Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetős fórum)
ahol egy csoda elfér, ott elfér kettő, vagy több is...
lehet, hogy a meddő nóra legközelebb ikreket szül attilától... (akiről később kiderül, hogy gyerekkorában leharapta a golyóit egy pitbull, de a gyerekek lehetnek az övéi, mert még később kiderül, hogy nála a spermaképződés a veséjében történik)...
A tegnap este beszólása nekem az volt, amikor Imi hazajött Orsiékhoz, és azt mondta Timikének: Szia, észre se vettelek! Na, ez volt igazán gáz az eddig amúgy is csak díszletnek használt gyerekkel.
Adrika, a fényképed alapján nagyon fiatalka vagy, ezért bocsánatos, hogy ennyire rajongsz, és autogrammokat gyűjtesz, meg forgatások körül tekeregsz, de azért szépen lassan szerintem inkább a saját életedet éld, és ne Nóráékét. Egy időn túl veszélyes lehet a lélekre, higgy nekem. Apai ölelés tőlem:)))
Attila nekem oké, és most a férfitársak felhördülnek, de nekem Botond is rendben. Gondolom, a jóképűsége ugyanúgy zavarhatja a pasikat, mint egy nő szépsége a többi nőét. Akinek bejön a bugyiszaggató mosoly, na ennek a fiatal színésznek az van, telibe!
És kezdetben Vandával nem az ágy miatt jártak, ne felejtsük, csak később szeretett ki belőle, ahogy látta, hogy a lány nagyon gyerekes. És nem szedném le a keresztvizet egy fiatal srácról, hogy még egy-két alkalmi kalandja volt. most mit vártok tőle, házasodjon? Ráadásul a felszedett lányok egyikének se ígért házasságot, és azok se nagyon vakaróztak, ha emlékeztek a lányra, aki ráaggatta magát Botondra az edzésterv kapcsán. Tegyük már a szívünkre a kezünket, és gondoljunk vissza húszas éveink elejére..megvan? :))))
És lehet, hogy Linda komolyan megtetszik neki, miért ne?
Tóth Ildikó nekem is kedvenc színésznőm, legelőször főiskolás korában láttam A hetvenkedő katonában, csúcs volt!
Bocs, kicsit hosszú voltam, de asszonnyal leléptünk Nizzába pár napra. Összepakoltam a cuccait, és a munkahelyén felvettem, már haza se jöttünk:)))) És lehetetlen visszaolvasni, annyira pörögtetek! Szép napot!
Ez nyilvánvaló tévedés, elírás a lelkendezésben verhetetlen Adritól!
Ne vedd komolyan, Bogoj.
ezek azok a híres 'álompárok', akik megülik az 'évszázad esküvőjét'...
és rá egy hónapra válnak, kígyót-békát kiabálnak egymásra...
kérdés, hogy HA kamilla niki lánya, akkor miért lett eltitkolva? különösen annyira, hogy még kamilla sem tudja...
miki okádhatja a tüzet, remélem leégeti vele a saját haját. utálom, hogy mindenkin keresztültapos, de ha valaki ezt viszonozza, vérig van sértve, és nekikezd a 'bosszúállásnak', valamint azz is utálom benne, hogy gyakorlatilag mindent megtehet büntetlenül...
valter? attilától???
ez durva!!!
:-)))))))
Húúú, remélem Gwen megszán. Ezt látnom kell!
(Mindig akkor maradok le, amikor esemény van. Ha nézem, tuti nincs semmi. :P)
Danny Blue, mint nagy szerelem? Hahaha. Ez is csak egy "celeb-románc", pár hónapnál, max egy évnél nem jósolok többet nekik. :-)))
Sajnos a "sztárvilág" már csak ilyen. :-S Ezért is nem akarok híres lenni. Inkább legyen nyugodt magánéletem és legyek csóró, ismeretlen szürke egér, mint "sztárceleb", de selejtes élettel... :-)
Hát remélem Alex visszajön...
Mondjuk Kocsis Pali nem nagyon változtatta meg az Alexes külsejét, legalábbis minap, mikor láttam, elég Alexesen nézett ki... Remélem még viszont látjuk... X-D
Ha így van, nagyon sajnálom, mert hasonló színvonalú, dinamikus, pergően izgalmas-és életszagú-sorozat még nem készült a témában.
/Most már elárulhatom, nekem a kedves mosolyú molett rendőrlány, "Szabó Pircsi" volt a kedvencem-a sorozatban először látott Hábermann Lívia./
Tegnap láttam a BK előzetesét, viszont a tegnapi részt nem, mert pókereztünk és megfeledkeztem a BK-ról.
Most tényleg lefeküdt Nóra Attilával? :O
Azért megértem András hezitálását. Egy megcsalást, PLUSZ egy gyereket kell megbocsátania Julinak ... Nem sok pasi tenné meg.
Az viszont örvendetes, sőt, reménykeltő, hogy Máté nem öregszik olyan ütemben, mint Timike! :P