FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Hurka sütés, új tepsiben

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

7. survivor32010-11-04 14:13
Én elindítom a mikrohullámúban, egy-két robbanás után kész a finom forró sercegő sült hurka.
(válasz Edina1925 1. hozzászólására)

6. Zsóka542010-11-04 13:34
Mindig úgy sütjük a hurkát, hogy picit megszurkáljuk és öntünk alá még egy kicsi vizet. Természetesen olaj és sok-sok karikára szelt krumpli...


5. t.Ili2010-11-04 10:38
Azt tudjátok,hogy a fagyasztott hurkát ajánlatos sütés előtt egy pillanatra forróvízbe mártani,hogy a bőre ne repedjen szét sütés közben!
Akkor a bőre kiolvad,és engedi a tágulást a süléskor.

4. t.Ili2010-11-04 10:34
Sütőpapírral teljes bélelés!
Az oldalán is!
Én midig így sütöm,mert utálok tepsit súrolni!
(válasz Edina1925 1. hozzászólására)

3. bea08242010-11-04 10:27
Tegyél bele sütőpapírt, az jó lesz.

2. beata21bea2010-11-04 10:25
szerintem ráragad...miért nem teszel a tepsibe minimális olajat vagy zsírt?
(válasz Edina1925 1. hozzászólására)

1. Edina19252010-11-04 10:21
Új a tepsink és a tűzhelyünk is. (a régi tepsiket kidobtam,sajna....)
Hurkát szeretnék sütni,de nem akarom ezzel összekoszolni a tepsit. Ha alufóliát teszek a tepsi aljára nem fog ráragadadni a hurka?