Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Kókusszal töltött kifli recept

Kókusszal töltött kifli recept

A Kókusszal töltött kifli hozzávalói:
tészta:
- 200 g mascarpone
- 200 g vaj
- 3 ek porcukor
- 220 g liszt

Töltelék:
- 3 tojásfehérje
- 200 g porcukor
- 150 g kókuszreszelék


A Kókusszal töltött kifli elkészítési módja:
Keverd ki a tésztát géppel, oszd el négy felé, a gombócokat csomagold alufóliába, mehet a hűtőbe egy órára legalább. Hűtés nélkül nyújthatatlan, szóval egyszerre csak egy gombócot vegyél ki. Nyújtsd el a tésztát kb. két mm vastag kör alakra. Verd fel a tojásfehérjét a cukorral, majd belekevered a kókuszreszeléket, de azt már csak óvatosan, fakanállal. Kend meg a kört a töltelékkel, majd vagdosd fel nyolc felé, vagy ahány felé sikerül és tekerd fel.

180 fokon 20 percig sül.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kókusszal töltött kifli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook