Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kelt tésztát le lehet fagyasztani? Ha igen, mikor, melyik fázisban? fórum

Kelt tésztát le lehet fagyasztani? Ha igen, mikor, melyik fázisban? (tudásbázis kérdés)


2011. máj. 10. 19:56

Bár milyen kész lelt-tészát mindig fagyasztok.


Ugyan igy a kenyér féléket is. kifli, zsemle pogácsa stb.


Vagy 1 órával előbb kiveszem, vagy mikroba 1 percre beteszem, vagy kenyérpirítóban.


Pont olyan mintha a kemencéből most vettem volna ki.

8. 6b006fc769 (válaszként erre: 7. - Henyke)
2011. máj. 9. 14:00

Szerintem a gyártók is ezt csinálják. Én bátran megtenném.

Én arra voltam kíváncsi, hogy ha megkel és kinyújtom, formázom utána fagyasztható-e, erre nagyon jó válaszokat kaptam.:)

2011. máj. 9. 12:44

Sziasztok!


És a pizza tésztáját érdemes félkészre megsütni, és úgy elrakni a fagyasztóba?

2011. máj. 9. 12:40
mindenkinek köszi! :)
5. 6b006fc769 (válaszként erre: 3. - Ndy25)
2011. máj. 9. 12:40
Szuper! Köszi!
2011. máj. 9. 12:40
Szia! Én pici pizzás csigákat fagyasztottam le, mikor megkelt elkészítettem, épp csak a sütésre várt. Mikor meg kikerült a fagyóból, kb. 1 órát hagytam a tepsin, aztán sütöttem. Tök jó lett. :)
2011. máj. 9. 12:39

Lángostésztát szoktam fagyasztani. Miután egyszer már megkelt szoktam betenni a fagyiba.


Amikor kiveszem és kiolvadt megint megkel.

2. Macilány (válaszként erre: 1. - 6b006fc769)
2011. máj. 9. 12:36
Én a kész kisült kelt süteményt szoktam lefagyasztani.
2011. máj. 9. 12:34
Kelt tésztát le lehet fagyasztani? Ha igen, mikor, melyik fázisban?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook