Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Céklakrémleves mandulaforgáccsal recept

Céklakrémleves mandulaforgáccsal recept

A Céklakrémleves mandulaforgáccsal hozzávalói:
1 nagyobb sárgarépa
3 közepes kerek cékla
1 kisebb fej hagyma
Kakukkfű
Borsikafű

Kömény (őrölt)


A Céklakrémleves mandulaforgáccsal elkészítési módja:
A hagymát megdínsztelem, majd rádobom a kockára vágott zöldségeket. Piritom, majd felöntöm vízzel és megsózom. Puhára főzöm. Botmixerrel pürésítem és őrölt köménnyel, borsikafűvel és kakukkfűvel fűszerezem.

Édeskés íze miatt remekül illik hozzá a pirított mandulaforgács.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A céklakrémleves mandulaforgáccsal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook