Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Gombaragu

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Gombaragu
Kategória:Zöldséges ételek
Hozzávalók:80 dkg vegyes erdei gomba,
10 dkg vöröshagyma,
8 dkg vaj,
4 cikk fokhagyma,
1 csómó petrezselyemzöld,
1 dl száraz fehér bor,
2 dl tejszín,
1 teáskanál liszt,
2 dl tej,
só,őröltbors,
2 csomag gyorsrizs.
Elkészítés:A gombák száráról levágjuk az alsó földes végét.
Bő vízben megmossuk.
Kockákra,illetve cikkekre szeleteljük fel.
Vajban finomra vágott vöröshagymát pirítunk,majd rátesszük a gombát.
Sózzuk és gyakran kevergetve addig pároljuk,amíg a gombából kioldódott nedvek el nem párolognak.
Ekkor hintünk rá kevés lisztet,adunk hozzá apróra zúzott fokhagymát,vágott petrezselymet és felengedjük fehérborral,tejszínnel és annyi tejjel,hogy alaposan kiforralva,mártás sűrűségűvé váljon.
Sóval,borssal kellően ízesítve,előfőzőtt rizzsel tálaljuk.
Elkészítési idő:20 perc
Felvitte:badonyimariaeva, 2007-07-12, 16:59