13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetős fórum)
Szia Dia,
neked mennyit sikerült leadnod az elmúlt 2 hétben?
Lanyok toltok fel kepeket,tegnapi bulibol es lathassatok hogy mibol is akarok fogyni..csak nem akarja feltolteni.
Amugy gondolkozok a holnapi kezdesen,mert nem tartottam be ezt mar a vége fele,es jo lenne a minusz kilo.Az a -2meg megvan.
Üdv!
Pampers hívta fel a figyelmemet erre a diétára, és csatlakoznék, ha lehet! A mai nap éppen megfelelő arra, hogy (megint) megtérjek!
Mérlegelés? Nemá... megtudom, mennyit híztam a legutóbbi kudarcba fulladt diétám óta :D
Katthy
Millió puszi mindenkinek! Babucikák! Nagyon, nagyon, nagyon gratulálok mindenkinek! Pampers, Newsy, Safirah, Diuska....és akit kihagytam! Én még pirosban, kevésbé vizesen, -3kg-al vagyok!!!!
Fantasztikusak voltatok!!!
És "TI", most kapcsolódó leánykák, üdv. nektek! Lehet, hogy hihetetlenül hangzik de a Hoxa legcsodálatosabb csapatába érkeztetek!!! Érezzétek magatokat itthon és ne szégyelljetek kérdezni! Itt mindent elmondhattok, tabuk nélkül!!! Továbbra is fenntartom, nem ez az a hely, ahol jól kinevetjük egymást! Ha visszaolvastok, láthatjátok, kő keményen unszoltuk, toltuk, vontuk, biztattuk egymást!
A hétfőn újra indulóknak egy nagy "talicskával" kívánok!!! Itt leszek és lélekben veletek is, ám most ki kell maradnom egy picikét, ameddig rendbe nem jövök! Imádlak titeket "csontkollekciós- barátosnéim"!!! Puszi
sziasztok..
visszaolvasok mert nem voltam a 7vegen.
Én is jövök.
Már nagyon várom. Ma be is szerzem a tejet.
:-)
Csak este színházi programom lesz, nem lenne jó az előadás középén kiszaladni.
Ennek ellenére elkezdem, most már nincs mire fogni.
őszintén jól jött volna egy kis hasmenés, de nekem nem volt...:) persze ez egyéni érzékenységtől is függ!
üdv a csaptaban, egyre többen vágunk neki holnap!!!! :D
Sziasztok! Már a topic indulása óta követlek benneteket, csak azért nem csatlakoztam az első körben, mert tudtam, hogy síelni megyek és ott egy dolog, ami biztos nem tartható egy diéta.
Visszatérve örömmel tapasztalom, hogy hétfőn újra belevágtok. Én annak is örülnék, ha 3-4 kg lemenne két hét alatt.
A kérdésem az első nappal kapcsolatos lenne, hogy ennyi tejtől nem volt hasmenésetek?!?
Egyébként meg mindenkinek gratulálok a mínusz kilókhoz és a kitartáshoz!!!!!!!!
Szia Safirah! Gratulálok, tényleg nagyon jó eredmény! Nem is írtam, hogy én is elég beteg vagyok, hőemelkedésem nincs, de nagyon fáj a torkom és taknyos is vagyok...
Én ma kicsit engedek magamnak finomságokat, s holnaptól újult erővel látok neki! Én most, az előz kis bűnözések után próbálom 110%-osan betartani...:) és elkezdeni kicsit mozogni!!!
Sziasztok Lányok!:D
Először is mindenkinek gratulálok a ledott kilókhoz!:DDD
Én végül - 3 kilóval zártam, de ennek is nagyon örülök, hiszen igazából csak 9 napig csináltam veletek, (igaz addig 110%-osan mindent betartva!), aztán már bűnözések is voltak.... Szerintem ezt figyelembe véve szuper eredmény és ami a legfontosabb, hogy hihetetlenül látványos!:DDD Nem gondoltam volna, hogy 3 kiló mínusztól ennyit vékonyodok!:D
Sajnos most is beteg vagyok, hőemelkedésem van, meg folyik az orrom + fáj a torkom és hasonlók, de erősen bennem van a vágy, hogy holnap újra kezdjem veletek!
Most már kicsit szabadabban és talán így könnyebben megy majd. Ez azt jelenti, hogy ha csak 3 - 4 napig csinálom és lemegy pl. 1 kiló, nekem már az is elég, hiszen én már nagyon az utolsó kilóknál tartok. (62,7 kg vagyok) Most már lassan az alakformálás lenne a cél. Persze jobb lenne, ha nem lennék beteg. Akkor jönne a bicikli + a Norbi és Réka tornák....:D De előtte még nem baj, ha le megy egy kicsi a kilókból veletek!:D
Ez most meglehetősen OFF lesz ebben a topicban.
Jutka! Láttam Te tettél fel rizsfelfújtas receptet, úgyhogy Te biztosan tudsz nekem segíteni. Mit csináljak, hogy a felfújt ne essen össze. Szépen megsül, szépen fel is jön, majd összeesik az egész...:(
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel