Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Zsuzsi finom sajtosa recept

Zsuzsi finom sajtosa recept

Elkészítési idő 40 perc

A Zsuzsi finom sajtosa hozzávalói:
40 dkg sima liszt
25 dkg ráma
10 dkg juhtúró
só, ízlés szerint,
a tetejére reszelt trappista, kb. 20 dkg


A Zsuzsi finom sajtosa elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk. Kb 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, lisztezett deszkán. Megszórjuk a reszelt sajttal, felvágjuk 10x1 cm csíkora.Tepsibe pakoljuk, előmelgített sütőben, kb 180 C-on szép aranyságára sütjük. Előnye,hogy hetekig eláll egy fém v. műanyag dobozban. Persze,ha marad egyáltalán!!

Érdemes ünnepek előtt pár nappal elkészíteni,minél tovább áll,annál finomabb, omlósabb.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A zsuzsi finom sajtosa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook