Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ez most pozitív!? fórum

Ez most pozitív!? (beszélgetős fórum)

1 2
18. Qwert2
2018. aug. 27. 20:58
Hát köszike minden esetre majd irok,30-án csinálok újabb tesztet ha addig nem jön meg :-)
17. Magdalénia (válaszként erre: 16. - Qwert2)
2018. aug. 27. 20:03

Még minden lehetséges. Az is, hogy tévesen becsíkozódik, ezért megnyugszol és csak utána, egy fergeteges együttlét után fogansz meg, amikor eszedbe sem jut közben az, hogy "most talán". :)

Az jobban használ, mint a tesztelési para.

Szorítok neked! :)

16. Qwert2
2018. aug. 27. 16:20

[link]

Ezek a tesztjeim a leglenti a mai de időn túli és azt sem tudom hogy szürke vagy rózsaszín inkább.

15. Qwert2
2018. aug. 27. 14:43

Rendben,köszönöm a tanácsodat :-) hát az a baj,hogy nem bírtam ki és el mondtam neki,Ő még reménykedik benne,hogy túl hamar csináltam meg a tesztet azért lett negatív,igaz eléggé össze vissza szokott megjönni van,hogy 28 napra ami holnap lenne esedékes,de inkább 30-34nap közötti szokott lenni a ciklusom.Kicsit még én is reménykedem,hogy túl hamar csinálhattam meg.Bár amilyen a szerencsém biztosan meg fog jönni,fájdogál a hasam is már,bár érdekesen nem rendes görcs,annál gyengébb fájdalom,és folyton érzem a hugyhólyagomat sokat pisilek,lehet felztam,de lehet a baba is?? A melleim még mindig nem fájnak pedig mensi előtt szokott,most semmi.

Köszönöm a válaszod egyébként Magdalénia!

14. Magdalénia (válaszként erre: 13. - Qwert2)
2018. aug. 27. 12:43

Már nem vagyok naprakész a témában, de régen egy kolléganőm úgy esett teherbe, hogy minden reggel hőmérőzött. Amikor 2°-kal megemelkedett a hőmérséklete, akkor volt peteérése. Nagyon hamar teherbe esett.

Ébredés utáni pillanatban semmi mást nem tett, mint az elkészített hőmérőért kinyúlt és popsiban megmérte. Minden mozdulat, pl.felkelés már megemelheti a hőmérsékletet, ezért maradt nyugton.

Nem mindenkinek esik középidőre a peteérés és az ovulációt kiválthatja az érzelmileg felfokozott szexuális együttlét is. Gondolom ezért fordulhat elő, hogy menzesz idején is teherbe lehet esni.

A két petefészek működése csodálatos. :)

Mindenesetre, ha mindenképpen tesztelsz, - mert türelmetlen vagy, - ne vond bele a párodat. A férfiak nehezebben viselik párjuk havonta történő kudarcait, - mely egyúttal az övék is - és rávetül az együttlétetekre, ami a kapcsolat megrontója lehet.

13. Qwert2
2018. aug. 27. 09:16
Hiába forgatom nézegetem ez bizony negatív.Már a hasam is kezd görcsölni nagyon de a melleim még mindig nem fájnak csak nagyok.Na mindegy majd legközelebb :-/
12. Qwert2
2018. aug. 27. 08:10

Hátigen az jobb lenne ha ndm lenne teszt nem menne rajta a stresszelés :-)

Eddig mindig délutáni pisiből teszteltem,de ez a mai jobb lesz reggeliből és ha negatív többet nem csinálok már üert egyértelmű lesz :-)

2018. aug. 26. 23:03

Régen nem volt teszt. Ennyivel nyugodtabbak voltunk, de nem rossz találmány. :)

Sőt korai terhességgel nem is mentünk rögtön orvoshoz, nehogy a vizsgálat után és azért menjen el a baba. Volt rá példa. Úgy két, két és fél hónaposan már elmehettünk.

10. Magdalénia (válaszként erre: 9. - Qwert2)
2018. aug. 26. 22:50

Ha belebetegednél abba, hogy holnap reggel nem tesztelsz, akkor csináld meg. :)))

De ne izgulj ennyire, mert a sokadik teszt után el fogsz csüggedni, ami legjobban árt a teherbeesésnek.

Szerintem még a holnapi teszt sem 100 %.

Én háromszor voltam várandós, de már a menzesz előtt éreztem a mellemen, hogy nem fog megjönni. Mondjuk az elsőnél még nem ismertem fel a jeleket, de megvoltak.

Persze mindenkinél más.

2018. aug. 26. 21:34
Azt elfelejtettem írni,hogy a teszt amit csináltam fél óra múlva kb.ami először negatív volt,halvány pozi lett,de az szerintem csak a száradási csík lehet.Na mindegy reggel kiderül :-)
2018. aug. 26. 21:32
Köszi szépen :-) aranyosak vagytok! Holnap reggel tesztelek,hátha csak kevés volt a hcg,vagyis nagyon remélem!!
7. Magdalénia (válaszként erre: 1. - Qwert2)
2018. aug. 26. 19:03
Én is drukkolok neked, de te is tudod, hogy nem szabad ennyire rágörcsölni. Nyugi! Jobban jársz.
2018. aug. 26. 18:50

Azért még van pár napod mensziig... meg egyébként is reggeli vizeletből biztosabb az eredmény, pláne ilyen korán.

Várom a fejleményeket 😉

2018. aug. 26. 16:43
Sajna negatív lett,előbb teszteltem :-(
2018. aug. 26. 10:27
Köszi,és tudom,csak annyira türelmetlen vagyok sajnos :-( meg örülnék ha lenne baba! És azért sietem el mindig.
2018. aug. 26. 08:28
Én azt a tanácsod adnám, hogy várj még pár napot és akkor tesztelj megint. Ezeknek a korai teszteléseknek semmi értelmük.
2018. aug. 26. 08:13
Sajna nem tudom képet hogy tudnék mutatni,de azért remélem adtok tanácsot! :)
2018. aug. 26. 08:10
Sziasztok,párommal probélkoztunk ebben a hónapban,mensi előtt vagyok még kb.4nappal de nem bírtam magammal tegnap csináltam egy tesztet,délutáni pisiből,és hát elég sok folyadékot is figyasztok napi 3litert biztosan.Ezért kételkedem a tesztben nem konkrét pozitív lett hanem egy halvány és vékony csík,viszont rózsaszínnek tom nem szürkének.Szerintetek??
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook