Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hagymakrém leves recept

Hagymakrém leves recept

Elkészítési idő 45 perc

A Hagymakrém leves hozzávalói:
2 db nagy vöröshagyma,személyenként,
kb: 3 evőkanál vegeta,
ízlés szerint só,
főzőtejszín


A Hagymakrém leves elkészítési módja:
Apróra vágjuk a vöröshagymákat, feltesszük főzni kevés vízzel.Ha puhára főt,turmixoljuk, majd annyi vizzel öntjük fel, amennyi levest akarunk főzni.Teszünk bele vegetát 3 nagy evőkanállal,megkostólás után, ha még kell bele só, teszünk bele./Ízlés szerint/.Felfőzzük,és a végén beleöntjük a főzőtejszínt,és szintén felfőzzük. Pirítos kenyérrel, és reszelt sajttal tálaljuk.

A reszelt sajtot a tányérba tesszük, rá a forró levest, és mellé a pirítost.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hagymakrém leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook