Cukrászüzemben milyen lemezt/lapot használnak sütemény töltésre és vágásra? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Mi sütőlemezen sütöttünk, az asztalok márvány és rozsdamentesek voltak.
Strapabíró, jól tisztítható anyagok.
Én semmi alumíniumot nem használok a konyhában, de lehet, hogy ebben nincs igazam.
(Azon kívül, hogy az indukciós főzőlapra nem jó.)
Biztosan kaphatóak acél munkalapok a megfelelő méretben.
Vagy sütőlemezből méretre vágatod.
Google alumínium sütőlemezeket dobál ki erre a célra.
Ezer helyen lehet kapni.
Van.
A pékségekben leveleshez használjuk.
Tudom miről beszélek.
Nem tudom, hűtő van-e márványlapos, az edzett üvegpolcos pont jó.
De lehet márványlapos hűtött munkaasztal.
Nem kicsi a költség, de megéri, mert így minőségi termékeket tud eladni, egészségügyi kockázatoktól mentesen.
Az biztos, hogy saját cukrászüzemben soha nem használnék fa munkalapot vagy munkaeszköszt.
Fémet (saválló acélt) vagy műanyagot, munkafelületként szintén a gránitot vagy hasonlóan karcolásálló felületet. Nyilvánvaló igény, hogy fertőtleníthető legyen, naponta akár többször is.
De a higiéniai feltételekről szerencsére sok információ van a neten.
Nem vagyok cukrász, de vannak cukrászkellékes webboltok.
Az egyiknek itt egy oldala, sokféle habkártya is akad:
Sziasztok!
Eddig fa lapon dolgoztam, töltöttem és vágtam a sütiket, amit a főnök csináltatott valahol.
Most új üzemet nyitok nemsokára és nem tudom, hol rendeljek, egyáltalán milyen anyagot...
A fa annyira nem volt jó, egy idő után elkezd szálkásodni, rohadni a meleg víz hatására..
Szakmabelieket kérdezném, hogy ti milyen anyagot használtok és honnan rendeltétek?
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Mely szemránckrémek használnak?
- Milyen fegyelmezési módokat használnak az iskolákban?
- 9hónapos babám fogzik, most minden pelusban van kaka. Hiába cserélem gyakran, csúnyán kipirosodott a popsija. Milyen krémet használnátok?
- Miért használnak az emberek egyre kevesebb dezodort?
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?