Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zsiványpecsenye római tálban recept

Zsiványpecsenye római tálban recept

Elkészítési idő 100 perc

A Zsiványpecsenye római tálban hozzávalói:
2 karajszelet/fő

bors
ételítesítő
fokhagymakrém
ugyannyi vékony szelet füstölt szalonna, mint ahány szelet karaj van
2 fej vörös hagyma
1 kg burgonya
1 ek zsír


A Zsiványpecsenye római tálban elkészítési módja:
A karajszeleteket kiverem, megfűszerezem a felsorolt fűszerekkel, bekenem fokhagymakrémmel és minden szelet karajba belegöngyölök egy vékony szelet szalonnát. Mindezt szépen egymás mellé rakom a római tálban, teszek rá egy evőkanálnyi zsírt és egy kevés vizet. Végül mellé rakom a megpucolt, feldarabolt burgonyát, és vékony szelet hagymakarikát teszek a tetejére. A tálat hideg sütőbe teszem, fokozatosan növelem a hőfokot, majd ha megpuhult a hús, leveszem a tetejét, és addig sütöm, amíg szép piros nem lesz.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zsiványpecsenye római tálban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook