Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Csőben sült spárga roston sült karajon recept

Csőben sült spárga roston sült karajon recept

A Csőben sült spárga roston sült karajon hozzávalói:
4 szép karaj szelet

1 kiskanál grillfűszer
3 evőkanál olaj
40 dkg spárga
2 dl besamell mártás
10 dkg reszelt sajt


A Csőben sült spárga roston sült karajon elkészítési módja:
Gyöngén klopfold ki a karaj szeleteket,dörzsöld be sóval,grillfűszerrel, és hagyd pihenni egy kicsit. Forrásban lévő vízbe dobd a spárgát 3 percre, majd csepegtesd le. A fűszerezett húsokat rostlapon (vagy forró serpenyőben)süsd szép pirosra, és fektesd őket tűzálló tálba.Egy-egy spárga köteget halmozz mindegyik tetejére, besamell mártással fedd be,kevés reszelt sajtot szórj rá és tedd a forró grillsütőbe 10 perc alatt rápirul a sajt, és már tálalhatod is.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A csőben sült spárga roston sült karajon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook