Tegnap is voltunk fürdödni, tóparton, most tanulva a múltkori esetből este fürdés után rögtön bekentem betadinnal, hogy ne legyen semmi gond. Bár a doki nekem azt mondta hogy ilyen idősen már simán fürödhetek, strandolhatok.
Te hogy vagy? Biztosan nagyon szép már a hasad! Ha lesz időt, tegyél légyszi fel képet róla!
Sziasztok!
Hejdi, Rita frissen műtöttek remélem jól vagytok!Kikik, Boholystopi /remélem nem hagytam ki senkit!/? Rita jobban vagy, seroma megszünt?
Lányok lenne egy olyan kérdésem, hogy akit az Imrében műtöttek nagyságrendileg mennyit adtatok a dokinak, anaestesnek adtatok külön? Előre is köszi, ha vki szolgál infoval!
Nekem még 3 nap...... Mindenkinek gyors felépülést, kellemes hetet /hétvégére hül az idő - állítólag/!
Sziasztok
Nem nagyon merek a helyreállításon gondolkodni.
Inkább maradok ronda.
Szia Hejdi!
Nagyon ügyes vagy, hogy így megoldottad:)
És ha van klímátok, akkor át lehet könnyebben vészelni ezt a nehéz időszakot.
Nekem is a gyomrom részén legjobban fájt az összevarrt izom, és a far, és hát izom.
Olyan izmokat éreztem, amelyekről nem is tudtam hogy vannak:)
Nekem nem volt színes egyáltalán. DE azon ne gyötrőgy, az napok alatt eltűnik, és szépo tiszta lesz.:)
Most már halványodik a hegem, de mivel akárhányszor lefényképezem, rózsaszínebb mint valóságban, így nem raktam fel a képet, mert esküszöm nem olyan.
Szia Klau!
Köszi,hogy gondoltál rám!
Hát a műtét napja és az azutáni horror volt.10 szülés is jobb mint ez a műtét.Főleg az volt a bajom,hogy az első nap és éjszaka, ha nem voltam 15x pisilni akor egyszer sem.Na a kiegyenesedés felejtős volt.Külöben akkor sem a hasam vanem a gyomorszájamnál volt a fájdalom.Tegnap már teljesen jól voltam,leszámtva a viszerem helyét, a hátfájásom és a derakam.Ezzel ma is szenvedek.A hasam már egyántalán nem is fáj!Elülni az ágyról is tudok segítség nélkül Tegnaptól már teljesen egyesenesen járok,ami remélem nem baj.Ma megcsináltam a haskötőm is,mert tegnap levagdostam,na úgy meg vágott a merev anyag.Szóval ma beszegtem vagyis paszpóloztam.Hát egy álom lett.Rá is állok a gyártására:-))Na jó a viselése ebben a melegben tényleg nem nagy élvezet,de a kilmás szobában vagyok inkább.A napi injekció az ami még egy kicsit kellemetlen,de ki lehet bírni,csak tiszta lila vagyok már.Ma már nem bánom,hogy megcsináltattam.
Szia!
Én telefonnal csináltam a képet,ráküldtem a freeemailomra és onna mentettem át,igy nem nagy.
Sziasztok mindenki!
Kedves HEJDI!
Na végre itt vagy, már lestem a napokba, vajon mikor érsz haza és beszámolsz az "élményeidről".
Drága, sajnálom hogy Neked is annyira fájt/fáj.
Bíztam benne, hogy jobban viseled majd mint én.:(
De kitartás drága, minden jobb lessz napról napra erősebb leszel és BOLDOGABB!
Fő hogy túl vagy rajta.
Nagyon vigyázz magadra.
És nefeledd, szemed előtt mindíg ott legyen a cél és hogy miért vállaltad ezt a nagy döntést.
És visszanézve az "ilyen volt" képet mindent könnyeben elviselsz.
Már a mostani képed is nagyon látványos változást mutat.
GRATULÁLOK !!!:)
Korai jobbulást mindenkinek!
Puszillak.
Klau
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?