Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Briell-féle püspökkenyér recept

Briell-féle püspökkenyér recept

A Briell-féle püspökkenyér hozzávalói:
10 dkg aszalt füge
10 dkg aszalt sárgabarack
10 dkg zselés cukor
16 dkg finomliszt
12,5 dkg ráma
15 dkg porcukor
1 cs. van.cukor
4 tojás


A Briell-féle püspökkenyér elkészítési módja:
Összedolgozod, kivajazott, lisztezett őzgerincformában megsütöd. 50-60 perc a sütési ideje. Utána picit hagyod "izzadni", majd rácson kihűtöd. Csokimázzal bevonod és díszíted.

Ha előbb elkészíted sokkal jobb, mert frissen morzsalékos.
Sőt! Annál finomabb, minél tovább áll. :D


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A briell-féle püspökkenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook