| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Akkor is bedagad ha hason alszol. . . . lehet, hogy sírni sem hanyat szoktál hanem hason. | ||
| ||
| Mitől dagad be a szem? :)
A könny szétáztatja a szemhéjadat, vízszintes helyzetben pedig nem is tud a normálisan felszívódni. De van itt még valami könnymirigy bedagadás is. . . ha jól emlékszem. . . . | ||
| ||
| Régebben én is ezt csináltam, aztán erősebbnek bizonyult a jégakku :)) De tényleg nagyon jó a kanál is. | ||
|
| ||
| leveses kanalat tegyetek be a mélyhűtőbe, nekem sokat szokott segíteni ha utána a szemedre rakod | ||
| ||
| nekem elég ha filmen elpityeredek, és pufi-lufi lesz a fejem(szemem) | ||
| ||
| az nekem is ismerős, főleg ha még szőrösek is vagyunk:D | ||
|
| ||
| :DD Nekem kezdetben UFO, később pedig pl. thaiföldi nőci :DD | ||
|
| ||
| nekem ilyenkor bud spencer képem van :) | ||
| ||
| :D | ||
|
| ||
| szerintem ez simán a megerőltetés miatt van, ha valaki nagyon sírt. Fáradt talán meg azért az ember, mert a lelki teher ugyan akkora energia mint ha cementes zsákot cipelnék, ugyan úgy kimerít. Ráadás éjjel nem mozog az ember a víz is másképp oszlik szét a testen.
Ha nem sírok is rondább vagyok reggel:D | ||
| ||
| Hát igen, elég kellemetlen tud lenni. Olyankor én is fáradtnak érzem magam, na meg minden bajom van. A smink valóban segít valamennyit, de a nagy táskákat nem tudja eltüntetni nekem :) Szóval csajok, nem kell sírni, és nem lesz dagadt szem! :) Ha mégis, akkor meg jégakkuval tessék aludni! :) | ||
| ||
| Egy jó smink csodát tesz! | ||
| ||
| Én éjjel elég jól kibőgtem magam, most meg úgy nézek ki, mint egy bagzó macska! Még jó, hogy csak a gyereket kellett vinnem az oviba, és nem kell mennem máshová! | ||
| ||
| Nekem is nagyon felszokott dagadni, sőt, ilyenkor sokkal szárazabbnak érzem a szemem, mintha teleszórták volna homokkal és magamat is fáradtabbnak érzem. . . . nem jó. . . . | ||
| ||
| Köszi! Megfogadom! | ||
|
| ||
| Ja, és egy jó tanács: ha még este lejegeled, (elég sokáig) akkor sokkal jobb reggelre, nem dagad be annyira. Tapasztalat :) | ||
|
| ||
| Ezt én sem tudom, de nekem nagyon bedagad reggelre. Aztán, amikor kezd "apadni", akkor kezdek valami keleti lányra hasonlítani :DD Szerencsére azért nem mindennapos dolog a sírás, de azért előfordult már. | ||
|
| ||
| Engem is érdekelne. | ||
| ||
| Senki?:( | ||
| ||
| Mitől vagy miért dagad be reggelre az ember szeme, ha este sírt? | ||