22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél? (beszélgetős fórum)
Ebben lehet valami,csak azt ne feledd,embere válogatja.
Faludy bátyó a haláláig szerelmes volt Fannikájába.:-)
Nem. Soha.
Apukám korú pasasra rá se néznék. Nekem ez bizarr gondolat!
Maximum azt szoktam az ilyen korú férfiakról megállapítani, hogy jól tartják magukat vagy sármosak. De hogy közelebbi kapcsolatba kezdjek....elképzelhetetlen.
Nem,mert engem soha nem vonzottak az idősebb pasik.Pláne 22 év,nálunk ennyi idős volt a férjem, mikor a fiunk született:)
Nálunk 1 évvel idősebb a férjem, és hasonló zenét szeretünk,sok minden közös, 22 év már óriási korkülönbség..
(mármint elsőre jön le úgy)
ha már kapcsolatban vagytok akkor te is kezdeményezhetsz talit.. mondjuk mindig kezdeményezhetsz..ki,hogy van vele..
Nekem is! :D
A fórumindítónak:
Szerintem is sok ez a korkülönbség! Talán most még nem probléma, de később...
Vigyázz, mert ha hosszú éveket töltesz vele, szép lassan elfogy a saját korosztályodból a választék a "normálisabb" fiúkból! Legalábbis én azt látom, hogy amelyik nő 30 éves koráig nem találta meg a párját, annak utána már nagyon nehéz !
Persze! Menj bele nyugodtan!Legalább nem kell aaggódnod,hogy lecserél két 18 évesre majd:DDD
Hanem te teheted meg :XD
Attól függ milyen minőségben szeretnéd.
Barátnak ok, pasinak egy darabig ok, de hosszútávra ne tervezz vele.
A férjem 11 évvel idősebb nálam. Jó pasi volt és még most is az:) Jó régen együtt vagyunk annak ellenére, hogy azt mondták a korkülönbség miatt esélyünk sincs. 23 éve vagyunk házasok és ez így is marad, de ahogy "öregszem" egyre többet jut eszembe az öreg korunk. Amikor ő nyugdíjas lesz, nekem még 11 évet dolgoznom kell. Mire én nyugdíjba megyek 62 évesen, ő 73 éves lesz. Vajon mennyit lehetünk együtt? Jó esetben akár 10 évet is, de aztán mi lesz?
Nem, nem az a probléma, hogy jelenleg mennyire jó fej, kell e neki a szex, elviseli e a korunkból adódó más felfogást, stb. Hanem évek múlva lesznek gondok.
Az én férjem egy nagyon fiatalos pasi. Így 55 évesen is nagyon jól néz ki, jó az alakja, vicces még mindig, stb. Tehát minden OK, de mint írtam kicsit tartok a jövőtől.
Ha a ti korotokra gondolok, akkor be kell kalkulálni, hogy mire te nyugdíjas leszel, ő már valószínűleg nem fog élni. Tehát a teljes nyugdíjas otthonléted magányos lesz, még akkor is ha lesznek gyerekeitek, van barátnőd, stb.
Elsőre simán azt mondtam, hogy nem (valószínű én amúgy sem), de aztán elolvastam a történetet és végül is fiatal vagy még, ha vele érzed jól magad, akkor miért ne?, ha nem jön össze még mindig kezdhetsz új kapcsolatot. Végül is a szerelem vak, azt szokták mondani. :)
Ha hosszabb távon gondolod, szerintem sajnos a családtervezésről le kell mondanod, bár az a pasitól függ..., mindenesetre érezd jól magad más nem számít. :)
Neked lehet, hogy nem. De neki...?
:)
Bátran vágj bele.Ezer jó példát tudok:-)
Légy boldog :-)
Te már volál 50 éves pasi?:-)
A barátnőm 32 volt,de nem ez lett a gondom.
További ajánlott fórumok:
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- 7 év korkülönbség a fiú javára sok?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- Szerinted sok 4 év korkülönbség a nő javára 19 és 23 évesek esetében?