"Belső alkoholizáció" (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Belső alkoholizáció"
3. 0c97fbb607
2007. szept. 19. 14:43
Ha pl gyümölcsöt eszünk,de nem éhgyomorra,akkor a gyümölcs nem tud átfutni az emésztő csatornán(max 20 perc és már nincs a gyümölcs a gyomorban,banán esetén is max fél óra).
Ha nem üres gyomorra esszük,akkor ott erjedésnek indul,az erjedés közben pedig alkohol fejlődik.
2. dundy
2007. szept. 19. 13:41
Tisztelt Apokrif!
Légyszi világosíts fel minket, mely ételek indítanak el ilyen folyamatokat?
1. apokrif
2007. júl. 18. 07:17
Itt nem a megivott - kívülről bevitt - alkoholról van szó, hanem a helytelen étel kombináció következtében bennünk keletkezett alkoholról. Ami a keletkező méreganyagok miatt talán még mérgezőbb, ha ezt egyáltalán fokozni lehet, és erre kevesen gondolnak, nem figyelnek oda.
Ugrás a teljes írásra: "Belső alkoholizáció"
Ugrás a teljes írásra: "Belső alkoholizáció"