Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 szeptemberi babák és anyukáik fórum

2012 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
183. hosszúcsaj25 (válaszként erre: 182. - De4b589afa)
2012. jan. 11. 12:40

Igen, én is ezzel vígasztalom magam, hogy a hányinger állítólag jó jel, de ez most nem jelenti azt - mielőtt megköveztek - hogy akinek nincs, az baj :)))


Én továbbra is sz..ul vagyok, éjszaka 2-4-ig fenn voltam, borzasztóan émelyegtem és hányingerem volt, már komolyan gondolkodtam, hogy ledugom az ujjam, de aztán eszembe jutott, hogy anno, mikor kislányommal voltam babás, jöttem rá, hogy ez nem az a fajta hányás, ami után megkönnyebbül az ember, hanem pont olyan szarul van az ember lánya utána is, így meggondoltam magam... ettem egy kis banánt és jobb lett :))


Pénteken doki. Már várom.


Nem tudom meddig tudom eltitkolni a munkahelyen, pedig még pár hétig szeretném megtartani magamnak, de csajok, nekem elég komolyan alakul a hasam, a lányomnál nem volt ilyen durva a dolog.


Kérdésem: nem csinálunk egy zárt fórumot, klubot magunknak lassan, hiszen elég sokan összejöttünk már, és ha valaki még csatlakozni akar, az a fórumon keresztül elér bennünket. Na várom a véleményeteket! Szép napot!

182. de4b589afa (válaszként erre: 172. - Okinaaa)
2012. jan. 11. 12:07

November 28-án volt az első napja az utolsó mensinek, de az is lehet, hogy 27, mert sajnos csak azt írtam be a naplóba, hogy mikor múlt el, és nem volt mindig naprakész a dolog, így lehet, hogy több, mint 7 napig volt meg, és akkor a kezdet 27-e.

Na, ezt most jól leírtam:-) Mindegy, én 28-ával számoltam eddig a kalkulátorokban, és szeptember 3. jött ki többször. na, de majd a doki pontosabbat mond úgyis.

A 27 azért is lehet jobb, mert akkor az ovu. 10-e volt, és akkor volt az első célbalövés apával.


Mindegy, amúgy sem számít, melyik napon születik, csak minden rendben legyen:-)


Jajj, az érzékenység nekem még Maja után el sem múlt. Majával terhes lettem, és azóta bőgőmasina vagyok:-)

ma reggel megint volt jó kis hányinger, elég zavaró, de legalább tudom, hogy történek benn a dolgok:-)

181. zreida
2012. jan. 11. 11:29

Hali!


Okinaaa tökéletesen igazad van. Ember tervez isten végez. Én is úgy terveztem, hogy 21 évesen anya leszek. Hét és nem. Nem is bánom egyébként. Valószinüleg még nem értem meg akkor rá. lehet még most sem?! :-))

De az is lehet, hogy a sok paprikajancsi akiket eddig összekukáztam azokkal volt a baj. Lehet, hogy a picike lelkecskéim már tülkön ültek, hogy mikor ismerem már meg apát , hogy leszülethessenek már végre. Na és egy véletlen alkalommal apa megismer, másnap odaköltözik hozzám, 3 hónap múlva végre megdobban Vivikém szivecskéje. :-))

NAGY IGAZSÁG a picik a lényeg. Aki már működik idekint és aki most kezd működni odabent.


Orsiborsi: Nagyon jó érzés, hogy ilyen apa van otthon igaz? Az enyém is ilyen. Sok boldogségot hozzá.


Érzékenység: Náha azon elsirom magam ha apa felemeli a hangját picit, vagy ha a kislányom mond valami édeset.

Kis bőgőmasinák lettünk mi?

Pedig milyen erős csajszinak hittük magunkat.

:-))))))))))))

180. Liza13
2012. jan. 11. 10:47

Halihó! :)

Hű csajok, az érzelmi érzékenység az nálam is előjött. Tombolnak a hormonok rendesen. :)

Egyik pillanatban tök jó kedvem van, a másikban meg teljesen jelentéktelen dolgokat is beszólásnak veszek és bőgök. :D

A fiamnál is érzékeny voltam, de most... :D

2012. jan. 11. 09:46

Okinaaa annyira igazad van:)nálad a pont!!!!

A lényeg, már a pocakunkban lakik, nálam az egyetlen "mellékhatás" eddig, az érzelmi érzékenység:D...most pl. olyan boldogság hullám jött rám... de, hogy mitől???!!! semmi extra nem történt, kefirt reggeliztem kiflivel, és tök jól esett:)) de máskor is ettem már...vagy lehet volt vmi a kefirben??? hm...:)...

Tegnap meg sokáig dolgozott az Uram, és mikor végzett, felhívott telefonon, hogy 20 perc múlva itthon van,és szeretnék-e valamit, mert hoz nekem, és hogy egész nap tökre hiányoztam neki, meg így szeret, meg úgy szeret, meg így a kismaki, meg úgy a kismaki...elbőgtem magam a telefonban, hogy milyen kisédes az én szerelmem:) és, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ő ilyen,és van nekem...szóval kész:))...

178. okinaaa (válaszként erre: 175. - Zreida)
2012. jan. 11. 09:19
...:)10 év,mi az?Neked ezt hozta a sors,nekünk mást,de az a lényeg,hogy ott van mindenki pocijában egy kis manó,akinek az anyukája lesz a legszebb a világon,akárhogy is nézünk ki,akárhány évesek vagyunk,ő/ők mindig szeretni fognak és EZ A LÉNYEG!:)
177. okinaaa (válaszként erre: 174. - ChrystalM)
2012. jan. 11. 09:16
Kitartás...:)
176. okinaaa (válaszként erre: 173. - Zreida)
2012. jan. 11. 09:15
Hát két esélyes a bébi neme az biztos!:D
175. zreida
2012. jan. 11. 08:36

Csajszik!


Nagyon édesek vagytok. Semmi baj, ez csak átmeneti érzés volt, de azért lássuk be, mégis csak jó 10 évvel fiatalabbak vagytok. IGAZ?

Puszka nektek :-))

2012. jan. 11. 08:32
Sziasztok, látom, ti is küzdötök az éhséggel... én megőrülök, vagy kilyukad a gyomrom, vagy hányingerem van :-(
173. zreida
2012. jan. 11. 08:31

Sziasztok csajok!


Remélem a rossz közérzetűek és hányingeresek kicsit jobban vannak. :-))

Hál istennek nekem semmi ilyen tünetem nincs. Vivivel sem volt.

Picianya gratula. 48 kiló? Hát te nem indulsz súlyfelesleggel az biztos. "szerencsére" :-))

Nem baj mi kis duckók akik kb +10 kilót hordanak tartsunk össze, igaz?

Én a kislányommal folyton ettem volna. Édességet meg éjjel-nappal. Azért is hiztam 30 kilót. 50-80 szép mi?

Mostanában meg étvágyam se nagyon van, édességre meg rá se tudok nézni. Tehát gondolok kis pöcsös vagy egy "vigyázom az alakomra" kislány. :-))

172. okinaaa
2012. jan. 11. 08:28

Sziasztok!

Lányomnál az első 5 hónapig nem híztam semmit,aztán feljött 19kg.:S

Zreida:nem vagy öreg semmihez!Hogy is juthat ilyen eszedbe?Mai világ már tényleg másképp működik.Bár én 21 évesen szültem a fiamat,lányomat majdnem 24 évesen és most 26 leszek,mire megszületik a 3. :)

Anyukám most 44 éves. :) Fiatal nagymama.

Picianya:neked mikor volt az utolsó menszid első napja?Csak kérdezem,mert elvileg én 2-ára leszek kiírva,november 25-én jött meg utoljára.

Én remélem,túl vagyok a hányingeres időszakon,nagyon rossz!

Tegnap nem sikerült eljutnom a dokihoz,talán ma vagy holnap.Húgomnak kell átjönnie,mert a 2 gyereket nem hagyhatom itthon egyedül!:)

171. orsikaa (válaszként erre: 167. - Orsiborsi87)
2012. jan. 10. 21:26
Hát ez durva!! :-)) nekem sincs semmi bajom, néha hasszurka , jó étvágy, ja és egyfolytában aludnék!
170. de4b589afa (válaszként erre: 168. - Hosszúcsaj25)
2012. jan. 10. 21:18

Mintha rólam írnál! tegnap éjfélkor bevágtam egy fél csomag mogyorót és két nápolyis szeletet, mert azt hittem, menten éhen veszek. A hányinger tényleg csak akkor múlik, ha egy kicsit sem üres a pocakom:-)


Én is Majával 20 kilót híztam, de hátulról meg sem látszott, hogy terhes vagyok, mert simán volt derekam. 50 kilóról indultam, 70 voltam 36 hetesen, amikor kivették a Drágámat. Lehet, ha várnak még, és végig viszem a 40 hetet, több is lett volna :-)

Most 48 kilóról indulok, kíváncsi vagyok, mennyit hízok majd.

2012. jan. 10. 21:13

Sziasztok!!

Zreida! Először is gratulálok a kis 6,8 mm-es babácskához!!!

Én sem gondolom, hogy "öreg" lennél a babaváráshoz. Nagyon sokan vállalják 35 felett is a babát, akár az elsőt is.

Én tizenéves koromban arról álmodoztam, hogy 24 évesen férjhez megyek, 25 évesen megszülöm az első gyerekünket, és két-három éven belül a másodikat. És így is lett. Erre nővérem hívta fel a figyelmemet, hogy teljesült az akkori kívánságom, mert én el is felejtettem már:-)


Hosszúcsaj! A hányinger engem is rohadtul kínoz. Még mindig nem Vukkoltam, de szerintem nekem sincs már messze, hogy jól összebarátkozzak a kis rókával. A székrekedés, és az idegbaj is kerülget folyamatosan, olyan vagyok, mint egy rossz klimaxos.


Én mégsem szeptember 5-re, hanem 3-ra vagyok írva. Csak a legelső terhességi kalkulátor számolt 5-re, az összes többi 3-ra, és én is azt tartom valószínűnek! Tehát elvileg 6+1 vagyok most. Hétvégén remélem, lehet már szívhangot hallani, mert mennék UH-ra!

168. hosszúcsaj25 (válaszként erre: 167. - Orsiborsi87)
2012. jan. 10. 21:06
Hát akkor szerencsés vagy :)) Kívánós én sem vagyok, helyesebben úgy fogalmaznék, hogy állandóan kívánós vagyok, mert folyamatos éhséget érzek, és ez borzasztó. Lányommal is 20 kilót híztam, ha így megy tovább, ez most sem lesz másképp. Éppen, hogy eszek eszek és már megint éhes vagyok, és ami a durva, ahogy kerül valami kis kaja a gyomromba, rögtön jobban érzem magam, elmúlik a hányinger. Próbálok sokszor keveset enni, de nem mindig sikerül.
2012. jan. 10. 20:56

Orsika nekünk meg augusztusban lett volna az esküvő:D...de így csak a polgárit tartjuk meg, egy-két hónap múlva...az egyházi és lagzi meg valszeg jövő nyáron lesz:)...akkor már remélem én is végig ugrálhatom az esküvőm:D...

Csajok, nekem se hányinger...se rossz közérzet...kívánós sem vagyok...durva...:)) ha néha néha nem feszítene kicsit a pocim, és nem tudnám, hogy bérelt helye van a lurkónak a pocakomban el is felejteném, hogy babát várok:D...maradjooon is íígyyy!!!!!:D viszont, én nagy édességzabáló voltam (csoki, nutella, gumicukor minden mennyiségben), és most eszembe sem jut...remélem kistökös van a pocakban, és emiatt:))

2012. jan. 10. 17:43
Sziasztok! Üdv minden új anyucinak is! Én pocskul vagyok, folyamatos hányinger, bár még nem hánytam, de szerintem csak idő kérdése :(( Kislányommal is szenvedtem a 6-13. hétig. Folyamatosan rossz a közérzetem sajnos. Én is barnázok, bár én ma egy hete voltam dokinál, és azt mondta, hogy nincs ok egyelőre az aggodalomra, írt fel Pimafucint meg Gynoflort, de nem nagyon javult a helyzet, mondjuk tudom, hogy nekem a méhszájamon van egy seb, és attól van a barnázás, majd meg kell műteni szülés után. Cicim is fáj, székrekedés is van, és egész hétvégén aludtam :))) Elég kibírnom a melót, amiből most év elején rengeteg van.
165. orsikaa (válaszként erre: 161. - Orsiborsi87)
2012. jan. 10. 14:27
Szia Orsi! Én is 24 vagyok. :-) Igen mi terveztük. Bár most kicsit borult a rend, mert július 27-re terveztük az esküvőt, amit mindenképp előre szeretnénk hozni májusra, addigra pont szép kis pocim lesz. Július végén már lehet nem hiányozna a nyüzsi. :-)
164. Trinitas (válaszként erre: 162. - Vattacukor83)
2012. jan. 10. 14:17
De szuper! :) Én is szeptember 5-re leszek kiírva :) Nekem nem hozták előrébb a császárt, 6-ára voltam kiírva és 6-án volt a műtét. Én kértem, mert bíztam benne, hátha beindul a szülés és legalább kicsit vajúdhatok mielőtt kiemelik belőlem a gyereket. :)
163. Trinitas (válaszként erre: 161. - Orsiborsi87)
2012. jan. 10. 14:14
Nem :))) Meglepi volt :D De a 2. és a 3. már tudatos :D
2012. jan. 10. 14:14

Sziasztok!

Megjöttem!

Tegnap voltam dokinál!

Minden rendben volt! Nagyon aranyos volt a doktorbácsi! Velem együtt örült!

Szombaton töltöttem elméletileg a 6 hetet,de gyakorlatilag nem,minusz pár nap,mivel a ciklusom hosszabb...így szept. 5-re lettem kiírva. De mivel császáros leszek ugye...így lehet hogy hamarabb meglesz,ezt mondta.

13 mm-es petezsákot láttunk,meg hogy van benne élet,lakik benne valaki! :) Szednem kell továbbra is a terhesvitamint+folsavat,és 4 hét múlva kell visszamennem. Addig el kell intéznem a Védőnőt,a vérvételt és a vizelet leadást.

Tegap óta van egy kis hányingerem ami hirtelen,hullámokba tör rám :( ,meg nagyon rossz a közérzetem. :(((

161. Orsiborsi87 (válaszként erre: 159. - Trinitas)
2012. jan. 10. 13:53
Én is 24 vagyok...:) ti terveztétek az első babát??
160. Trinitas (válaszként erre: 156. - Zreida)
2012. jan. 10. 13:35
24 évesen vártam az első, most 29 leszek és a pocimban a 3... szóval hogyne férne bele :))
159. Trinitas (válaszként erre: 153. - Orsiborsi87)
2012. jan. 10. 13:34
Az nem semmi! :D Én is szinte kellemetlenül éreztem magam mikor a fiamat vártam, 24 voltam de fiatalabbnak néztem ki (27 évesen még elkérték a személyimet mikor egy üveg piát vettem)
158. Liza13 (válaszként erre: 156. - Zreida)
2012. jan. 10. 13:15
Simán belefér! :) Anyósom 41 évesen szült, semmi probléma nem volt a terhességével.
157. Liza13
2012. jan. 10. 13:14

Orsi, tényleg nagyon fiatalnak nézhetsz ki, ha így viselkedett a gyógyszertáros. :D

Bár attól még jó nagy b.nkó, mert miért is ne szülhetne az ember fiatalon, ha akar. :)

156. zreida
2012. jan. 10. 13:12

Hali Csajok!

Köszi a pozitiv hozzászólásokért. Igazából talán azért foglalkoztatott a dolog, mert a dokim monta, hogy mire megszületik a baba 35 leszek és mint tudjuk akkor (ajánlott) az amniocentézis. Határeset vagyok de mivel az előző terhességemmel baj volt ajánlható. Szerintem ez, meg az aggódás meg ilyen dolgok nagyitották fel bennem az érzést. Igaz életerős boldog anyuka vagyok és csak ez számit. Köszike. Ide nekem az oroszlánt is, végülis 40 ig belefér még a 3. baba is , nem igaz? :-)))))))

2012. jan. 10. 13:10

Köszi csajok :-)


Mi mindketten 30-ak vagyunk, úgyhogy pont ideális az elsőhöz :-)

154. zreida (válaszként erre: 148. - ChrystalM)
2012. jan. 10. 13:06

Szia!

Üdv. a csapatban. Gratulálok

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook