Ez most pozitív!? (beszélgetős fórum)
Még minden lehetséges. Az is, hogy tévesen becsíkozódik, ezért megnyugszol és csak utána, egy fergeteges együttlét után fogansz meg, amikor eszedbe sem jut közben az, hogy "most talán". :)
Az jobban használ, mint a tesztelési para.
Szorítok neked! :)
Ezek a tesztjeim a leglenti a mai de időn túli és azt sem tudom hogy szürke vagy rózsaszín inkább.
Rendben,köszönöm a tanácsodat :-) hát az a baj,hogy nem bírtam ki és el mondtam neki,Ő még reménykedik benne,hogy túl hamar csináltam meg a tesztet azért lett negatív,igaz eléggé össze vissza szokott megjönni van,hogy 28 napra ami holnap lenne esedékes,de inkább 30-34nap közötti szokott lenni a ciklusom.Kicsit még én is reménykedem,hogy túl hamar csinálhattam meg.Bár amilyen a szerencsém biztosan meg fog jönni,fájdogál a hasam is már,bár érdekesen nem rendes görcs,annál gyengébb fájdalom,és folyton érzem a hugyhólyagomat sokat pisilek,lehet felztam,de lehet a baba is?? A melleim még mindig nem fájnak pedig mensi előtt szokott,most semmi.
Köszönöm a válaszod egyébként Magdalénia!
Már nem vagyok naprakész a témában, de régen egy kolléganőm úgy esett teherbe, hogy minden reggel hőmérőzött. Amikor 2°-kal megemelkedett a hőmérséklete, akkor volt peteérése. Nagyon hamar teherbe esett.
Ébredés utáni pillanatban semmi mást nem tett, mint az elkészített hőmérőért kinyúlt és popsiban megmérte. Minden mozdulat, pl.felkelés már megemelheti a hőmérsékletet, ezért maradt nyugton.
Nem mindenkinek esik középidőre a peteérés és az ovulációt kiválthatja az érzelmileg felfokozott szexuális együttlét is. Gondolom ezért fordulhat elő, hogy menzesz idején is teherbe lehet esni.
A két petefészek működése csodálatos. :)
Mindenesetre, ha mindenképpen tesztelsz, - mert türelmetlen vagy, - ne vond bele a párodat. A férfiak nehezebben viselik párjuk havonta történő kudarcait, - mely egyúttal az övék is - és rávetül az együttlétetekre, ami a kapcsolat megrontója lehet.
Hátigen az jobb lenne ha ndm lenne teszt nem menne rajta a stresszelés :-)
Eddig mindig délutáni pisiből teszteltem,de ez a mai jobb lesz reggeliből és ha negatív többet nem csinálok már üert egyértelmű lesz :-)
Régen nem volt teszt. Ennyivel nyugodtabbak voltunk, de nem rossz találmány. :)
Sőt korai terhességgel nem is mentünk rögtön orvoshoz, nehogy a vizsgálat után és azért menjen el a baba. Volt rá példa. Úgy két, két és fél hónaposan már elmehettünk.
Ha belebetegednél abba, hogy holnap reggel nem tesztelsz, akkor csináld meg. :)))
De ne izgulj ennyire, mert a sokadik teszt után el fogsz csüggedni, ami legjobban árt a teherbeesésnek.
Szerintem még a holnapi teszt sem 100 %.
Én háromszor voltam várandós, de már a menzesz előtt éreztem a mellemen, hogy nem fog megjönni. Mondjuk az elsőnél még nem ismertem fel a jeleket, de megvoltak.
Persze mindenkinél más.
Azért még van pár napod mensziig... meg egyébként is reggeli vizeletből biztosabb az eredmény, pláne ilyen korán.
Várom a fejleményeket 😉
További ajánlott fórumok:
- 5 pozitív teszt után most most 3 másfajta negatív, de tüneteim van nak, mi a véleményetek?
- Írnál ide egy vidám, szép vagy bármi pozitív történetet ami megesett veled mostanában? :)
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- Pozitív teszt, majd negatív, akkor most mi van?
- Ez most halvány pozitív terhességi teszt vagy száradási csík?
- Ki tesztel(t)ne mostanában pozitívat?