Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
19778. timihugi
2010. márc. 20. 16:47

Sziasztok! Valahogy engem sem motivál semmi egy kicsit több aktivitásra. Sajnos a naplóírást is elhanyagoltam mostanában (ami jobban elkeserít):-(. Pedig lenne mindig írnivaló. Bár őszintén bevallom, mostanában olvasni sem járok rendszeresen, néha napok is eltelnek, hogy belépnék a hoxára. Hát evvan. De remélem jól vagytok mindannyian a kiskrapekokkal és királylánykákkal együtt...aztán valami egyszer csak idevezérel minket! Puszi Nektek!


Pici, Kingu....mi meg csak irigykedünk:-)!

Jó Titeket is újra látni itt! A legeslegjobbakat kívánom Nektek!

19777. Pici04
2010. márc. 19. 16:31

Sziasztok!


Mi is vagyunk,növögetünk mindannyian.;)

Olvasni en is olvasok Mindenkit,illetve a forumot,csak "szorit" az idö,illetve stressz van.

19776. 127f14054c
2010. márc. 18. 20:17

Sziasztok


Bepofatlankodom....ne haljon mar meg a forum .....tudom..en reg nem voltam..oka volt..de ti??? En is mindig elolvastalak benneteket....ezekutan is szeretnelek olvasni.

Jon a tavasz..ezutan meg ritkabban jonnek az anyukak...de ket szo ereeig be lehet kukkantani, nemde?:-)


Udv mindenkinek:-)

19775. Lili13
2010. márc. 18. 16:00

Hat igen csak halodik a forum...

Sajna en sem erek ide, a laptopunk is bedoglott es masodszor jar korbe a megfazas... eppen kilabaltunk belole februar vegere, erre mult heten Adriannak folyni kezdett az orra, aztan a fulet fajlalta, de laz nelkul, megis az ugyeleten kotottunk ki szombat ejjel... antibiotikumot felirtak, de nagyon rendes doki neni volt, azt mondta varjunk par napot, ne adjuk, ha nem muszaj... vasarnap ota lazas, igy tegnap ota sajnos kell a gyogyszer is, plusz megint az egesz csaladom lebetegedett...

Julimami, orulok, hogy sikerult talalkoznod a hugoddal, gondolok ratok!

Pici, Moki, Kinga, Time, Timi, Nelly.. es akit meg kihagytam, a legtobb naplot azert olvasom is, udv mindenkinek es szep tavaszi napokat!

19774. mamijuli
2010. márc. 17. 14:27

Nehogy már, hát írjatok. Ez nem éri...

Jól vagyok, túl vagyok a krízisen és nem fogok ám többet ennyit panaszkodni. :D

19773. mamijuli
2010. márc. 9. 15:02
elírtam valamit: bronchitisz akart lenni
19772. mamijuli
2010. márc. 9. 15:00
A húgomat kérdeted még: Köszönöm elég jól megvan a körülményekhez képest. Három adag kemon túlvan, tíz nap múlva jön a negyedik ebből a fajtából, utána immunoterápia kemoval (de másfajtával) kombinálva. Ez az egész gyógyulási folyamat egy évig és három hónapig tart, ha minden az előrelátott terv szerint halad. Ő személy szerint jól van, azt modnja, hogy a kemot kvöető hét cudar, utána azonban olyan, mintha kutya baja se lenne. Most éppen haza akar jönni egyedül. Hú, én meg azért nagyon félnék ettől az úttól. Én akartam menni hozzá a hétvégén, de pénz is alig van, (de talán összejönne), meg a Majácska is lebetegedett. Majd addig még alakul a dolog. Köszi, hogy érdeklődsz felőle.
19771. mamijuli (válaszként erre: 19770. - Csillu77)
2010. márc. 9. 14:56

A skálán valahol én is a "mérhetetlenül elegem van" szinten vagyok:(

Diplomával sehogy se haladok, mert mindig valami zűr van. VAgy nekem van három hétig atartó migrénes fejfájásom, vagy a gyerekek betegek, persze fölváltva, hol az egyik, hol a másik, hol pénzügyi gondok...SZóval ki vagyok akadva. Az egyik héten Anita volt bronchoóitiszes, a következőn a Maja. Pénteken és hétfőn együtt mentek oviba, tegnap végre tanultam valamicskét, mire az este érzem ám, hogy az én lányom ismét lázas. Apája ma elvitte orvoshoz (NA az is csoda, hogy ő vitte), kiderült: torokgyulladás és fülgyulladás. SZóval ismét itthon van, nyűgös, mert kialvatlan, én is nyűgös vagyok, mert kialvatlan vagyok miatta. Apa meg már egy hónapja köhög. És hogy mit csinál az uborkaszezonban? Hm. Várja, hogy valakinek elromoljon az autója hogy megjavítsa. de uborkaszezonban az emberek nem vezetnek autót, vagy mi a csoda van, mert nem igazán van munkája. Ez is baj, mert ennek következményeként pénz ugye nincs.A napjaim tehát gyerekápolással és gyógyítással, nem létező pénz beosztásával, ideges férj bátorításával (ne félj, lesz ez jobb is, illetve: rosszabb is :D)és a diplomálás késlekedése miatti őrlődéssel telnek. A január és a február máskor is gyöngébb hónapok, na de azért nem ennyire. ÉS valóban, amikor azt hiszem, na most megindul minden ... hát nem indul meg. Sőt.

Na de ha így folytatnám, akkor talán még új fórumot is indíthatnék: Panaszkodd ki magad!címmel! Na inkább nem. MAjd elmúlik ez a gazdasági válság is, meg fölnőnek a gyerekek is és akkor meg az lesz a bajom, miért is nőttek ilyen hamar föl. :D Hát ki lehet találni a kedvemet?

Remélem a többiek megvannak jól. Vagy mindenkinek hihetetlenül jól megy, mert látom, nagy a forgalom...

Üdv mindenkinek!

19770. csillu77 (válaszként erre: 19769. - Mamijuli)
2010. márc. 7. 18:55

Sziasztok!

Köszi, Julimami, hogy eszedbe jutottam, én is gyakran gondolok rátok. Hogy van a húgod? És hogy haladsz a diplomával? A párod mivel foglalkozik, hogy ilyenkor uborkaszezon van?


Én se jelentkeztem az utóbbi hetekben, benézegetek gyakran, de már semmi kedvem panaszkodni. Mindig amikor már azt hiszem, hogy csak jobb jöhet, még mélyebbre taszít valami. Én magam már jól vagyok, de a többiek... Ági csak náthás, csak elég pocsék a kedve, nem akar elaludni, így fáradt, nyűgös egész nap, plusz keveset tudok vele foglalkozni. Szerencsére már sokkal jobban van, mint pár napja. Anna 3 hete küzd arcüreggyulladással, kis híján kimosták az arcüregét altatásban, most homeos bogyókat kap, holnap már mehet oviba. Laci közben járt rendesen, bár külön művészet volt időnként elvinni. Már kezdtem épp fellélegezni, tervezgetni a jövő hétvégi programot, amikor ma reggelre Laci hátán és pocakján pöttyöket vettünk észre. Még nem tudom, mi, talán bárányhimlő? pedig mindhárman be vannak oltva. Holnap reggel irány a dokinéni, pedig Ágival zeneoviba készültünk.

Mit mondjak? Ilyen telünk még nem volt, alapvetően egészségesek voltunk mindig is. Mérhetetlenül elegem van...

19769. mamijuli
2010. márc. 6. 22:01

Most látom csak, hogy egy hónapja már ne mvoltam itt, húha...De azért látom el vagytok, nem nagy a termés:( AZt hittem, nem tudom majd visszaolvasni, de sikerült:D Zajlik az élet, semmi különös baj nincs (már a meglévőn kívül).Maja bölcsödés lett. Egészen jól alkalmazkodott, nincs sírás (szerencsére, mert én nagyon paráztam előtte, hogy mi lesz). A következő hétvégén mennék a húgomhoz Mariborba, csak még azt nem tudom, hogy...Gyerekestől utazni egyedül, autóval, kicsit félek az úttól. Pontosabban a gyerekektől az úton. NÉha még a városban is olyan hisztit csap a kis Majácska, hogy azt se tudom, mit csináljak vele. Ki tudja, mi lenne a majd 5oo km-es úton...Ha viszont egyedül megyek busszal, akkor hogy hagyom őket itthon? EGyedül az anyósom jöhet számításba, apa a jövő hétvégén nem lesz itthon, de ha itthon is lenne, kicsit sokallom azt a három-négy napot egyedül lenniük. Jaj. Pedig muszáj mennem. Ha én lennék a húgom helyében, elvárnám, és jól esne, ha meglátogatnának...Szinte minden nap írunk egymásnak a skype-on, de ez még nem olyan, mintha látnánk egymást élőben.Pénz meg persze "annyi" van, hogy fölvet bennünket:( Minden a pénzről szól, hej.

NEm is mondtam, képzeljétek a mi kis Majánk még csak alig több mint kilenc kiló. Hiszitek, vagy nem, így van. AZ ismrősünk kisfia nyolc hónapos és már kis híján tíz kg. De nem néz ki soványnak, csak vékonyka. De magasabb, mint Anita ilyenkor, meg könnyebb három kilóval haha. Különben egészséges, szépen fejlődik, mindent megért, de még egyáltalán nem beszél. AZ orvosunk csak mosolyog rajta, mindig megdicséri a fejlődését, de a kilóin csak nevet. Apja lánya. Apa magas és sovány, gyerekkorában is az volt. ÉS nagyon szépen eszik. Szinte hihetetlen, de így van. Anitám viszont, a kis tömzsi, szinte minden étkezéskor elégedetlenkedik, hogy neki ez most nem tetszik, vagy éppen másra éhes, stb. A kicsi talán még többet is eszik tőle.

HA netántán traccsparti alakulna ki, szóljatok, ne várjatok egy hónapig. JA, ha egyáltalán írtok utánam.:D

Csillu jut gyakran az eszembe. A betegség nálunk is valahogy így alakult, mint náluk, azzal a különbséggel, hogy mi azért eggyel kevesebben vagyunk. Hát le a kalappal előtted Csillu. És a leginkább a többiek is akkor értenek majd meg, ha megérkezik a kvöetkező baba. És a következő.

Írtam nektek egy regényt. Folyt. köv.Remélem nem egy hónap múlva.

19768. annelly
2010. febr. 28. 21:20

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam a dologról, megint nem volt annyi időm, hogy idejöjjek. Egy hete...

És közben még hullafáradt is vagyok.

19767. Pici04
2010. febr. 26. 08:59

Sziasztok Lanyok!


Latom csend van mostansag megint.

3 hetig nekem sem volt netem,de most bepotoltam mindent.;D

Naplokat is olvastam mar,meg a "termest" is.

Mi mar aranylag jol vagyunk.

Marcus igazi "Nagyfiu" es lekesen jar a bölcsibe is.

Egyre többet beszel es tegnapelött nemetül mondta elete elsö "mondatat",ami egy kerdes volt.

Jo lenne ha megint lenne egy kis elet errefele....

19766. Mókicaaaa
2010. febr. 24. 21:34
Hát sajnálom Csajok, ez csődbe ment vállalkozás volt...:-(((
19765. Mókicaaaa
2010. febr. 24. 19:32
Lesz ebből valami Csajok ma? mert feleslegesen nem bagolykodnék...írjatok!!!!
19764. Mókicaaaa
2010. febr. 24. 13:05
Mi ez a passzivitás Csajok!
19763. Mókicaaaa (válaszként erre: 19762. - Vuck)
2010. febr. 23. 20:50
az igen..Gergő 7-kor már csicsizik...Jó a fél 10 is még..többiek?
19762. vuck
2010. febr. 23. 20:40
nálunk a fél kilenc még csak a pancsi kezdete...általában fél tíz körül alszik el...
19761. Mókicaaaa
2010. febr. 23. 19:52
Nos Kedves Leányzók??? Holnap?
19760. Mókicaaaa (válaszként erre: 19759. - Annelly)
2010. febr. 21. 20:53
Okés akkor előterjesztem a 2010. febr. 24 szerda, este 20.30-ra...írjatok, hogy jó -e?
19759. annelly
2010. febr. 20. 21:39

Sziasztok!

Lehet róla szó:) igaz nem vagyok minden este gépközelben, mert néha aludni is szoktam... (nehogy megijedjetek, ez nem sűrűn fordul elő:), de megdumálhatunk egy időpontot.

19758. Mókicaaaa
2010. febr. 17. 08:47

Szijjasztok!

Úgy látom tényleg körlevelet kell indítanunk, a dumcsis időponttal, hogy itt legyen egy kis élet...mindenki vár a másikra..így végül nem ír senki...-(((

Valamelyik este amikor már alszanak a Manók, igazán összehozhatnánk egy traccspartit...hm?

Pusszancs Mindenkinek!

19757. timihugi
2010. febr. 12. 09:36

Sziasztok Csajok! Merre vagytok? Jól eltűnt mindenki...

Csillu, jobbulást mindenkinek, remélem már jobban vagytok! Azért nem irigyellek (persze, a szép nagy családodért igen:-), nem lehet egyszerű egy ilyen helyzet. Gratula a kitartásodért!

Nálunk minden rendben van, jól vagyunk, szerintem beindult újra a fogzás Bercinél, mert megint nyálzik ezerrel. Már van 16 fogacska, várjuk a még hiányzó 4et.

Tegnapelőtt házassági évfordulót ültünk (meglepit szerveztem Apának, jól sikerült:-), tegnap pedig Bertold napot. Sajna a naplómig még nem jutottam, majd idővel pótolom.

Pécsen hatalmas hó esett az elmúlt napokban, tegnap óta Ktarcsán vagyunk, itt speciel most eső esik....ezt nem annyira szeressem;-).

Puszi Mindenkinek! Azért adjatok magatokról egy kis hírt, ha lesz időtök...

19756. csillu77
2010. febr. 10. 09:21

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, nem járt úgy, mint mi. Ugyanis második hete betegeskedünk, kezdte apa hörghuruttal, a hétvégére meg a gyerekek hazahozták az oviból a hányós-hasmenős vírust... Anna és Laci egyszer hányt és kész, Ági is egyszer hányt, de még napokig volt utána hasmenése, most már jól van. Apa is bekapta, nála is lassú a gyógyulás. Én meg 3 óra alatt úgy legyengültem, hogy nem bírtam felkelni. Szerintem az utóbbi 20 évben nem voltam ennyire pocsékul. Szerencsére apa el tudta látni a gyerekeket, amíg én kínlódtam, másnap estére helyet cseréltünk. Segítséget nem mertünk hívni, mert nem szerettük volna, ha bárki elkapja, így muszáj volt magunkat összeszedni. Anna közben belázasodott, neki is hörghurutja van.

Így a héten szanatórium van itthon, apa és a lányok lábadoznak, Laci pedig jár oviba, mert ő teljesen egészséges már. Én meg igyekszem mindent ellátni, időnként széktől székig közlekedem, délre kidőlök, de egyre javul a helyzet. :-)

19755. Lili13
2010. febr. 4. 23:19

eso=elso

miat=miatt

bocs a hibakert

19754. Lili13
2010. febr. 4. 14:42

Sziasztok!

Megvagyunk, egy kis megfazassal kuzdok, ami valszeg a csaladon is at fog menni, egyelore a fiuk meg nem betegek. Jo sok ho van itt is, vegre mi is szankozunk (Adrian "szanta"-nak nvezi) es nagyon elvezi is. A kesztyut utalja, mindig harcolunk, mert utana meg hideg a keze, azt meg utalja. Valtottunk gyerekagyra a racsos agyrol, az eso ejszaka eleg jo volt.

ennyi hirtelen, sajna a melo mellett tenyleg nincs sok ido, foleg olvasni jutok ide.

Jobbulast a lazasoknak es szoritok mindenkinek, ahol kell a kicsik es a picik miat, puszik**

19753. Bubbaboo
2010. febr. 3. 16:16

Sziasztok Anyukák és főleg lányos Anyukák!


Kérlek ne haragudjatok, hogy ismeretlenül írok a fórumotokba, de már teljesen elleptek minket a babaruhák, vészhelyzet állt elő!!!


Szóval bocs az OFF-ért, de ha esetleg érdekel benneteket 90/92-es méretű szép kislányholmi, keressetek meg egy priviben...márkás és jó minőségű, állapotú dolgokról van szó, elsőkézből, nem leharcolt rongyokról!!! (Benetton, Cherokee, Hollandiában vett egyedi darabok stb...tavaszi kabátok, mellény, sapkák, kardik...) Csupa kislányos gyönyörűség nagyon olcsón! Írjatok...segítsünk egymáson...


És mégegyszer bocsánat a zavarásért!

19752. annelly
2010. febr. 2. 18:10

Sziasztok!

Mi jelentjük viszonylag jól vagyunk!

Igaz, Zsófi ma délután belázasodott, de semmi komoly, nincs egyéb tünete, azt mondja nem fáj sehol, a fürdés nem tetszett neki, de levitte a lázát, aztán mondta, hogy álmos, úgyhogy húzza a lóbőrt. Dokinéni ma pont délelőtt volt, amikor még semmi baja sem volt, holnap meg délután lesz, ha addig nem változik, akkor elviszem, mindenesetre nyugtatólag hat, hogy nem viseli meg, csak aludni akar. 2 óránként viszek neki teát, annak mindig örül, de mondja, hogy tente baba, és már fordul is vissza. Hiszek abban, hogy érzi, mi a jó neki.

Azért jövök amúgy ritkábban, mert szándékosan korlátoztam a gép előtt töltött időmet, ugyanis rájöttem, ha beeszem magam elé, akkor legalább két órát itt ülök. Így elhatároztam, hogy csak amennyit feltétlen szükséges ülök ide, ha mindennel kész vagyok, és nem vagyok álmos, akkor lehet netezgetni.

19751. timihugi
2010. jan. 31. 10:00

Sziasztok! Olvaslak Titeket, csak most van pár percem jelentkezni is. Pici, nagyon örülök, hogy már rendben vagytok...hát engem is levert a veríték, ahogy olvastalak. Szívből szorítok, hogy soha többet ne legyen probléma, még egy icike-picike sem! Pöttömkének egészséges és gyönyörű királylánynak kell lennie...ez nem lehet másként!


Mókikám, Nektek is ugyanígy, szívből szorítok, hogy ne legyen semmi komoly, és Gergőke hamar rendbe jöjjön! Nagyon megértem az aggodalmadat...


Többieknek is puszi! Élvezzétek a hóesést, használjuk ki a gyönyörű fehérséget!:-)

További szép hétvégét Mindenkinek!

19750. Pici04 (válaszként erre: 19747. - Mókicaaaa)
2010. jan. 30. 22:27

Moki draga!

En is olvaslak es nyomon követlek Titeket.

Remelem jobb idök jönnek Nalatok is vegre.

19749. Pici04
2010. jan. 30. 22:26

Sziasztok!


Mi is elünk es virulunk.Nagyjabol.

Pöttömke ugyan a heten nagyon megijesztett es mentö lett belöle,de szerencsere rendben vagyunk.:)

Nem hagyjuk magunkat,de nem am.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook