Almás gerinc recept

Elkészítési idő 55 perc

Az Almás gerinc hozzávalói:
20 dkg reszelt alma
ízlés szerint fahéj
20 dkg cukor
2 tojás
20 dkg liszt
1/2 cs sütőpor
15 dkg margarin


Az Almás gerinc elkészítési módja:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A reszelt almát fahéjjal ízesítjük,majd habosra keverjük a tojások sárgájával,cukorral és margainnal.Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tojásfehérjéből vert habot.Őzgerincben ,180 fokon kb 35-40 percig sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás gerinc elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook