Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Aki letette a cigit kérem segítsen! fórum

Aki letette a cigit kérem segítsen! (beszélgetős fórum)

1 2
16. hnora
2011. jan. 25. 20:20

helló!

én 13 év után tettem le, napközben, egyik napról a másikra.

ami segített: az utolsó szál nagyon rosszul esett, mindig ennek az emlékét hívtam elő, akárhányszor rá akartam gyújtani - elképzeltem, ahogy a fojtó, forró füst végigömlik a torkomon, és hogy ez mennyire rossz nekem.

aztán persze vannak más segítségek: tapasz, gyógyszer - na az állítólag tökjó, de fel kell íratni a háziorvossal.

sok sikert a férjednek!!!

15. Vikianya (válaszként erre: 13. - 97c4bc0225)
2011. jan. 25. 20:16
Igen, de valójában a víz lesz a kényszercselekvés újjabb tárgya :)
2011. jan. 25. 20:15

Szia, én letettem a cigit,és fel is szedtem nagyon sokat ugyanis cigizés helyett egyfolytában ettem.Nálam akkor jött az elhatározás mikor azt vettem észre, hogy nagyon nehezen kapok levegőt.A következő nap felkeltem és nem gyújtottam rá a szokásos reggeli cigire.Körülbelül két hétig nagyon nehéz volt.Pangott a tüdőm, ha lehet így fogalmazni, cigihiányom volt olyan szinten, hogy már az őrületbe kergetett, de kibírtam.Szerintem agyban kell ezt eldönteni, hogy ha le akarod rakni a cigit.Egyik napról a másikra teljes mértékben le kell tenni a cigit ezt úgy értem, hogy nem megoldás az sem, hogy ha egy nap csak 1 szálat szívsz.Túzd ki magad elé a célt, hogy nem cigizel és az egészségednek sem ártasz, pénztárcába is több marad és még a közérzeted is jobb lesz.Egy embernek aki cigizik teljesen máshogy jár az esze.Neki reggel az első gondolata nem a reggeli hanem a cigi, ha leszáll a buszról cigi, film után cigi.

Na sok sikert kívánok neked, hogy le tudj a cigiről szokni.Véleményem szerint a cigiről leszokni lehetetlen, abbahagyni lehet csak.

2011. jan. 25. 20:13
Én is egyik napról a másikra szoktam le 5 év koca/bulidohányzás után. Megundorodtam tőle egyszercsak és kész azóta nem cigizek. De ez a vizes dolog jó ötletnek tűnik! Fejben dől el ez is, mint annyi minden! ;)
2011. jan. 25. 20:09

Csak az erös akarat segit..a férjem 25 évig szivta..

de már 2ö éve letette..az erös akarat segitette benne..én különbe láttam a TV-be egy orvos elöadasét

aki azt mondta ,hogy a betege 4 napon keresztül mondogatta hogy utálja a cigarettát és az 5-ik nap már nem tudta kézbe venni,vagyis le tette örökre..

Meg kell probálni hátha be jön..csak akarni kell..

2011. jan. 25. 20:07
Én most ugrottam neki harmadjára. Első nekifutásra másfél évig nem gyújtottam rá, másodjára 3 hónapig, most az utolsó szálat 2010 június 27-én szívtam el. mi a titka? Elhatározás! Csakis az!
10. HLivia (válaszként erre: 7. - Andi6020)
2011. jan. 25. 20:06

sajnos többször

cigiztem egy évet, aztán 2 évet nem. aztán 2 évet igen és egyet nem, és ez így meg 15 éve :-) :-(

9. Vikianya (válaszként erre: 7. - Andi6020)
2011. jan. 25. 20:06
:DDDD
8. Vikianya (válaszként erre: 6. - Vikianya)
2011. jan. 25. 20:05
Így a nasi is elkerülhető :)
7. andi6020 (válaszként erre: 5. - HLivia)
2011. jan. 25. 20:05

Mindig?

Miért? Hányszor szoktál már le? :))

6. Vikianya (válaszként erre: 3. - Lengyelnehajni)
2011. jan. 25. 20:04

nekem a víz segített. Minden alkalommal amikor rá akartam gyújtani inni kellett egy pohár vizet :)

Láncdohányos voltam, most lánc ivó :DDD (napi 4-5 liter víz)

2011. jan. 25. 20:03

hát én sosem napközben hagítam abba. Mindig reggeltől kezdtem, reggel nem gyújtottam rá és könnyebb volt, mintha napközepén hagyom abba.

Sajnos az első pár hét nagyon kemény lesz, de abbahagyni csak egyik napról a másikra lehet. Sok itartás kell hozzá, és a Te részedről nagyon sok türelem, mert az elvonástól lehet feszült, ideges és agresszív, valamint lehet hogy többet fog nassolni

4. secret! (válaszként erre: 3. - Lengyelnehajni)
2011. jan. 25. 20:02
Csak az akarat segít. Letette és vége. Vagy az orvos mondja, a röntgen után, hogy leteszi, vagy meghal. Nálunk ezek jöttek be.
2011. jan. 25. 20:00

Párom nagyon erős dohányos. Eldöntötte, hogy le akar szokni, és már fél 2 óta nem gyújtott rá..

Mit tehet, hogy ne érezze??

2011. jan. 25. 20:00
miben kell segítség?
2011. jan. 25. 19:59
Aki letette a cigit kérem segítsen! SOS!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook