2011. júniusi babavárók (beszélgetős fórum)
egyébként már alig várom a jövő hetet, hogy mehessek a dokihoz. főleg mert nála még csak egyszer voltam kb egy hónapja, hogy minden ok-e mert babát szeretnénk, zöld utat adott :) hát lehet nem gondolta hogy ilyen hamar újra láthat. remélem minden rendben lesz a babával is és a dokival is.
az eddigi dokimat azért nem akarom, mert kicsit elszállt, és rengeteg pénzbe kerül a magánrendelése + uh-ok, na meg a szülés is fix tarifás, vicces...
én is így érzek, fiammal is csak a kávét adtam vissza, most is.
egyedül apa erős old sp...-t nem bírom, túl tömény
sziasztok. a hasam néha nekem is fájogat, és ha hirtelen kelek fel, nagyon húzódik, de ez tuti a méhszalagok nyúlása miatt van, még elég friss az élmény, emlékszem ugyanez volt a kisfiammal is.
néha fáj a derekam, ha sokat álldogálok, de ezen kívül más tünetem nincs. fura, mert az előző terhességemnél ilyenkor már javában volt hányinger, meg émelygés, most semmi. lehet, hogy most kislány van a pocakomban?
nekem derékfájás van, hasszurka, és éjjel hasfeszülés:S, meg is ijedtem..a cicim is fáj
Nektek?
Sziasztok!
Nekem kalkulátor szerint 2011. június 1. :)
Sziasztok! Csatlakoznék én is!
Ha az utolsó menszit nézzük akkor május 15, ha a fogantatástól számolom, akkor június 3. a szülés várható időpontja.
Nekem már van egy kislányom (21 hónapos), akire 3,5 évet vártunk. Most pocaklakó elsőre összejött, akit bevallom őszintén nem terveztünk.
Sziasztok!
Mindenkinek gratula a babához. Remélem, én is csatlakozom hozzátok. Holnapra "nem várom"!
Kb 2 hete fel vagyok fújódva, mint egy lufi, és a cicim is nagyon fáj. Más tünetem nincs, de nagyon bizakodom.
Értem
látott valamit a Doki?
Azért érdekel, mert lehet nekem is el kellene mennem most, mert okt elején kellene visszamenni Tapolcára a PRI-be és fel kellene hívnom őket, hogy terhes vagyok. És ha most elmegyek akkor már el tudom mondani, mit mondott, látott doki . . .
Köszi. Hát igen június eleje (május vége). Nekem aug. 23-án jött meg utoljára, ha ahhoz adok 40 hetet, az máj 30. De nekem nem 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim, hanem 30, így elvileg jún 1. a dátum. Majd meglátjuk :)
Kíváncsi vagyok, mi lesz a dokinál, mit fogsz már látni... tiszta izgi, én is alig várom a jövő hetet :) Közben addig meg mehetek fogorvoshoz holnap :( mert letört valami egy tömött fogamból.
Szia!Ma nem ő rendelt, meg reggel szakadt az eső és gyorsan hazajöttem átöltözni, mert bőrig áztam, nem akartam megfázni!
Egyébként azért megyek már, mert lejár a gyes utáni szabim és nem akarok menni dolgozni(mivel kiír)!
Szia!
Voltál dokinál?
látott valamit?
gondolok Rád . . .
Beszéltem a dokival, és azt mondta semmi gáz, valszeg biokémiai terhesség volt, és ez teljesen normális, nem kell aggódni.
Várjam meg a mensit, ha nem jön 7 napig, akkor teszteljek, és menjek hozzá, vagy ha rendellenes fájdalmat ill. vérzést tapasztalok. . .
gondolom azért nem foglalkozik vele, mert még csak a 2. hónap...