Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sóskát sósra vagy édesre kell készíteni? Hogy "normális"? fórum

Sóskát sósra vagy édesre kell készíteni? Hogy "normális"? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2011. nov. 25. 11:35
edsere normalis csinalni,cukrot tegyel bele,s ne pedig sot,
74. reni79
2011. okt. 13. 10:47
Én csak édesen tudom megenni.A sós-savanyú nekem nem jó párositás!
2011. okt. 13. 08:48
Ízlés szerint,van aki sósan,van aki édesen szereti.
2011. okt. 13. 07:52
Picit édesen :)) 30 éves koromig gyűlöltem ez a kaját,aztán rájöttem,hogy én meg tudom úgy csinálni,hogy finom legyen számomra is.
2011. okt. 13. 07:49
édes-savanyú,a tejfölbe tegyél egy teáskanál cukrot
70. globus
2010. márc. 14. 11:48
Mi semmilyen főzelékbe nem teszünk cukrot. Tészták közül is csak mákosra-diósra :) De ezek amúgy is a nyalánkság kategóriába esnek.
2010. márc. 14. 11:12
Én is édesen szeretem. Krumplival és főtt tojással...! Nyam
68. era06
2010. márc. 13. 21:14
savanykásan
2010. márc. 13. 21:09
A cukor enyhíti a sóska folsav tartalmát.
2010. márc. 13. 21:08
csipetnyi cukorral
2010. jan. 13. 19:25
sóska édesen..spenót fokhagymásan sósan..
2010. jan. 13. 18:59
Édesen!
2010. jan. 13. 18:56
Sóska édesen?????????????
62. globus (válaszként erre: 2. - Edb6c38cef)
2010. jan. 12. 19:02
Tájegységenként változó lehet, a páromék rengeteg ételt cukorral ettek, tésztát, főzeléket, köztük még húsosakat is. Van, amiről sikerült leszoktatni :)
61. globus
2010. jan. 12. 18:57
Mi csak sóval ízesítjük főzéskor, és lisztes tejföllel habarjuk. El nem tudnám képzelni cukorral.
2010. jan. 12. 18:52
ééédesen!!!
2010. jan. 12. 18:39
Én az édeskéshez szoktam hozzá, szerintem úgy a normális úgymond. Azon lepődtem meg, amikor a szakács férjem automatikusan sósra főzte, nagyon meglepődtem rajta, de még ő csodálkozott rajtam, mikor én említettem neki, hogy édesen szoktam enni.
2009. dec. 14. 19:29
edeskes,savanykas
2009. dec. 14. 19:11
na most megkívántam... :S
2009. dec. 14. 18:53
édesen savanykás, savanykás és édes valahogy a kettő között. Én pl. a levest imádom jéghidegen még télen is nyáámíííííííííí
55. mreich
2009. aug. 14. 19:02
A sóskát én sok tejföllel, savanykásan szeretem. Rántásra teszem a megfőzött, felaprított sóskát, és jó sok tejfölt, esteleg tejet is teszek bele. Sóval, ízesítővel ízesítem.
2009. aug. 14. 10:40
Izlés dolga.
2009. júl. 8. 15:37
Mi édesen csináljuk, de a sóskának alapból van egy kis savanykás íze.
2009. júl. 8. 15:20

édes :)))

hú, de szeretem!

51. NOA
2009. júl. 8. 13:57
pikáns legyen:)
2009. júl. 8. 13:44
Elirtam, bocsika, savanyu-edes
2009. júl. 8. 13:43
sos-edes
2009. júl. 8. 12:49
Édes-savanyúra kell készíteni, de ahhoz, hogy ezek az ízek kijöjjenek, természetesen elegendő sót kell bele tenni!
47. direne
2008. nov. 29. 20:01
Mi is édesen esszük
46. SF
2008. nov. 29. 19:35

Leginkább ablakon átpaszírozva:-)))


Nálunk édeskésen készítik.

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook