Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kemény maradt a rizs, de már összekutyultam a szósszal!Tudok még ellene tenni? fórum

Kemény maradt a rizs, de már összekutyultam a szósszal!Tudok még ellene tenni? (tudásbázis kérdés)


1 2
36. Klimpírozi (válaszként erre: 35. - Bucóka20)
2010. jan. 20. 21:24

amen!

:)

35. Bucóka20 (válaszként erre: 34. - Klimpírozi)
2010. jan. 19. 08:58

Rajtam ne múljon. :DDD

Köszönöm,kedves vagy.:)

34. Klimpírozi (válaszként erre: 33. - Bucóka20)
2010. jan. 19. 08:35

fel ne add, a következő rizs köreted jobb lesz..a tészta és a rizs össze nem hasonlítható, amihez rizs, ahhoz nem tészta..

próbálkozz inkább, sok szerencsét!

:)

33. Bucóka20 (válaszként erre: 31. - Klimpírozi)
2010. jan. 18. 20:34

Barátom azt mondta h úgy volt jó.:DLegalább volt mit rágni.Nekem annyira nem nyerte el a tetszésem.:S:)

Majd a következő nem rizzsel ,hanem tésztával lesz,már ezt is megbeszéltük:)

32. Klimpírozi (válaszként erre: 14. - 546185aeac)
2010. jan. 18. 20:01

jaa, tisztasági betét örökkön örökké!!!

:)))

31. Klimpírozi (válaszként erre: 30. - Bucóka20)
2010. jan. 18. 19:59

no, milyen lett a "rizsünk"

??????

:)

30. Bucóka20 (válaszként erre: 29. - 81e5170311)
2010. jan. 16. 18:25
Majd este kiderül.:)
29. 81e5170311 (válaszként erre: 28. - Bucóka20)
2010. jan. 16. 18:19
Lehet mire a baràtod fogja enni,jobban megpuhul.:)
2010. jan. 16. 16:30

Megcsináltam.:)

Jobb lett tőle,de nem az az igazi fonom rizs.Egyszer ehető,én már ettem is.A többé barátomra vár.:D

2010. jan. 16. 16:04
én azt csinálnám, amit gyöngyszemű írt, a mikró szerintem elmasszásítja (mégjobban) az amúgy sem pergősségéről híres zacskós rizst.
2010. jan. 16. 15:24
Mindenképpen lefedve, hogy ne száradjon, be vele a mikróba, szerintem segít :)
25. Bucóka20 (válaszként erre: 24. - 07c4794583)
2010. jan. 16. 14:26
Ha nincs más...jó ez is.:D Még ha recseg is a rizs.:o)
2010. jan. 16. 14:25
nem kell zacskós kajákat enni :o)
23. 81e5170311 (válaszként erre: 22. - E792523100)
2010. jan. 16. 14:23
Nem nem lesz trutymi,csak lassu tuzon kell rottyanasig fozni,es utana letakarni szép szemes fog maradni,tapasztalat
2010. jan. 16. 14:21
Sajna szósszal együtt már csak valami trutymi lesz:(
21. Bucóka20 (válaszként erre: 20. - Gyöngyszemü)
2010. jan. 16. 14:16

Én is attól féltem,hogy szétfő,akkor meg főzelék lett volna.:D Sehogy se jó.

Nah kimegyek rálöttyintek 1.5dl vizet,és vároma csodát.:)

Köszönöm mindenkinek még 1x .:)

20. gyöngyszemü (válaszként erre: 10. - Bucóka20)
2010. jan. 16. 14:14

Nemvagy egyedűl, voltmár hogy azt én is elszúrtam nem egyszer! Ha akkor vettem ki mit írtak rá időt akkor kemény maradt, hameg pár percel később akkormeg sz...á főtt! :-(

Én a mikrót azért nem ajánlanám mert az szárít, elpárologna az összes rajtalévő szaft mire kellően megpuhúl a risz. De ez nembiztos!!!

19. Bucóka20 (válaszként erre: 17. - 81e5170311)
2010. jan. 16. 14:14
Igen-igen
18. Bucóka20 (válaszként erre: 16. - 81e5170311)
2010. jan. 16. 14:14

Okés.Ez lesz,de mennyi az annyi?Mennyi víz?:)

És köszönöm a mentő ötleteket.:)

2010. jan. 16. 14:13
a rizs teljesen beszivta a szoszt?1vagy 2dl forro viz
16. 81e5170311 (válaszként erre: 10. - Bucóka20)
2010. jan. 16. 14:12
Forro vizet ra es hagyd egy kicsit még lassu tuzon,5perc max,amig rottyan egyet es utàna takard le 2 konyharuhàval.
15. Bucóka20 (válaszként erre: 11. - Klimpírozi)
2010. jan. 16. 14:11
És mennyi vizet tegyek hozzá mégis?750g-os a szósz rajta...Nem akarom elcsesszinteni azzal,hogy felöntöm,utána meg kínai leves lesz belőle.:D
14. 546185aeac (válaszként erre: 11. - Klimpírozi)
2010. jan. 16. 14:10
Jéé, Téged is látni ? ;)
13. Bucóka20 (válaszként erre: 12. - 546185aeac)
2010. jan. 16. 14:10
Előbb utóbb tuti.:)
12. 546185aeac (válaszként erre: 10. - Bucóka20)
2010. jan. 16. 14:09
Semmi gond, majd belejössz a főzésbe, mint kiskutya az ugatásba! :)
11. Klimpírozi (válaszként erre: 4. - Gyöngyszemü)
2010. jan. 16. 14:08

ezt javasoltam volna magam is!

:)

2010. jan. 16. 14:06
De amúgy az a felháborító,hogy zacskós rizs,és azt írták a dobozon,hogy 12-14 perc...mondom legyen a biztos 15 percig főztem.Erre meg recseg a fogam alatt.Még egy hülye zacskós rizst is el..szok!:):@
2010. jan. 16. 14:06
:)
8. Bucóka20 (válaszként erre: 3. - 546185aeac)
2010. jan. 16. 14:05
Ez lesz a 2. próbálkozás majd.
7. Bucóka20 (válaszként erre: 4. - Gyöngyszemü)
2010. jan. 16. 14:04
Várok még pár percet,hátha más is rábólint vagy mond mást.:D De ha semmi,akkor kimegyek és megcsinálom.Köszönöm
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook