Előjáték az egész szex (beszélgetős fórum)
Ezt anno mondta,hogy nála az első hetek sokkal "gyengébbek" mint a későbbiek. Mert hogy nála az kell,hogy én is mindent megtegyek neki,szerinte a pasi test is ugyanúgy működik, mint
a női, szóval azokat a pontokat kell megtalálnom,amin ő is dolgozik szex közben. Nekem ezt még mindig nehéz abszolválnom.
Pedig kár várni bármire, ő nem partner, hogy tegyen ellene. Mondjuk azt várni már az elején, hogy később jobb lesz, ez nagy marhaság, inkább kevésbé lesz jobb.
Nekem nem kellene olyan férfi tartós kapcsolatra, akinek nem vagyok annyira fontos, hogy foglalkozzon valamivel, ami nekem probléma, már ha tud róla, és hát ő tud.
Nem tudom elképzelni, hogy igazán szeret, és nem azért, mert ez a helyzet, hanem mert meg sem próbál ellene tenni. Az megint más, ha utána szakember bevonásával sincs változás, de legalább tett érte, hogy legyen...
Nekem szerencsére sosem volt ilyen problémám, de így 30 év után is bármi probléma lenne, bármilyen téren, a férjem ezer százalék, hogy menne addig, míg végül ki nem mondhatjuk, hogy "hát ez van :)".
Az, hogy nem a farka vezérli kicsit mást jelent, mint hogy nem igazán tudja használni...
Nem azt mondom hogy pakolj össze és fuss...
De ahhoz Neki is tenni kell az ügy érdekében hogy jó legyen.. És nem elég azt mondani "mindig így volt"... Neki se jó hidd el csak... Fene tudja miért nem megy a dolgok után..
Az őskortol keresték a férfiak az ajzószereket, hiába irtották az orszarvuakat és a tigriseket, nem volt "csodaszer"
Korunkban a Pfizer megtalálta, szabadalma le is járt, gyártják sok néven.
Nem értem azt a férfit aki ha egészséges, nincs szív v. érrendszeri betegsége, hogy ne próbálná ki.
Miböl áll egy kardiologushoz elmenni, aztán bármelyik orvos felirja receptre. Feketén nem ajánlatos a neten venni, mert még fűrészpor is lehet benne :)
Néhány elhanyagolható mellékhatása mindegyiknek van, vannak fórumok róla, tessék elolvastatni vele
Egyszer rákap, aztán nyithatsz új topikot, hogy jaaaj már nem birom a döngölést :)
Úgy tűnik nem a többséget képviseli a pasi. Inkább a döngölés az általános nem a hosszú előjáték.
Ha választanom kellene én is a döngölést preferálnám, igaz férfiként :D
További ajánlott fórumok:
- Szex egész nap?
- Heti hány szex az egészséges?
- 10 hetes egészséges terhesség alatt lehet szexuàlis kapcsolatot létesíteni következmènyek nélkül?
- Mit gondoltok erről az egészről? Szex után tényleg ragaszkodna?
- Normális az, hogy az ember szexuális fantáziája "helyzetben" egészen más, mint amit nyugalomban elfogadhatónak tart?
- Randi vagy szex előtt egész nap nem eszem, hogy lapos és...