A rántott húst le lehet fagyasztani? (tudásbázis kérdés)
Koszonom a tippeket!
Ugy dontottem megeszem inkabb (legalabbis amiennyit birok)
Akkor ugydontottem, megeszem, legalabbis valamennyit.
Es csirkemajat lehet enni ujevkor?
Mert ugy tudom csirket nem, de a majat? :)
Bocsi a hulye kerdesekert, nem vagyok egy konyhatunder :)
Most látom, hogy készresütött rántott husiról szól a kérdés.
Szóval azzal is ugyanazt tenném, mint amit írtam az előbb, de amikor szükséges, akkor már elegendő mikróban melegíteni, nem kell zsírban/olajban ismét kisütni.
Hungerit rántott csirkecomb, csirkeszárny fagyasztott, készresütött, azokkal szoktam így, csak melegíteni kell.
Igen!
Először fémtálcára kell rakni szépen egymás mellé és tálcástól bedugni a fagyóba. Majd egy idő után megforgatni a husikat, a másik oldaluk is biztonsággal fagyjon meg.
Ha így fagyasztod, nem fognak egymáshoz fagyni!
Ezek után nyugodtan lehet zacsizni, és amikor szükséges a zacsiból annyit kiszedni, amennyi éppen kell.
Előmelegített zsírba/olajba azon módon fagyosan kell belerakni (én egy födővel akkor rögtön be is borítom, hogy ne csapkodjon össze-vissza). Ne várd meg míg kienged, ugyanúgy, mint az üzletben vásárolt előre panírozott akármiket fagyosan kezded el sütni, ezeket is.
Igen, meg van mar sutve.
Sajnalnam kidobni,etelet nem dobok ki, de nincs senki aki megegye :(
Persze, miért ne lehetne...
De, hogy ehető lesz e utána...?
ja, hogy ki is van sütve!!! akkor nem tudom.
Azt hittem, csak panírozott nyers hús, azt simán el lehet tenni a fagyasztóba
én kisütött húst nem tennék el.
Hu, azt nem tudom, nem en sutottem , de meg tudom kerdezni.
Koszi!
persze, én is szoktam, semmi baja nem lesz
(kivétel, ha eleve fagyasztott húsból csináltad, úgy már ne fagyaszd vissza még egyszer!)