A testemből élek! Na és? (beszélgetős fórum)
Nem szabad ennyire sarkosan gondolkodni....
Hidd el nem büszke rá,de lehet hogy pillanatnyilag ez az egy kereseti lehetősége van.
A pálya mindenkinek szabad!
Ha képtelen a tudásából, szorgalmából megélni valaki (vagy netán azon a szinten, ami az elvárása) hát boldogul, ahogy tud. Kinek árt vele?
"Amíg lósz@r van, addig veréb is akad!"
"A testemből élek! Na és?"
Büszke lehetsz rá. :-(
Más meg tisztességes munkával éhen hal.
Igazad van abban, hogy erre a hangsúlyra, a provokációra haraptak, már akik haraptak.
De kérdem én, miért kell ezért bárkinek is idegesnek lennie?
Változik attól valami? Vagy jobb valakinek, ha hülyeségen felhúzza magát?
Miért kell egy kifejezést hergelésnek, netán támadásnak venni?
A fórumindító lehet, hogy nem is annak szánta.
Tökéletesen igazad van.
Tőlem csinálja, ha neki jó, de miért kell kérkedni vele?
Ez a "na és" eleve frusztrációra utal.
Ha meg valakit frusztrál a munkája, az rég rossz.
Szerintem nem azzal van itt baja sok embernek, hogy ezt a munkát csinálja, hanem a hangsúllyal.
A testemből élek!Na és?
Provokáló hangnem, biztos gondolta, így sok "rajongója" akad majd.Szerintem bármilyen témát írsz ki ilyen kötekedően, beléd kötnek.
Ez olyan, mintha kiírnál egy olyat, loptam, na és?
Ne csodálkozzon a fórumindító, hogy sokan támadják.
Ha másképp írja ki, pl:A testemből élek, vélemények, vagy prosti vagyok...
Ha nem hergeled az embereket, nem lesznek idegesek...
:))
Igaza van mindenkinek aki itt ezen az oldalon ajnározza a fórum létrehozóját. Magyarországon lassan úgyis a bűnözőké a prostituáltaké, és a homoszexuálisoké lesz a vezető szerep, hiszen lassan már az vízcsapból is ezek az emberek folynak.
Pár éve még szégyen volt ezt kijelenteni, hogy a testemből élek.
Most pedig már az a tapló aki már ez ellen néhány keresetlen szót mondani.
Csak én semmiben nem követem a divatot. És nem aszerint beszélek ahogy a közakarat szeretné, hanem amit érzek.
Nem értem, miért jöttök állandóan ezzel a "gyomor-kérdéssel"?!?
Aki ezt így látja, attól megkérdezném, hogy melyik testrészét tartja a legkülönbnek, legértékesebbnek, vagy éppen legnemesebbnek?
Várom a válaszod!
Egy 20 éves, elsős egyetemista lánynak még van esélye, hogy mire végez, addigra olyan változások lesznek, hogy mire családalapításra, gyerekvállalásra adja a fejét, képes lesz megteremteni ennek a feltételeit.
Egy közel 30 éves srácnak, és egy 24 éves lánynak már nem annyira biztos. Nekik MOST kell lépniük...
Volt korábban egy másik fórum a "kitartottakról"
Érdekes, ott nem volt ez a nagy felháborodás, azokat a nőket, szinte mindenki megértette.
Pedig őket se lehet másnak hívni, mint prostinak.
Ha azt tartjuk, hogy aki pénzért csinálja, az mind "K" akkor az már szinte lényegtelen is, hogy egy, vagy éppen 100 pasival.
Ismét a "Bodrogi-vicce" jut eszembe. :)
(De ezt már annyiszor leírtam, hogy ismétlésétől itt eltekintenék)
Mindkettő lányunk egyetemista.
Az idősebbik most fog államvizsgázni, a "kicsi" most első éves.
Az idősebb - vőlegényével együtt - azt tervezi, hogy még az idén elhagyja az országot. A szívem szakad meg, mert nagy valószínűséggel a tengeren túlra mennek, így egy kezemen meg fogom tudni számolni, hányszor láthatom még életemben őket.
De tudod mit? Akkor is azt tanácsolom, hogy tegyék azt, amit jónak látnak. Ha ebben az országban sok diplomást még annyira se tudnak megfizetni, mint egy utcaseprőt, akkor itt sok lehetőség nem marad.
A fiatalabb lányunk nem indul - legalábbis egyelőre - sehova. Végélegesen biztosan nem. (Talán ösztöndíjjal 1-2 évre esetleg, az egyetem alatt, vagy után)
De mire ő végez, talán Magyarország is élhető lesz végre...
További ajánlott fórumok:
- Lefogyok, ha addig élek is!
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Barátom lakásában élek szerintetek fair, hogy bérleti díjat kér?
- Úgy döntöttem, a testemből fogok élni.
- A testemből élek 😊