Farmville (beszélgetős fórum)
Köszi...:-))
Igen....9. szinten vagyok és 9 szomszédom is van...:-))
Most már biztos,mert ketten is mondjuk! ;DD
Pussz Ildikó! :)
:))
Az nem házikó,hanem a területedet növelheted,ha van megfelelő számú szomszédod és persze pénzed rá.
Az alap 12x12,ezt növelheted,ha van 8 barátod és 10.000 pénzed--> 14x14-re,mindig kettesével növelheted,de a következő már 25 ezerbe kerül és talán 13 szomszéd kell.
Megnézem,de hogy gondoltad?egyébként hanyadik szinten vagy?A neved mellett a csillagban látod. :)
Akkor most nagyobb lett a farmom?
Köszi...:-)))
Már nem is fáj annyira az 10000 pénz...:-))))
Ez ott volt hogy "Upgrade Farm". A marketban felül arra kattintottam
és még az is alá volt írva hogy 14x14
talán egy tervezés lehet?
megnéznéd nekem?
Bocsi,de 10.000.-ért csak boci ólat vehetsz,a házak 40,60 és ennél csak többe kerülnek. :)
Amikor a "market"-ben kiválasztasz vmit,rákatt a BUY zöldre akkor automatikusan megnyílik a farmod,ott megjelenik amit vettél,ha van elegendő hely számára --alatta zöld--akkor már a Tied és levonja a pénzt.Ha nem pakolod le akkor nem von le semmit.
Az ott vásárolt dolgokat sosem teszi az ajándék dobozba,csak azokat,amelyeket a szomszédoktól vagy a játéktól kaptál,vagy ha a kezdőlapról hoztál el vmit.Pl.:tojásra katt,v.örökbefogadtál állatot.
akkor hova lett?
nincs a farmomon...:-(((
hiába kerestem utána, mint az ajándékoknál, hogy csak arra várnak hogy letegyem valahova....
ez nem volt sehol....
lehet ,felajánlottam valami jótékony célra...:-)))
Húúú csajok , de mérges vagyok!!!!
Így jár aki nem tud angolul és össze vissza kattogtat....-(((
Volt majdnem 2000 pénzem , gondoltam körül nézek most már a "market"-ben, hisz már annyit kapáltam vetettem, hátha tudok venni valamit.....
Láttam is egy kis szép barna házikót, az volt alá írva 1000coins.Na, gondoltam, milyen jó lesz nem kell a szabad ég alatt aludnom.....
Rákattintottam......eltűnt az 1000 pénzem, és házikó sehol...:-((((
Mennyit kell most megint kapálnom amíg vissza szerzem a pénzem.....:-((((
Sziasztok farmerek! :)
Itt még új vagyok,de "amott" már 31.szinten gazdálkodom.
A kérdésedre a válasz,sajnos IGEN,elszáradhat.Minden növény akár ültetett,akár gyümölcsfa,ugyan addig él még,mint ameddig megérik,felnő.Tehát,ha vmi 6 óra múlva aratható,van még 6 óra + majd csak ez után kezd elpusztulni.
Bocsi Margóka! :)
és az így kapott ajándékokat én nem is találom...
a fákon a gyümölcsök el tudnak száradni?
Azért jelent meg a nyuszi mert új a shopban és meg lehet venni:)
Az "olajos kanna" pedig benzin, amit tudsz ajándékba küldeni.
-Én ma nem tudom miért nem tudok ajándékot küldeni amúgy sem visszaigazolni a szomszédaimat. Nem tudom miért, azt írja ki,hogy próbálkozzak holnap. (?) oedig ma még nem sok mindent csináltam..
:-))))))))))
Igen már nálam is jó...:-)))