Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halfilé balkáni zöldségekkel recept

Halfilé balkáni zöldségekkel recept

Elkészítési idő 30 perc

A Halfilé balkáni zöldségekkel hozzávalói:
60 dkg halfilé
2 ek citromlé
30 dkg mélyhűtött vegyeszöldség
4 paradicsom
1 zöldpaprika
2 vöröshagyma
4 szelet szalonna
2 ek vaj

esetleg hal ízesítő fűszer


A Halfilé balkáni zöldségekkel elkészítési módja:
A halat a citromével bedörzsöljük. A paprikát-paradicsomotfeszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk,a szalonnát ropogósra sütjük.A vajat ennek zsírjában olvasszuk fel.A halat 2-3 percig sütjük benne,majd megsózzuk.A zöldségeket megpároljuk és picit megsózzuk. Mindezt jénai tálba rakjuk,megszórjuk a halas fűszerkeverékkel és a sütőben összemelegítjük.

Hasábkrumplit vagy krumplipürét szoktam hozzá adni köretként.


Kategória: Halas ételek receptjei


A halfilé balkáni zöldségekkel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook