| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Én a herpeszre az flp aloe vera géljét használom. Átlátszó és hamar beszívódik, de mégis egy védőréteget képez. Pár nap alatt elmúlik a herpesz. | ||
| ||
| Régen anyuék nekem mindig fogkrémet kentek rá.Állítólag segített,nem tudom,nagyon kicsi voltam.Azóta ilyet nem hallottam.De most,hogy ecet,fokhagyma,mustár,minden megy rá.... :))) | ||
| ||
| Ami nekem bevált az az ecet.Lehet brutálisan hangzik,de jó.Amikor érzem,hogy kijön akkor vattára öntöm és rányomom.Csíp,mint állat,kifehéredik a bőr,utána Fenívírt rá. | ||
| ||
| Nekem meg az nem vált be.De mindenki más,ugye :)) Ennek a Richtofitnak már a szaga is irritál :)) | ||
|
| ||
| Richtofit herpesz gél.Nekem ez az egy jött be.Zovirax nekem semmit nemér. | ||
| ||
| Az elején,mikor csak érzed,hogy ki fog jönni,vagy esetleg mikor még csak piros,sztem nagyon jó a Zovirax. Utána már sajnos nem.Viszont egy recept nélküli tabletta,ami előtte és közben is jó.Mióta szedem,nem jön ki havonta,mint előtte.Igy talán egy évben 2-3x ha van ilyen csúfságom. :)) | ||
| ||
| Nekem a körömvirágkenőcs vált be, de legközelebb én is kipróbálom a fokhagymát.
A gyógyszertári kencék nekem semmit nem értek. | ||
| ||
| huhh .. ezt most azonnal kipróbálom !!! | ||
|
| ||
| Nekem havonta kijön már évek óta :( de már kb 3hónapja nem wolt. Nem tudx wele mit csinálni ha már ott wan. Csak azon tudx segíteni,h ritkábban alakuljon ki. Ehhez gyümölcs,zöldség,vitaminok,szówal full egéxséges életet kell kialakítani. Még a strex is kiwált6ja,de inkább az egéxségtelen,zsíros kaják. | ||
| ||
| Nekem a fokhagyma a legjobb rá! Bevagdosom a fokhagymát és kinyomom a levét és azzal kenegetem többször naponta.Ha időben elcsípem ki sem jön. Ha mégis kijön akkor is csak fokhagymával kenem és 2-3 nap alatt elmúlik és amíg el nem múlik addig sem fáj, vagy ég , viszket.Nem kell ide semmi csodakence csak a jó bevált fokhagyma!! | ||
| ||
| mert gyengült olyankor az immunrendszer,ilyen pl:menszesz előtt vagy után.mi az aloe lipset használjuk az 3 nap alatt helyrehozza a legcsúnyább herpeszt is és ha lenyalod sincs semmi bajod tőle.a herpesz vírus a szervezetben van jelen és egy gyengült állapotban mindig kijön. | ||
|
| ||
| nekem hála istennek már régen volt , amióta szedek fogamzásgátlót azóta nincs , nekem mindig másik kenőcs segít és mindig elkell mennem bőrgyógyászhoz hogy írjon valamilyet volt egy nagyon csúnya ami a fél arcomon égtelenkedet és mai napig meg van a hege . Úgy hogy nem szabad megvárni amig kijön most utoljára zoviraxal kentem be és jó volt mert nem jött ki. Ha már kijött akkor érdemes dokihoz menni és ott írnak gyulladáscsökkentőt. | ||
| ||
| Nekem meg 2 évig nem volt, s most úgy veszem észre, hogy mi előtt meg akar jönni, akkor bukkan elő. Már 3. hónapja. | ||
| ||
| Régebben nekem is mindig az orromon jött ki a herpesz,most meg a "bajusz"omon.Miért lehet ez?! | ||
|
| ||
| Ez a herpesz hete! :D Nekem is kijött tegnapra,de én Fenivir kenőccsel kenem.Múltkor is segített.
Szerintetek miért van az,hogy kb. kéthavonta kijön a herpesz rajtam?És nem a számon hanem az orromon..... | ||
| ||
| Anyu mindig A vitamint ad ilyenkor :) | ||
| ||
| Tudod ez is olyan ,hogy gyógyszer nélkül egy hét ,. gyógyszerrel 7 nap....)) | ||
| ||
| Vicces! | ||
|
| ||
| Én a mustárra esküszöm!!! | ||
| ||
| Állítólag az ezüst kolloid erre is jó.Most olvastam a neten. | ||
| ||
| na-ná, ez így szokott lenni! próbáld ki, amit mondtunk...kíváncsi lezek a hatásra | ||
| ||
| Tudom hogy előbb kellett volna,de természetesen hétvégére jött ki,amikor nincs patika: | ||
| ||
| a gyógyszerek már nem fognak használni, az elöbb kellett volna...a fokhagymás ötlet nem rossz, de valami hámosító kenöcsöt is kenjél rá, nem viccböl írtam a popsikenöcsöt! csak nagyon vigyázz, ne nyald le | ||
| ||
| Zovir...kenőccsel kenegetem,de már nem használ,egyre csúnyább,varasabb.Erre mit javasoltok? | ||
| ||
| popsikenöcs vagy herpesz tapasz | ||
| ||
| Na erre kíváncsi vagyok. Ma reggelre nekem is kijött egy szép méretes. :( | ||
| ||
| Fokhagymát zúzz össze és keverd össze mézzel. A fokhagyma miatt csíp, de nekem bevált. | ||
| ||
| A már kialakult, csúnya herpeszre mit ajánlotok hogy gyorsabban elmúljon? | ||