Főoldal » Klubok » 2010. Októberi babák klub

2010. Októberi babák (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

1 2 3
41. maya75
2011. ápr. 10. 22:12

Szia!

Már Én is jóideje nem írtam,de itthon volt most a Párom 3hetet Velünk aztán elég sürü volt a program..

Jól vagyunk,Nekünk is még nem bujt ki ugyan de az alsók látszanak..meg felül is jönnek mert jol be van durranva az inye szegénynek...

mi is eszünk már pár kaját,tejem még van bőven..de már elfogad mást is...ha látja hogy eszem valamit akkor ugy néz hogy majd kinézi a kezemből...aztán ha megkostoltatom vele...akkor örül...

a babakajákat nemnagyon eszi meg..nem izlik Neki...

Mi is forgolódunk..a kiságyban is hol erre van hol arra,mindig másképp fekszik...hol hason hol háton...meg már nyomja fel magát,ma is láttam,hogy négykézláb legyen...a lábait felhuzza popsit felemeli...nagyon aranyos.

Remélem Jól Vagytok!!s a tanulás is megy.

majd írok!

Jó Éjszakát Kívánok!!

Sziasztok!

2011. márc. 29. 17:32

Szia!


Már jó ideje nem írtam, annyi minden lefoglal, meg most már ki is tudok végre menni Manómmal sétálni.

Hogy vagytok?

Nekünk már jön alul a 2 tejfogacska, és úgy néz ki, hogy felül is jönnek, de azok még nem igazán láthatóak. Megállás nélkül forog és kb 5 napja kezdte, hogy dumál :D de megállás nélkül :). Nagyon kis aranyos. Viszont már nem fogadja el a tejet, csak néha, de akkor is sír és mérgelődik rajta :(. Úgy hogy most maradt a tápszer és a "rendes" étel neki. Viszont azért is adok neki cicit, bár tényleg nincs már valami sok, és az is ilyen "vizes" ( tudom hogy nincs vizes tej, de mégis hogy írjam :D ? )

Majd még írok, de tényleg annyiféle dolgom van.


Szia.

39. maya75
2011. márc. 14. 16:30

Szia!


Éjjel jol aludtunk,tegnap nemnagyon voltunk jól,Matyikám,náthás volt,meg csúnyán köhögött.

jól megijedtem..de láza nem volt..a fogacskával még mindig csak kinlódunk,már méregből rág dolgokat..mindent ami a szájához kerül..már miért ne kerülne,hiszen odaveszi..:))))

adtam neki calcimuscot,meg köhögésre szirupot(stodalt)...tegnap már mi is ettünk kis sárgarépát,meg krumplit..előtte nap gyümölcspürét,kekszet raktam bele...a reszelt almával haragba van...ma meg zsemlét rágcsált,kóstolgatta..persze a kezemből...aranyos volt ahogy tolta be a szájába hogy rágcsálja...megértem elvenni..

most alszik,nemrég jöttünk meg a sétából..:)))gyönyörű idő van nálunk...

Nálatok mi újság??Jól vagytok??

remélem tudtál az osztálytársaddal beszélni,s remélem tanulsz!!

Puszillak Benneteket!!!

Nagyon Szép Napot Kívánok Nektek!!!

majd benézek,irok...

2011. márc. 11. 07:55

Szia!

Sajnálom Matyit, remélem hamar túl lesztek a fogas témán. Amúgy nekem is kis örökmozgó :D most jelenleg a kiságyában játszik, kicsit megemeltem, félig ül, de már lemászott, mindjárt megigazítom :). Nekünk csak fehéres az íny, de nemtudom mikor akar majd kijönni. Kb egy hete, hogy megfordult hasról-hanyatt és kb 3 napja meg már az ágyába megtud fordulni hasra is :D.

A tanulás megyeget,bár kissé aggódom, mert az egyik osztálytársamat ha nem keresem alig hív fel, pedig fontos lenne.

Majd még írok én is.


Kellemes napot :)

37. maya75
2011. márc. 11. 07:33

Szia!!


Már vagy 3-4 napja szenvedünk a fogacskákkal....elég sokszor fenn van éjjel 3szor biztos...úgy sajnálom szegénykémet...

Na nagyjából végeztem a takaritással,csak az erkélyablak van vissza..azzal megvárom a Páromat,jövöhéten jön haza addig meg ellesz az az ablak...elég sokat játszik Matyikám a lábaival...felhuzza őket megfogja..nézegeti...aranyos nagyon...meg egyfolytában jár mindene mintha futna...mint egy kis örökmozgó..:))))

Kicsit náthás,de remélem hamar elmúlik...

Remélem nálatok is minden rendben van..

A tanulás jól megy??Minden oké??

majd írj,ha ráérsz..

Szép Napot Nektek!!!

36. maya75
2011. márc. 9. 19:43

Szia!

Nálunk is nemsokára fogacska lesz..szépen fehér már az inye..hát egy ideje elég szépen harap..ma már sokkal nyügösebb volt mint eddig..

A lábikával lassan mi is már több mint 1 hete játszunk..olyan édes tapogatja huzza maga felé...

meg van egy párnája amivel nagyon szeret játszani..hétvégén ugy elvolt vele a lábával segitette hogy megtudja fogni kézzel..eszméletlen volt..a forgolódások mennek...ma a kiságyában akart hasra fordulni,de beakadt a lába a rácsba,volt ám nyünyi.

én már 2x probáltam neki almát reszelve..de kiköpte....meg probáltam a banánt aztr is kiköpte ..mindkettőtől megrázkodott s olyan arcot vágott mintha nem is tudom mit adtam volna neki.

na megyek,majd benézek ha ráérek..

Szép Estét,Jó Éjszakát!!!!

2011. márc. 6. 05:00

Szia!

Hú kicsit rég írtam ide :)

Akkor bele is vágok :D

Tegnap meegfordult hasról a kis Evelinem :) de olyan könnyedén, hogy csak néztem nagyot :D. Aztán még 2x visszatettem hasra a kis mütyit, és újra és újra megfordult :D Viszont a hasra fordulás még nem megy, és emiatt elkezdett hisztizni :P. Tegnap egész jóidő volt, így a szobában csak egy body vot rajta ( kb fél órán át, aztán becsomagoltam mert tettem le aludni ) és amikor hanyatt volt nézegedte a lábát, meg is fogta, és volt egy fél mp amikor azt hittem be is akarja kapni a lábujját :D. Egyébként a héten vettem neki sütőtök pürét és azt kapoptt, tegnap anyósom csinált levest, és abból egy kis lé és répa lett kiszedve, aztán összeturmixoltam és kapott belőlle egy kicsit. Amikor valami új ízt kap mindig magyaráz hozzá :D nagyon aranyos.Nah meg úgy néz ki, hogy a foga is szép lassan ki fog jönni, mert már jóval fehérebb az ínye + már harap is :D.

No és veletek mi a helyzet?


Majd még írok, csak néha annyira nem történik semmi, meg most leginkább a face-en lógok, ide csak futóként látogatok be.

Kellemes napot.

34. maya75
2011. febr. 28. 09:19

Szia!!


Az nagyon jó hogy nem lázasodott be..s tényleg jó hogy egy darabig nem kapnak..én is úgy sajnáltam a Kicsimet.Hálisten mi sem lázasodtunk be egyiknél sem.

hmm..a főtt répa finom,gondolom ízlett a Kislányodnak,szerintem azt minden Baba szereti..

Nemsokára én is elkezdek neki kavarcolni...ahogy eszem,mindig úgy nézi hogy mit csinálok...eszméletlen..gondolom megkostolná..na de nem adok neki még..főleg olyat amit én eszek..bár a Nagyfiam már 4 honaposan nokedlit evett,meg husilevest zöldségekkel...de hát nem egyformák a gyerekek...nála nem volt sok tejem,vagy már igy visszagondolva tudom hogy sok stresszt átéltem a szülésnél is...stb...na aztán Ő nem ette meg a tápszert....így lassan kapott rendes kaját...a tejet is felvizeztem Neki feles arányban...már amilyen a bolti tej...aztán ugy készitettem Neki tejbegrízt..gondolhatod hogy ette...aztán semmi baja nem lett...s jó nagy gyerkőc lett belőle...úgyszint a nagylányom is bár Őt sokáig tudtam szoptatni,s Ő később kapott rendes kaját...

huuu most nagyon sokat írtam..:)))

Remélem jól Vagytok,a tanulás megy..én is most szeretnék tanulni németet,meg jó lenne egy masszázstanfolyamot is letenni.

na majd benézek még..meghát mondjuk mindennap vagyok..de nem mindig írok...

ja azt elfelejtettem ,hogy tegnap matyikámat letetem a szőnyegére..hasra..s kapaszkodva huzta magát előre..aztán az letta vége hogy tett egy fél kört..és nyúlt a játékáért,s játszott vele.Nagyon aranyos volt..közben meg tolta magát a lábával,emelte a popsit...majd megettem...

na majd írok.Puszi Nektek!!

Kellemes Napot Kívánok!!

2011. febr. 26. 12:44

Szia!


Amikor megkapta a szurikat sírt, de aztán megnyugodott :), szerencsére nem lett lázas tőle, és örülök, hogy legközelebb csak 15 hó-korába fog kapni újra, addig békén van hagyva. Amúgy nálunk most süt a nap, egész elfogadható az idő, viszont az elmúlt napokba esetta hó egy keveset meg a szél is fújt ám rendesen no meg a rettentő hideg az agyamra megy már.

Igen kap már mást is nassnak :) ( eddig volt narancslé, alma, alma kekszel, narancs kekszel, és tegnap meg főtt répa :) ).


Kellemes napot és Hétvégét nektek is :).


Szia.

32. maya75
2011. febr. 26. 08:29

Szia!!!


Mi újság??Szegénykém ,megkapta a szurikat??

Remélem minden rendben van,s nem lázasodott be.Úgy sajnálom Őket ilyenkor.

Milyen idő van arra felétek??Ott is havazott???

Mondjuk,itt nálunk nincs hó ,hálisten,3-4napig sütött a nap,de hideg van,meg fújt a szél hogy csak na.

Miket adsz a Kislányodnak már ??(enni)cicin kívül.

Lassan lehet majd ,én is elkezdek a Kicsimnek adni 1-2 dolgot,hogy majd szokja az ízeket.

Még szopiztatom,elég Neki.

lassan csinálom a dolgom...

Kellemes Napot,s Szép Hétvégét Nektek!!!

(majd,még benézek)

31. maya75
2011. febr. 23. 09:19

Szia!!

Szegényke,úgy sajnálom őket mikor szurit kapnak :((

örülök hogy már Neked is átaludta az éjszakát..nálunk is átalussza ,legtöbbször,de van hogy néha még azért egyszer felébred.Akkor cicizik,s alszik tovább.Mi is mindent megrágunk,minden megnézünk megfogunk,ja,és szojuk az ujjunkat..remélem ezt nem csinálja sokáig.

Tegnap a hasról a hátára fordult..még én is hirtelen megijedtem.Minden érdekli,és állandóan mosolyog,nevet...hálisten nagyon jó baba,sokmindent tudok csinálni tőle.

még nem bujik a fogacskánk,pedig látszik,annyira rág,s nyáélzik szegény..jó lenne ha már kibujna..

Elhiszem h fáradt Vagy,persze a babázás ezzel jár,de nem baj,ez olyan édes fáradtság...

Nem baj ha még nem fordult meg,majd megfordul...nálunk is hol csinálja hol nem ..mikor milyen a kedve gondolom...

Nektek is Nagyon Szép Napot!!

majd írok én is...

Szia.

2011. febr. 23. 09:01

Helló!

ma megyünk védőoltásra a babóval, szegénykém megint kap 2-őt a kis combája :(. Amúgy eddig 2 éjszakát átaludt, úgy örülök neki :). Remélem mostmár így lesz, mert néha olyan fáradt tudok lenni, ha csak 5-6 órákat alszom, dehát ez együtt jár a gyerekneveléssel :) . Amúgy Ti hogy vagytok? Miket csinál már babuci? Nekem mostmár egyre többet rágcsálja a játékokat, lassan csak elkezd kibújni az első fogacska :). Még nem fordult meg, de már nagyon tekeredik a kiságyba meg az ágyon :). Majd még írok.


Kellemes napot.


Szia.

2011. febr. 19. 12:52

Szia!


Jaj de örülök, nekem is tornázik, de még nem bír megfordulni csak próbálkozik. Jól vagyunk amúgy, csak sajnos kezd kevesebb tejem lenni, és tegnap kénytelen voltam tápszert kiiratni, de eddig még nem adtam neki, csak ha nagyon muszály. A tanulás egész jól megy, szerencsére tudok azért a babótól tanulni, és remélem így is marad egészen júniusig :). Egyébként manóm hétfőn kapott egy cumit, de nem tetszik neki, ahogy beadom a szájába köpi is ki ( mondjuk nem is baj, legalább nem lesz cumiőrült ). Majd még írok.


Kellemes napot :)

28. maya75
2011. febr. 18. 20:52

Szia!!!

Múlthét csütörtöktől ,most keddig Anyukámnál voltam..na meg az első harci tárgyalás az ex-el.

Jó volt anyukámnál,bár vágyódtam haza egy pár nap után...

a Pici is jol érezte magát,bár ott többször fenn volt éjjel,mig itthon átalussza az éjszakát.

Képzeld,ma addig-addig tornázott amig az oldalfordulásból hasrafordult..annyira örültem neki..olyan kis ügyes...ezt párszor megcsinálta..az első furcsa volt neki..csak nézett de utána nevetett..főleg amikor látta hogy nekem tetszik amit csinál..

Már mindent megfog utánanyúl hogy megérintsen dolgokat..napról-napra több mindent csinál...

Veletek mi újság?Jól Vagytok??Hogy megy a tanulás??

Majd ha ráérsz írj.Remélem minden oké!!

Szép Estét S Nyugodt Éjszakát Kívánok!!!

27. maya75
2011. febr. 9. 15:26

Szia!!

Képzeld 2napja olyan jól alszik,hogy reggel 7-kor kel..

Tegnap megkaptuk a szurikat,kicsit nyügike,de elvan a KisDrágám...most is lenn van a kis játszószőnyegén s nézelődik..nappal nemigazán szeret a kiságyában lenni,inkább a játszószőnyegen,már ha főzök sem viszem ki magammal mert nemigazán érzi jól magát bekötve a hordozóba...elég közel a konyha ugyhogy mindig be-be nézek mikor valamit csinálok..de legtöbbször ugy ha alszik.

M amegint itt volt a Papája..de ma sem akar békülni vele...gondolom a multkori megmaradt benne...jó hogy jött,igy tudtam tankolni nyugodtan.most én sem leszek 6 napig,mert megyek le az anyukámékhoz...is...meg ügyeket rendezni.

Tök jó hogy tanulsz..énis le akartam tenni az érettségit,fel is vettek,de anno a most már volt férjem nem akarta hogy menjek...igy hát abba maradt...

így csak szakmám van..de az jóó(hentes):))

Sok Sikert az Érettségihez,tanulj csak nyugodtan majd benézel ha ráérsz,megértem.

Szép Napot,Hetet,Hétvégét!!!

2011. febr. 7. 12:14

Szia!


Jaj szegényke. Nekem is volt ilyen esetem, de nekem a húgomtól ijedt meg nagyon, és egyáltalán nemtudtam megvigasztalni amíg el nem ment. Még az evés sem nyugtatta meg, annyira kiborult. Most én is végre felporszívózhatok, mert eddig nem volt rá erőm + még nem mertem a baba jelenlétében porszívózni, nem azért, mert félek megriad a porszívótól, csak utálja, ha egyedül hagyom a kiságyba :). Mostanában kicsit kevesebbet fogok itt lenni a Hoxán, mert készülnöm kell a sulira, hogy tudjak Érettségizni. De amint tudok írni fogok :).

Kellemes napot.

25. maya75
2011. febr. 6. 20:21

szia!!

Mi is már pár honapja nyálzunk..de 2-3hete mégjobban..szegénykémet nagyon sajnálom,nehezen bujik az a fogacska...

A nagyobbaknál már ilyenkor kibujt az első alsó fogacska..

képzeld ma itt volt a Párom Apukája (Nagypapa)aztán szegény Kicsim megijedt tőle...:))úgy sajnáltam ahogy sirdogált megértem megvigasztalni..mert pont akkor hajolt oda fölé amikor felébredt a Picim...na megyek tusolni ...Kicsim alszik már..én is fáradt vagyok 2 napja takaritottam...ahogy a Pici engedte..ugy haladtam...

Szép Estét!!s Jó Éjszakát!!!

2011. febr. 6. 07:32

Szia!


Mi Pénteken, majdnem megfordultunk hasról hanyatt, csak a kis fejét nem fordította az volt a baj :D. Amikor hanyatt van, akkor nekem is felhúzza a lábát, és úgy fordul oldalra :). Nekem még mindig nem magyaráz, csak a nagymamáknak :P. Nálunk is nagy dolog amikor valami a keze ügyébe kerül, azonnal bekapja :D. No meg a mániája, hogy amikor az apja mellette fekszik, akkor az állát simogatja. Viszont babóm nagyon nyálas.. folyton csurog neki. Neked is már elkezdett?


Kellemes vasárnapot.

23. maya75
2011. febr. 5. 08:18

Szia!

M i újság nálatok?mi probálkozunk a hasrafordulással,persze még nem sikerült,de oldalra elhúzza magát kapaszkodva..nyúl a maciért meg ha van mellette valami..megfogja,rágja.meg azokba kapaszkodva oldalra,s összegömbölyödik mint egy kis gombóc,felhuzza a lábait..nagyon csípem a dolgait,nagyon aranyos,közben meg sokat dumál kiabál stb...

épp most etetem aztán csinálom a dolgaimat...

majd még benézek.

Szép Hétvégét!!

22. maya75
2011. febr. 1. 13:45

Amugy most h Apukája itthon volt 1 hétig nagyon nagyon összemelegedtek...sajnos 6 hetente van itthon ugyhogy csak a skype-on szokta látni meg hallani a hangját..tegnap is ugy ugrált örömében az ölemben majdnem elszállt mikor látta,hallotta az apuciját...

nagyon szar ...

na majd később idenézek..

21. maya75
2011. febr. 1. 13:43

szia!


képzeld már vannak dolgok amit megfogva nézeget..s kapaszkodva odahuzza magát macihoz vagy ami éppen ott van mellette..s ma is megharapta a maci orrát,hálistennek olyan hogy nem tudja leszedni sehogy sem...de képzeld nagyon rosszul aludt most éjjel nem tom mi volt vele4-5x fenn volt..

amugy nagyon sokat beszélget forgatja igazgatja a kis nyelvét ,formálja a száját mintha szavakat akarna mondani..naprol napra figyelmesebb..ha nem figyelek rá akkor simogat vagy piszkál beszél hogy figyeljek rá...s utána mosolyog...nagyon aranyos..

jol van majd megnézem az ujabb képeidet is ha felrakod őket..énis megnézem ma a külső vinyón rátette-e a párom..ha igen akkor tudok feltenni én is új képeket...

na majd irok

Szép Napot!

2011. jan. 31. 21:30

szia!


örülök, hogy neked is nézegeti már a kezét :)

Amúgy vannak még újjabb képek, holnap teszek fel.

Amúgy mi néha a nyelvünket is megfogjuk :) + amikor mellette vagyunk akkor megrugdos :D

Majd még írok.

Jóéjt

19. maya75
2011. jan. 31. 15:38

Szia!

Láttam az új képeket nagyon Édi a csajszid,nagyot nőtt.képzeld nem tom leirtam-e hogy milyen élmény volt mikor láttam hogy nézegeti a kezét meg annyira figyelmes..Most hogy itthon volt az apukája nagyon nagyon elvoltak...na mindjárt irok tovább majd..

18. maya75
2011. jan. 28. 08:35

Szia!

Nappal Matyim,sem alszik valami jól..bár van h sokszor alszik keveset,csak ugy magától elalszik...s kisidő mulva fenn is van..nagyon sokat kell Vele foglalkozni az biztos..sokszor főzni is magammal viszem a konyhába(hordozóba)...na majd még írok ám csak a Párom itthon van s ilyenkor nemsokat foglalkozom a nettel...

Szép Napot!!

2011. jan. 26. 14:55

Helló!


Nem látlak egy ideje, am képzeld babóm már lassan 4 napja hogy nagyon rosszul alszik napközben :S Neked hogy viselkedik ??? Igaz ha játszok vele elvan, de alvásnál totál kész van :S este jót alszik csak nappal ilyen.

Majd még írok.


Kellemes napot.

2011. jan. 20. 19:50

Szia!

Igen volt anyum :) Nagyon örült, hogy már milyen nagy a babó :). Hát amikor épp nem akarjuk hogy aludjon sokat akkor biztosan sokat alszik, de ha magamba mondogatom h még aludhatna akkor persze felkell hamar :D így anyu csak félórára látta ébren a manót, de jól meg gyömöszölte :). Az biztos aranyos lehetett :D Tegnap megkaptuk az oltásunkat, így kicsit nyügi volt, de szerencsére nem lázasodott be. Kapott borogatást is a lábára. Amúgy érdekes, hogy mindenkinek saját véleménye van a tej + más táplálékról. Én adtam neki kedden egy kis mokkás kanál narancslét, hát azt a fejet meg kellett volna örökíteni :D. Aztán ugye a védőnőnek mondtam másnap, erre szép szavakkal leoltott, hogy ne adjak neki, mert nem szabad, nem bírja a kis szervezete még, amíg fél éves nem lesz ne kapjon mást, csak anyatejet, meg ha fáj a pocija teát. Aztán az orvos mondta, hogy mivel nagyon szépen fejlődik, és egészséges baba, nyugodtan kaphat fél darált kekszet és ahhoz alma vagy narancslét. Én megmondom őszintén, merek neki adni, mert azzal nem teszek neki semmi bajt.

Gondolj csak bele, biztosan voltak nagymamáink korában olyanok akiknek nem volt tej és mást adtak nekik, mert nem hiszem, hogy akkoriban lett volna tápszer. De persze igaz, más világot élünk.

De ezt mindneki maga dönti el :).

Majd mesélek még, csak most ennyi jutott eszembe :)

Szia, jóéjt.

15. maya75
2011. jan. 20. 13:01

Szia!!!

Mi újság?Na volt Anyukád??Mit szólt a Kislányodhoz?Gondolom nagyon örült hogy a kezébe veheti meg ilyenek..

én probáltam teáztatni,az tetszett neki..de nem sokáig adtam neki mert azt mondták hogy csak szopizzon ha ennyi tejci van,meg amugyis..

Egyszer adtam Neki vizet..:)))ne tudd meg azt az arcot..Tegnap nevetett először olyan hangosan mikor csikiztem a nyakicáját nagyon édes volt..meg most már egyre jobban figyel mindenre ,megérint ,megfog dolgokat..tegnap a csörgőjével is elvolt legalább 10percig..aztán eldobta :)

Mindennap vannak új dolgai..Aranyos...

Szép Napot!!!

14. maya75
2011. jan. 20. 12:44
hmm..este irtam..lehet nem nyomtam meg a ment gombot????hmmm nem semmi..
2011. jan. 17. 21:27

Szia!


Lehet, az időjárás játszott közre neki az éjjel :S


Evelinem is nagy plüss rajongó :D , na meg ma már megfogta a cumisüvegét és elkezdte szopizni a cumit, de persze a teája nem ment :D. Viszont ma csak 2 óra és 20 percet aludt napközbe összvissz :(. alig bírtam elaltatni most :S. De már alszik.


Holnap jön anyum, már nem látta jó rég, biztos meg fog lepődni rajta mekkorát nőtt már :D

Jaj amúgy majd teszek fel a Hoxa-ra új képeket róla :)

12. maya75
2011. jan. 16. 20:13

Szia!

Most jobb volt az éjszakánk valamivel...itt voltak ma Anyukámék,aztán jol megdögönyözték..szegénykém ritkán látja őket aztán volt egy kis püntyörgés..de aztán minden jó volt...

Nagyon kis figyelmes ..tegnap a hordozora raktam logos játékokat ami a játszószőnyegen van...azt vizsgálgatta..nézegette néha odacsapott aztán kilengtek nagyon tetszett neki...szereti a puha dolgokat piszkálni puha takaró.plüss dolgok..ma a lábával is elvolt....nagyon sokat mozog,meg nem áll...s sokat mosolyog nevet...nemigazán sirós...

...na lassan leteszem..mert még nem alszik....

Jó Éjszakát!

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook