Fogyjunk együtt január 2-től! (beszélgetős fórum)
Szeretnéd látni az fotómat? Netán az adószámomra is kíváncsi vagy? Vércsoportom nem érdekel?
Mi az, hogy arctalan vagyok?! Te talán kipakolod magad a netre, vagy ezt tartod a normális dolognak?
Miben kötöttem beléd?
Egyáltalán miféle belterjes női társaság az, ahol semmi eltérő véleményt nem tolerálnak?
És vajon miért van az, hogy már én sem tudok tudok csodálkozni ?
Nem rossz! Nekem is hasonló kellene. MOndjuk a 30 pec séta megvan, gyerekek az oviba.....
Torna nehezebb, mert a párom alszik napközben, estére meg ellustulok, de ez benne a kihívás. Bringám elromlott! :( Pedig szeretem. Majd fizukor megcsináltatom a párommal.Én a szétválasztóra bízom magam. Nem olyan szigorúra, de mégis szétválasztó.
szurkolok hogy lehessen még babád!
én is PCO-s vagyok
:):)
Kedvesek vagytok. (még akkor is, ha netán helyenként bántani akartatok volna)
Én is állandóan fogyózok és csak azért voltam ilyen piszkoskodó, hogy jól gorombuljatok be és mindenki személyes sértésként vegye a megjegyzéseimet, mert akkor biztosan nekivágtok a fogyókúrának:P
Szóval, hajrá, hajrá, hajrá!!!!!!!!
Kedves Dézé!
Az emberek nagyon különbözőek, és ugye önzőek, gyenge akaraterejűek. Te is biztos valamiben gyengébb vagy, és néha nem minden sikerül. Ezt a fórumot, ne a kemény embereknek nyitottam, Lefogyni az 5kg-t is nehéz, hát még a többet. Téged nem érdekel, ki mennyit fogy. Ok. Mást meg igen. Pl engem is.
Köszi a bátorítást,újult erőre kaptam:)
A szívemre teszem a kezem:)Vagy mégsem,ugy nem tudok normálisan írni..:)na szóval,mondjuk pl nálam nem is abbol áll ez a dátumos fogyikúra,hogy na most akkor én addig még kieszem magam és akkor aznap abba is hagyom:)pl holnap elkezdek méregteleníteni,tartok gyüminapokat,nem eszem már kenyeret,és a satöbbi.Mondhatni ,hogy nálam most ez egy elő fogyókúra.A 2 ünnep között beszerzem azokat ,amikre szükségem lesz,veszek belőle bőven,ami el is áll.És akkor hajrá 2.-a:)És itt nem az a baj h nem tűrjük a "kritikákat" és csak a helyeselgetésnek van helye,de ez egy oylan topic direkt,ahol erőt adunk a másiknak,tapasztalatot cserélünk.De én itt be is fejezem,nem azért jöttem ide ,hogy veled "bírkozzak",hanem a többiek miatt,akik azért vannak itt amiért én:)
Hát jó:)
Bátorítlak:
Hajrá Falatka:)
De azért tedd a szívedre a kezed és mondd meg őszintén, hogy egy fogyókúrának minek dátumot adni?
Miért is nem jó a "most", vagy az "azonnal"?
Aki tényleg komolyan gondolja az nem vár semeddig.
Az én "bunkóságom" csak eddig terjedt:)
Csak a dátumba kötöttem bele, nem pedig az elhatározásba. Azt becsülöm:)
Viszont azt már mégsem értem, hogy miért gondolja mindegyik fórumozgató, hogy ha valakinek netán más a vélemény, az már rögtön bunkó is???
Itt már mindenki csak az ájult helyeselgetéseket bírja elviselni???
Najó. dézé akkor megtartja CSENDBEN a negatív hozzászólásait,és nem "keseríti" a népet:)
Inkább írjatok:ki miylen fogyókúrába kezd bele?:)saját,vagy esetleg valami híresebbe?:)
Hé gyerkő!
Itten senki nem fikáz:)
Legfeljebb csendben jegyzem meg, hogy ha már sokszor fogyóztál és elérted alkalmanként a célodat, akkor valahogy mégsem voltál sikeres, hiszen most újra fogyózásra kényszerülsz.
Ráadásul elhinted itt a csodabogyókba vetett meggyőződésedet.
Helytelen:)
Sok ám itten a naiv teremtmény, aki azt hiszi, hogy ha bekap néhány bogyeszt, akkor az védőoltásként működik a háj ellen.
Szóval nagy a Te felelősséged, gondold meg jól, hogy mire sarkallod a népet:P