Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017. júliusi babák fórum

2017. júliusi babák (beszélgetős fórum)


2016. nov. 16. 13:31
Szia! Én 28 éves vagyok, első babámat várom. Júliusban lettem először terhes, nagyon örültünk neki, hisz terveztük. Mivel nem fejlődött rendesen, augusztus végén missed ab lett. Ezután elmentem endokrinológushoz, aki gyógyszereket írt fel, remélhetőleg ezzel kiküszöbölhetek egy újabb vetélést. Egy ciklust kellett várnunk, a másodikban ismét 2 csíkos tesztet produkáltam. Már voltam múlthéten orvosnál, eddig mindent rendben talált, legközelebb jövőhét csütörtökön megyek és rettentően félek.
2016. nov. 15. 12:15

Történetem


34 éves anyuka vagyok.

Első terhességem 2003. január 2-án véget ért missid ab-val 2 hónapos terhes voltam és amikor mentem ultrahangra ott derült ki, hogy a boldogságom már angyalka.

Második terhességem 2005. május 30-án meg született 41. hétre sürgösségi császármetszéssel Armandó fiam. Aki 5 percig halott volt, mert a köldök zsinór a nyakára tekeredett.

Harmadik terhességem 2007. december 7-én meg született Amira lányom. Sürgősségi császármetszéssel, mert lassú volt a szív hang.


A gyerekek nődögéltek amikor a kislányom 2 éves múlt el döntöttünk, hogy be vállaljunk a harmadik babát is. Minden hónap sikertelen volt. Aztán a második év után fel adtunk.


Aztán most október 1-jén jött meg 8 nappal előbb. Aztán ahogy számoltam vártam újra október 28-...... kb. 1 hete barnás nyálkás valamim volt. Nem tudtam, hova tenni, mert még ilyenem nem volt. Aztán fel figyeltem a melleimre amik nagyon feszültek és fájtak a mellbimbóim meg nagyon érzékenyek lettek. Innen gyanakodtam, hogy itt valami van. Aztán tegnap csináltam egy tesztet amin pillanatok alatt ki jött a 2 csík.


Dokihoz kéne le mennem.


BOLDOGSÁGUNK HATÁRTALAN.

2016. nov. 15. 11:59

Sziasztok!


Harmadik babámat júliusra várom..... Nagy a boldogság :) :) :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook